Skajus, UAB

Skajus, UAB
Skajus, UAB
Įmonės kodas 300787462
PVM mokėtojo kodas LT100003546312
Įmonės adresas Birželio 23-iosios g. 23G, 50220 Kaunas
Telefonas +370 37 333233
Telefonas +370 698 53316
Vadovas/direktorius Artūras Stepankevičius
El. paštas kaunas@skajus.lt
Skajus, UAB

 „Skajus“ – statybų srityje dirbanti paslaugų ir prekybos įmonė. Mes siekiame optimaliai patenkinti kliento poreikius, mes įsiklausome ir girdime klientą. Kruopščiai atrinkę ir sukomplektavę gaminius pagal konkretų ir individualų projektą pateikiam klientui optimalų pasiūlymą. Tai mums leidžia padaryti patikimi partneriai ir ilgametę savo srities patirtį turintys darbuotojai – tikri profesionalai, nes šioje srityje jie darbuojasi daugiau nei 15 metų. Tai viena iš pagrindinių Skajaus stiprybių. Mes ne tik parduodame, bet atliekame ir montavimo paslaugas taip pat garantinį ir pogarantinį aptarnavimą.

 

Mes gerbiame savo klientus ir įvykdome visus prisiimtus įsipareigojimus.

 

Aukščiausias mūsų darbo įvertinimas – kliento pasitikėjimas kompanija, šilti atsiliepimai ar rekomendacijos.

 

 

PRODUKCIJA:

 

Langai

Terasos durys

Durys

Vartai

Automatika

Susukami vartai/ Grotos

 

 

PASLAUGOS:

 

Projektavimas – ateikite pas mus su savo namo projektu ir mes kartu aptarsime bendrą Jūsų viziją. Mes tikime, kad laikas skirtas projekto aptarimui duos ateityje naudą ir Jūs rezultatu džiaugsitės ilgus metus.

 

Matavimai – mūsų ilgametis specialistas atliks išsamius matavimus , patars kaip techniškai gerai sudalinti gaminius, kiek ir kur daryti varstomų dalių , kur ir kaip statyti gaminius, kad ne tik gaminiai bet ir montavimas būtų atliktas pagal visus reikalavimus ir galutinis rezultatas džiugintų klientą.

 

Montavimas – labai svarbu gerus gaminius teisingai sumontuoti, nes tai tiesiogiai įtakoja gaminių savybes: šilumos, garso izoliacijos, naudojimo patogumą, ilgaamžiškumą. Tai tikrai gali atlikti mūsų įmonės darbuotojai, kurie turi ilgametę patirtį.

 

Transportavimas – klientui pageidaujant gaminius pristatysime nurodytu adresu.

 

Garantinis ir pogarantinis aptarnavimas – mes savo parduodamai produkcijai ir atliktiems darbams suteikiame ilgametę garantiją. Prireikus – atliekame garantinį ir pogarantinį aptarnavimą. Tai profesionaliai atlieka serviso darbuotojai.

 

 

SERVISAS

 

Skajaus“ servise dirba kvalifikuoti ir ilgametę patirtį sukaupę specialistai, atliekantys garantinį ir pogarantinį remontą tiek privatiems, tiek verslo klientams.

 

„Skajaus“ specialistai remontuoja:

 

→ Visų tipų sekcinius garažo ir pramoninius vartus

→ Greitaeigius vartus

→ Priešgaisrinius vartus

→ Kiemo bei garažo vartų automatiką;

→ Kiemo užtvarus

→ Visų tipų automatines duris

→ Plastikinius langus, duris, terasos duris

 

 

Skambinkite mums telefonais: +370 37 333233, +370 698 53316,

arba rašykite el. paštu: servisas@skajus.lt

 

DIRBAME VISOJE LIETUVOJE!


 
 
 
Raktažodžiai: Skajus, Skajus UAB, Skajus UAB įmonė, Skajus UAB firma, Skajus UAB kontaktai, Skajus UAB adresas, ... Žiūrėti daugiau
Svetainė yra atnaujinama. Galimi smulkūs nesklandumai.