Balandžio 26 d., Penktadienis

LANGANA, UAB

Įmonė Raktažodis Vietovė
» LR įmonės   » Mediena, medienos gaminiai   » Langai, palangės, gamyba, įrengimas

Įmonės kodas: 302592564
PVM mokėtojo kodas: LT100005956619
Adresas: Tilžės g. 83B, LT-76019 Šiauliai
Telefonas: (607) 39999
Vadovas/direktorius: Artūras Novikovas
Svetainė: www.stiklinu.lt  
E.paštas: stiklinu@gmail.com


Aprašymas:

UAB „Langana“ įmonėms ir privatiems klientams siūlo platų gaminių pasirinkimą: plastikinius langus ir duris, balkonų berėmes aliuminio ir grūdinto stiklo konstrukcijas, stiklines vitrinas ir pertvaras, terasas, žiemos sodus.

Įmonėje dirba aukštos kvalifikacijos specialistai, kurie konsultuoja, projektuoja, montuoja bendrovės gaminius. Visus senų langų demontavimo, naujų langų montavimo ir apdailos darbus UAB „Langana“ atlieka greitai, kokybiškai. Jau po 5 dienų nuo užsakymo pradžios jūs galėsite džiaugtis naujais langais. Visai produkcijai suteikiamas garantinis ir pogarantinis aptarnavimas.

Siekdami tik geriausių savo darbo rezultatų savo klientams siūlome plastikinius langus atitinkančius aukščiausios kokybės reikalavimus. Langų sistema VEKA leidžia parinkti optimaliausią architektūros, stiliaus ir techninių reikalavimų sprendimą. Atsižvelgiant į kiekvieno kliento poreikius galime pasiūlyti penkių ir šešių kamerų profilių VEKA sistemas: Perfectline, Danline, Effectline, Alphaline 90. Šios sistemos pasižymi puikiomis izoliacinėmis savybėmis, leidžiančiomis ne tik sumažinti šildymo išlaidas, bet ir didinančias stabilumą bei saugumą. VEKA sistemos pasižymi geriausiomis termo izoliacinėmis savybėmis. VEKA tai sistema, kuri pateisins Jūsų skonį ir reikalavimus.

UAB „Langana“ siekia išpildyti kiekvieno kliento pageidavimą. Todėl kokybė, kompetencija ir greitas darbų atlikimas – įmonės tikslas.




PRODUKCIJA



PLASTIKINIAI LANGAI:

Ekonominės klasės langai. Ekonominės klasės DECCO-70 langai - tai puikios kokybės ir kainos santykis. šie langai idealus sprendimas butui, namui, sodo nameliui ar ūkiniam pastatui.

Klasikiniai langai. Klasikiniai langai tai VEKA-Effectline ir Veka-Perfectline 5-ių kamerų profilių sistema, skirta pramonės objektams, daugiabučių namų renovacijoms ir visuomeninės paskirties pastatams. Profilio dizainas ir techninės savybės buvo sukurtos atsižvelgiant į Lietuvoje vyraujančias oro sąlygas. Jūsų namai taps puikia vieta visiems, kurie vertina šilumą, tylą ir ramybę.

Langai pasyviam namui. Modernūs plastikinių profilių langai Alphaline-90 ir Thermicco-90 žymiai sumažina bet kokio namo energijos sąnaudas. Švelniai suapvalinti profiliai puikiai tinka įvairių stilių pastatams – tiek moderniems naujos architektūros statiniams, tiek renovuojamiems senos statybos namams. Tai šilčiausias profilis plastikinių langų rinkoje. Langai yra labai tvirtos konstrukcijos, ekologiški – juose nėra švino.

Skandinaviški langai.. Veka 5-ių kamerų Danline 70/116 mm pločio profilio sistema užtikrina geresnę izoliaciją nei paprasti langų profiliai. Ši sistema leidžia jums sukurti puikią apsaugą nuo šilumos nuostolių ir triukšmo. Danline langai labai tvirtos konstrukcijos ir savo savybes išlaiko net dešimtmečius. Danline profiliuose nėra švino, todėl yra ekologiški. Šių langų plati spalvų gama leidžia patenkinti pačius įnoringiausius skonius ir harmoningai įtraukti langą į kiekvieno fasado rūšį.

Langai su vertikalia orlaide.

Plastikinės lauko ir terasinės durys.



STIKLINIMAS

Balkonų stiklinimas berėmėmis stiklo sistemomis. Ši konstrukcija labai populiari įrengiant naujos statybos namų balkonus ar lodžijas, bet ji naudojama ir senuose daugiabučiuose. Berėmę stiklinimo sistemą sudaro vienas bendras aliuminio rėmas ir keli, rėme įtvirtinti grūdinto stiklo elementai, kurie stumdosi į kairę ir į dešinę. Berėmis stiklinimas atrodo tarsi būtų sudarytas iš vientiso stiklo. Be to, jis gerai praleidžia šviesą ir yra sukurta taip, kad atlaikytų stipraus vėjo gūsius.

Balkonų stiklinimas rėmine aliuminio sistema. Rėminės aliuminio konstrukcijos būna varstomos ir stumdomos. Stumdomoji sistema gerokai pranašesnė už varstomą, todėl, kad stumdoma dalis neužima balkono ar lodžijos erdvės. Be to, stumdomų sistemų dalis lengva išimti ir išvalyti įsinešus į kambarį. Stiklinimas stumdoma aliuminio profilio sistema pasižymi gana aukštu hermetiškumu, kuris reikalingas temperatūrai išlaikyti, bet kartu jos konstrukcija leidžia natūraliai ventiliuoti patalpą, kad išvengti langų rasojimo ir sienų pelijimo. Nors balkonai iš stumdomų aliuminio sistemų yra brangesni, tačiau tai šiuolaikiška, fukcionali, estetiška, ilgaamžė stiklinimo sistema. Aliuminio profiliai 7 kartus tvirtesni už medinius ir 2-3 kartus-už plastikinius.

Balkonų stiklinimas varstoma plastikine sistema. Balkonų stiklinimas plastiku yra masyvus, turi geresnes garso izoliacijos savybes ir geriau apsaugo nuo šalčio.

Terasų stiklinimas. Terasų stiklinimas gali būti rėminis aliuminio ar berėmis naudojant grūdintą stiklą. Terasos stiklinimas reikalauja individualaus sprendimo atsižvelgiant į terasos dydi, terasoje panaudotas medžiagas ir užsakovo pageidavimus

Žiemos sodai. Naujausi pasiekimai stiklo gamybos technologijoje leido sukurti vadinamuosius funkcinius stiklus, kurie sugeba ne tik praleisti šviesą, bet ir atlikti dar papildomą funkciją būtent reikalingą žiemos sodui. Šiuolaikinės technologijos leidžia sumontuoti bet kokios formos stogą. Dažniausiai naudojamos polikarbonatinės plokštės MAKROLON. Jos yra lengvos, atsparios atmosferiniams poveikiams. Žiemos sodams naudojame itin kokybiškas medžiagas, juos gaminame iš plastiko ir aliuminio.



MONTAVIMAS. Lango kokybę lemia geras montavimas.








Žemėlapis



Raktažodžiai: UAB Langana, Langana, Langana kontaktai, plastikiniai langai Šiauliai, plastikiniai langai Šiauliuose, plastikinės durys Šiauliuose, plastikinės durys Šiauliai, plastikinės lauko durys Šiauliai, plastikinės lauko durys Šiauliuose, terasinės durys Šiauliai, terasinės durys Šiauliuose, durys terasoms Šiauliai, durys terasoms Šiauliuose, balkono stiklinimas Šiauliai, balkono stiklinimas Šiauliuose, berėmės stiklo sistemos Šiauliai, berėmės stiklo sistemos Šiauliuose, berėmis stiklinimas Šiauliai, berėmis stiklinimas Šiauliuose, balkono stiklinimas aliuminio sistema Šiauliai, balkono stiklinimas aliuminio sistema Šiauliuose, balkono stiklinimas plastikine sistema Šiauliai, balkono stiklinimas plastikine sistema Šiauliuose, terasų stiklinimas Šiauliuose, terasų stiklinimas Šiauliai, žiemos sodo įrengimas Šiauliai, žiemos sodo įrengimas Šiauliuose, langų montavimas Šiauliuose, langų montavimas Šiauliai, plastikinių langų montavimas Šiauliuose, plastikinių langų montavimas Šiauliai, plastikinių durų montavimas Šiauliuose, plastikinių durų montavimas Šiauliai, ekonominės klasės langai Šiauliuose, ekonominės klasės langai Šiauliai, klasikiniai langai Šiauliuose, klasikiniai langai Šiauliai, langai pasyviam namui Šiauliuose, langai pasyviam namui Šiauliai, skandinaviški langai Šiauliuose, skandinaviški langai Šiauliai, langai su vertikalia orlaide Šiauliuose, langai su vertikalia orlaide Šiauliai, rėminis stiklinimas aliuminiu Šiauliuose, rėminis stiklinimas aliuminiu Šiauliai, stiklinimas plastiku Šiauliai, stiklinimas plastiku Šiauliuose, langų tvirtinimo elementai Šiauliuose, langų tvirtinimo elementai Šiauliai, grūdinto stiklo konstrukcijos Šiauliai, grūdinto stiklo konstrukcijos Šiauliuose, stiklinės vitrinos Šiauliuose, stiklinės vitrinos Šiauliai, stiklinės pertvaros Šiauliuose, stiklinės pertvaros Šiauliai, VEKA langai Šiauliai, VEKA langai Šiauliuose


Veiklos sritys: Durys, staktos, durų gamyba, įrengimas - Langai, palangės, gamyba, įrengimas

Ieškoti informacijos apie šią įmonę (Google)