Balandžio 18 d., Ketvirtadienis

MAGELANO KELIONĖS, UAB

Įmonė Raktažodis Vietovė
» LR įmonės   » Kelionės, poilsis, laisvalaikis, pramogos   » Laisvalaikio, poilsio, pramogų organizavimas

Įmonės kodas: 302705161
PVM mokėtojo kodas: LT100006594813
Adresas: Šeimyniškių g. 12, LT-09312 Vilnius
Telefonas: (5) 2060315
Mobilus tel.: (650) 40462
Vadovas/direktorius: Dainius Kinderis
Svetainė: www.magelanokeliones.lt  
E.paštas: info@magelanokeliones.lt


Aprašymas:

Mūsų kompanija – išskirtinių kelionių agentūra, kurianti autorinius ir ne tik maršrutus ir kviečianti atrasti ir pažinti didelį Pasaulį kartu.




Dainiaus Kinderio maršrutai

Magelano keliones® įkūrė ir daugelį maršrutų parengė žinomas Lietuvoje keliautojas, rašytojas, žurnalistas ir maratonų bėgikas Dainius Kinderis – keliavęs daugiau nei 85 šalyse ir sukūręs dešimtis autorinių ir savo patikrintų maršrutų programų. Iš savo kelionių parsivežtus įspūdžius Dainius Kinderis užrašė 3 kelionių knygose.

Keliautojas Dainius Kinderis pats aktyviai iki šiol keliauja ir kiekvienais metais siūlo vis daugiau naujų ir įdomių maršrutų įvairiuose žemynuose.

„Magelano kelionės“ siekia keliauti ne tik mažiau pramintais takais, bet ir siūlo populiarias kryptis ir maršrutus, kurie tenkina visus skonius ir galimybes. Pastaraisiais metais keliautojai patiki savo keliones mums, planuodami keliones į Maroką, o taip pat sparčiai populiarėja kelionės į Islandiją, Šri Lanka, Tanzanija, Filipinai ir kt.



Kelionės šeimoms, įmonėms, žygiai ir garantuotos kelionės

Be egzotinių ir autorinių maršrutų, mes turime labai platų pasirinkimą garantuotoms kelionėms – bet kada ir bet kokiam asmenų skaičiui, taip pat kelionės šeimoms, specialios kelionės su vadovais iš Lietuvos, savarankiškos kelionės norintiems daugiau pasirinkimo laisvės trumpos kelionės ir kelionės savaitgaliui turintiems mažai laiko ir poilsinės kelionės– mes jums galime pasiūlyti praktiškai viską.

Be to, siūlome specialias kelionės įmonėms organizacijoms ir draugų komandoms, tai – komandos formavimo, skatinamasios kelionės pagal jūsų pasirinktą maršrutą ir poreikius, piligrimines keliones (kelionės į Izraelį).
Mes orientuojamės į kokybišką, išbaigtą turizmo produktą, todėl dirbame tik su geriausiais ir patikrintais partneriais. Mūsų keliautojai iš savo kelionių grįžta labai patenkinti ir geranoriškai dalinasi su kitais įspūdžiais ir atsiliepimais iš kelionių.








Žemėlapis



Raktažodžiai: Magelano kelionės UAB, Magelano kelionės UAB įmonė, Magelano kelionės UAB firma, Magelano kelionės UAB kontaktai, Magelano kelionės UAB adresas, Magelano kelionės UAB telefonas, Magelano kelionės UAB vadovas, Magelano kelionės UAB projektai, Magelano kelionės UAB Vilnius, Magelano kelionės UAB Vilniuje, kelionės į užsienį, kelionės po visą pasaulį, kelionės po pasaulį, kelionės po žemynus, kelionės į šiltus kraštus, kelionės į Maroką, kelionės į Islandiją, kelionės į Šri Lanką, kelionės į Tanzaniją, Magelano kelionės kelionių agentūra Vilnius, Magelano kelionės kelionių organizatorius Vilnius, Dainius Kinderis kelionių organizatorius Vilnius, kelionių agentūra Vilnius, kelionių organizavimas Vilnius, kelionių organizatorius Vilnius, kelionės, turizmas Vilnius, turizmo paslaugos Vilnius, užsienio turizmas Vilnius, turistinės kelionės Vilnius, pažintinės kelionės Vilnius, poilsinės kelionės Vilnius, atradimų kelionės Vilnius, egzotiškos kelionės Vilnius, kelionės šeimoms Vilnius, kelionės įmonėms Vilnius, įmonių kelionės Vilnius, žygiai įmonėms Vilnius, autoriniai marštrutai Vilnius, kelionės su vadovais Vilnius, kelionės organizatoriams Vilnius, piligriminės keliones Vilnius, Magelano kelionės kelionių agentūra Vilniuje, Magelano kelionės kelionių organizatorius Vilniuje, Dainius Kinderis kelionių organizatorius Vilniuje, kelionių agentūra Vilniuje, kelionių organizavimas Vilniuje, kelionių organizatorius Vilnius, kelionės, turizmas Vilniuje, turizmo paslaugos Vilniuje, užsienio turizmas Vilniuje, turistinės kelionės Vilniuje, pažintinės kelionės Vilniuje, poilsinės kelionės Vilniuje, atradimų kelionės Vilniuje, egzotiškos kelionės Vilniuje, kelionės šeimoms Vilniuje, kelionės įmonėms Vilniuje, įmonių kelionės Vilniuje, žygiai įmonėms Vilniuje, autoriniai marštrutai Vilniuje, kelionės su vadovais Vilniuje, kelionės organizatoriams Vilniuje, piligriminės keliones Vilniuje


Veiklos sritys: Kelionių agentūros, turizmo paslaugos, vizos - Laisvalaikio, poilsio, pramogų organizavimas

Ieškoti informacijos apie šią įmonę (Google)