Ridikiukas, UAB

Ridikiukas, UAB
Ridikiukas, UAB
Vaikų žaidimų erdvė JONAVOJE!
Įmonės kodas 303207352
Įmonės adresas Vasario 16-osios g. 9, 55170 Jonava
Telefonas +370 610 49397
Vadovas/direktorius Giedrė Mickienė
Nuorodos Facebook
Ridikiukas, UAB

Mes kuriame saugią, jaukią, tarpusavio pagarba pagrįstą aplinką, kurioje kartu su savo vaikučiais galite leisti laiką sveikai, judriai, kūrybingai ir turiningai.


RIDIKIUKŲ KLUBAS

Ridikiukų klubas - tai vaikų žaidimų erdvė, kur vaikučiai gali rinktis nuo 7.30 ryto. Šilta ir jauki aplinka. Mažylių klube vaikams skiriamas nuolatinis dėmesys, emocinis ryšys ir bendravimas, kuris skatina vaiko pasitikėjimą savimi, norą eksperimentuoti bei kurti. Išskirtinis dėmesys fiziniam aktyvumui. Vaikų žaidimų erdvėje, mažyliai būdami, kad ir kelias valandas, kol mamytės, tėveliai užsiėmę savo reikalais, mokosi būti bendruomenėje, pažinti kitus vaikus, dalintis, žaisti grupėse.


VAIKŲ ŽAIDIMŲ ERDVĖ

Mažuosius pradžiuginsime kūrybą, judėjimą, loginį mąstymą skatinančiais žaislais bei medine žaidimų aikštele, kuria judėdami mažieji mūsų draugai galės realizuoti pažintinius, veikimo, bendravimo, saviraiškos, fizinių išgalių ir kt. gebėjimus.

Kol Jūsų vaikučiai žais, Jūs galėsite leisti laiką kartu arba skirti bent keletą minučių sau! Mes pasirūpinsime Jūsų vaikučiais! Prižiūrime net pačius mažiausius!


ŠEIMOS ŠVENTĖS

"Ridikiukas" tėvelius ir jų mažuosius taip pat kviečia įprasminti šeimos šventes: gimtadienius, pirmagimio sutiktuves, krikštynas ir kt. Mes pasirūpinsime nuo serviravimo, maisto užsakymo iki šventinės programos!


POPAMOKINĖ VEIKLA/ALTERNATYVA PRAILGINTOMS GRUPĖMS

Vaikučius, kurie po pamokų nori leisti laiką smagiai, turiningai, ramiai paruošti pamokas ir gilinti savo žinias, po pamokų kviečiami į mūsų klubą. Poreikiui esant, mes pasirūpinsime vaikučių atvykimu iš mokyklos į mūsų klubą.

 

Turiningai ir sveikai!


 
   
   
Raktažodžiai: Ridikiukas UAB, Ridikiukas UAB Jonava, Ridikiukas UAB Jonavoje, Ridikiukas UAB kontaktai, Ridikiukas UAB veikla, Ridikiukas ... Žiūrėti daugiau
Svetainė yra atnaujinama. Galimi smulkūs nesklandumai.