Smiltynės sodyba, M. Būtėno IĮ

Smiltynės sodyba, M. Būtėno IĮ
Smiltynės sodyba, M. Būtėno IĮ
„Smiltynės sodyba“ teikia apgyvendinimo, maitinimo, konferencijų organizavimo bei turizmo ir poilsio paslaugas.
Įmonės kodas 147276444
PVM mokėtojo kodas LT472764415
Įmonės adresas Smiltynės vs., Nr.7, 38365 Panevėžio r.
Telefonas +370 45 553455
Telefonas +370 615 78855
Vadovas/direktorius Mindaugas Būtėnas
Smiltynės sodyba, M. Būtėno IĮ

 SMILTYNĖS SODYBA

Tik 3 km nuo Panevėžio miesto, šalia „Via Baltica“ automagistralės, pusiaukelėje tarp Rygos ir Vilniaus ar Kauno, bei Talino ir Varšuvos ar Klaipėdos „Smiltynės sodyba“  teikia apgyvendinimo, maitinimo, konferencijų organizavimo bei turizmo ir poilsio paslaugas. Gamtos apsuptyje ant Nevėžio upės kranto įsikūrusioje sodyboje yra 4 konferencijų ir pobuvių salės, kavinė – baras, vasaros lauko estrada, vaikų žaidimo aikštelė. Visoje teritorijoje veikia bevielis internetas. Yra nemokama automobilių stovėjimo aikštelė. Vienu metu sodyboje gali likti miegoti iki 200 svečių.

APGYVENDINIMAS

Kiekvienam klientui rasime vietos savo sodyboje. Kambariai pilnai įrengti ir sukomplektuoti pagal dydį, yra televizorius, telefonas, DVD grotuvas, palydovinė televizija, bevielis internetas, kondicionavimo sistemos ir visi kiti patogumai, kurie suteiks Jums jaukumo tarsi būtumėte namuose. Kambarius galite rezervuoti žemiau nurodytais telefonais ar internetu. Maloniai Jūsų laukiame.

Tel. +370 45553455, +370 61578855

KAVINĖ

Mūsų kavinėje rasite įvairiausių patiekalų, bei gėrimų asortimentą. Restorane tiekiami mėsos valgiai, pikantiški blynai ir varškės desertai. Pagal pageidavimą ruošiami specialūs dietiniai patiekalai. Priimami užsakymai vestuvėms, asmeninėms šventėms, turistinėms grupėms. Taip pat kviečiama apsilankyti kavinėje-bare, kurioje įrengta didelė poilsio erdvė.

KONFERENCIJOS/POBŪVIAI

Klientams galime pasiūlyt konferencijų sales su šiuolaikiška kondicionavimo ir vėdinimo įranga. Taip pat papildomai ruošiame: Kavos pertraukėles; Pietus; Vakarienes; Furšetus.

PRAMOGOS

Žvejyba; Biliardas; Plaukimas kanojomis; Pėsčiųjų žygiai; Dviračių sportas; Jodinėjimas; Paviršinis nardymas; Sauna; Treniruoklių salė; Privati paplūdimio dalis; Dviračių nuoma; Vaikų žaidimų aikštelė ir kita…

 
 
 
Raktažodžiai: Smiltynės sodyba, Smiltynės sodyba, M. Butėno IĮ, Smiltynės sodyba, M. Butėno IĮ veikla, Smiltynės sodyba, ... Žiūrėti daugiau
Svetainė yra atnaujinama. Galimi smulkūs nesklandumai.