Balandžio 19 d., Penktadienis

BIRŠTONO SEKLYTĖLĖ, UAB

Įmonė Raktažodis Vietovė
» LR įmonės   » Kelionės, poilsis, laisvalaikis, pramogos   » Laisvalaikio, poilsio, pramogų organizavimas

Įmonės kodas: 152831812
PVM mokėtojo kodas: LT528318113
Adresas: Prienų g. 10, LT-59201 Birštonas
Telefonas: (319) 65800
Faksas: (319) 65800
Vadovas/direktorius: Vytenis Zalaga
Svetainė: www.sonata.lt  
E.paštas: vytenis@sonata.lt


Aprašymas:

Viešbutis-restoranas „Sonata“

Pasiilgote natūralios gamtos ar pavargote nuo įtempto ritmingo gyvenimo...? Sustokite bent trumpam ir pasimėgaukite natūraliomis vertybėmis, viename iš gražiausių Lietuvos kampelių Birštono kurorte, viešbutyje – restorane „Sonata“.

Viešbutis „Sonata“ *** atidarytas 2005 metais Nemuno kilpų regioniniame parke. Savo svečiams siūlome 2 VIP apartamentus, 2 liukso tipo kambarius, svočios apartamentus, jaunavedžių apartamentus ir 16 dviviečių kambarių. Kambariai pritaikyti šeimoms su vaikais. Viešbutis „Sonata“ – tai puiki vieta atgauti jėgas po darbo savaitės ar tiesiog maloniai praleisti atostogas su šeima. Vienu metu galime apgyvendinti iki 60 svečių.

Čia, pro viešbučio langą, nepamatysite pilkų miesto gatvių ir neišgirsite įprasto miesto triukšmo, tik girdėsite pušų ošimą, matysite mėlyną Nemuno vagą ir platų pėsčiųjų taką, kuris laukia Jūsų žingsnių...

Viešbutis - restoranas „Sonata“ įsikūręs pačiame parko centre, kviečia visus savo svečius pasivaikščioti, pasportuoti bei papramogauti atsinaujinusiame miesto centriniame parke!!!

SIŪLOMOS PRAMOGOS:
  • pasivažinėjimas karieta, dviračiais, jodinėjimas žirgais;

  • vasarą siūlome žaisti teniso kortuose, paplaukioti baidarėmis, pramoginiu laivu "Vytenis";

  • žiemą esate laukiami kalnų slidinėjimo trasoje;

  • sanatorijų paslaugoms taikoma 10% nuolaida viešbučio „SONATA***" gyventojams (maudynės mineralinio vandens baseine, povandeniniai masažai, anticeliulitinė programa, perlinės, vaistažolių, jūros dumblių vonios ir t.t.). Rekomenduojame sveikatinimo procedūras užsisakyti iš anksto.

NEMOKAMOS PASLAUGOS
  • automobilių aikštelė;

  • seifas registratūroje;

  • bevielis internetas;

  • pažadinimo skambučiai;

  • plaukų džiovintuvai.

MOKAMOS PASLAUGOS
  • kopijavimas, faksas;

  • higienos reikmenys;

  • pašto paslauga;

  • papildoma lova suaugusiems;

  • vaikiška lovytė;

  • autobusiuko nuoma;

  • mini baras

Viešbutis-restoranas „Sonata“
Adresas: Algirdo g. 34, LT-59204 Birštonas
Tel: (319) 65825
Fax: (319) 65825
El.paštas: seklytele@sonatahotel.lt



________________________________________________________________________


Pramogų laivas „Vytenis“

Jau nuo 2012 metų Balandžio mėnesio 29d., kviečiame Jus paplaukioti mūsų pramoginiu laivu Vytenis, pasigrožėti Nemuno vingiais ir padaryti šventę ne tik vaikams, bet ir sau. Plaukimai vyksta sekmadieniais 15 valandą nuo Pušyno gatvės prieplaukos Birštone.


Maloniai laukiame Jūsų!


Telefonas rezervavimui 8 680 83285

Sezono metu, Birštone, mes siūlome netradiciškai atšvęsti savo šventes: vestuves, gimtadienius ar kitokius pobūvius, plaukiant Nemuno vingiais, pramoginiu laivu “Vytenis”. Kelionės metu laive gali plaukti iki 50 svečių.

Laivas yra dviejų denių. Pirmame denyje yra salė su nedideliu baru, talpinanti iki penkiasdešimties žmonių. Antrame denyje galite ne tik atsipalaiduoti ar pailsėti šešiose dvivietėse kajutėse ir vienoje didžiulėje, laivo gale, kur gali patogiai sugulti iki 5 asmenų kelionės metu, bet ir ramiai praleisti naktį po žvaigždėtu vasaros dangumi. Laive yra uždaras ir atviras deniai, kuriuose galima smagiai praleisti laiką, pasigrožėti Nemuno vingiais, įspūdingais skardžiais, laukine gamta bei jos gyvūnais ir paukščiais...



Maršrutai

Kol kas maršrutus galime pasiūlyti tik užsakomiesiems, privatiems plaukimams. Kiekvienam privačiam užsakymui yra individualiai parenkamas plaukimo maršrutas ir sustojimai. Viskas priklauso nuo Jūsų pageidavimų, tai yra kiek Jūs su savo kompanija, kolegomis ar bičiuliais norėsite plaukioti Nemuno upės vingiais. Vieni renkasi vienos valandos plaukimą ir dviejų valandų stovėjimą tam skirtose vietose, kiti renkasi keturių valandų plaukimą be sustojimų ( t.y. dvi valandas plaukia Kauno marių link, o paskui apsisuka ir grįžta į kelionės pradžios tašką).
Kad kelionė neprailgtų siūlome užsisakyti maitinimą iš mūsų restoranų "Sonata" ar "Seklytėlė". Meniu patiekalus bei gėrimus reikėtų suderinti iš anksto prieš plaukimą.

Taip pat kviečiame visus karališkojo kurorto svečius ir gyventojus, kiekvieną sekmadienį į apžvalginį plaukimą. Apžvalginis plaukimas yra organizuojamas nuo 15val. Kelionė trunka vieną valandą iki 16val. Iki 15val laivo kapitonas su įgula lauks visų norinčių paplaukioti Nemunu senojoje krantinės prieplaukoje, Pušyno gatvės gale, Birštone. Kelionės metu Jūs galėsite pailsėti ir pasigrožėti unikalia gamta, kraštovaizdžiu, gyvūnija bei augalija. Kelionės pusiaukelė yra prie upės Verknė intako į Nemuną. Šis vieta yra geriau žinoma kaip "Ožkų pečius", kuris yra šlaituotame skardyje.
Šie apžvalginiai plaukimai bus organizuojami visą plaukiojimo sezoną. Net ir žvarbų rudens sekmadienį kviečiame Jus papliaukioti. Nepergyvenkite, laivo salėj yra šildoma, todėl tikrai nešalsite, o naujų įspūdžių tikrai patirsite.

Pramogų laivas „Vytenis“
Adresas: Pušyno gatvės gale, senojoje prieplaukoje
Tel.: (319) 65825
El.paštas: seklytele@sonatahotel.lt



________________________________________________________________________

Restoranas “Seklytėlė”

Kviečiame Jus į restoraną “Seklytėlė”, esantį panemunės pušų žalumoje, prie mėlynojo Nemuno vandens skardžio, kur juntamas ypatingas gamtos artumas ir ramybė. Visas gamtovaizdis atsiveria pro restorano langus, terasą. Šiltu metų laiku galite skaniai papietauti lauko terasoje, pailsėti ir pasigrožėti gamta ir nuostabiu vaizdu nuo terasos, esančios ant skardžio, į Nemuno vingį. Visus norinčius privačiai švęsti gimtadienius, vestuves ar kitas svarbias progas, mes Jums galime pasiūlyti savo jaukią banketinę salę, kuri savo vaizdais pro langą niekuo nenusileidžia vaizdui iš restorano salės. Banketinėje yra jaukus židinys, minkštas odinis kampas, bei didelis stalas prie kurio galime sutalpinti iki 25 žmonių.

Išnuomojamos restorano "Seklytėlė" patalpos Birštone, Naujiems metams švęsti!!! Restoranas yra unikalioje vietoje, ant skardžio krašto, šalia Nemuno upės. Pro restorano langus atsiveria nuostabūs ir nepakartojami gamtos vaizdai.

Restoranas talpina iki 80 žmonių.

Galima nuoma ir su maitinimu bei aptarnavimu, bei be maitinimo paslaugų.

Galime suorganizuoti ir vakaro vedėją, bei gyvo garso muzikos grupę, kurie Jūsų šventę padarys dar įsimintinesnę bei linksmesnę!!!

Restoranas "Seklytėlė" tai puiki vieta Jūsų įsimintiniausioms šventėms švęsti: vestuvėms, krikštynoms, gimtadieniams, jubiliejams, įmonės vakarėliams...

Ruošiame banketus, furšetus.

Dėl išsamesnės informacijos tel: +370 680 33327



Restoranas „Seklytėlė”
Adresas: Prienų g. 10, LT-59201 Birštonas
Banketų užsakymai priimami mob: (680) 33327
Staliukų rezervavimas ir išsamesnė informacija tel.: (319) 65800
Faks.: (319) 65800
El.paštas: seklytele@sonatahotel.lt




Raktažodžiai: Birštono seklytėlė, UAB, Birštono seklytėlė, UAB kontaktai, Birštono seklytėlė, UAB veikla, Birštono seklytėlė, UAB paslaugos, viešbutis-restoranas Sonata, viešbutis Sonata, viešbutis, nakvynė, apgyvendinimas, maitinimas, restoranas, VIP apartamentai, liukso tipo kambariai, svočios apartamentai, jaunavedžių apartamentai, dviviečiai kambariai, ramus poilsis, viešbutis – restoranas, viešbutis parko centre, pasivažinėjimas karieta, pasivažinėjimas dviračiais, jodinėjimas žirgais, teniso kortai, baidarės, kalnų slidinėjimo trasa, sanatorijų paslaugos, maudynės mineralinio vandens baseine, povandeniniai masažai, anticeliulitinė programa, perlinės vonios, vaistažolių vonios, jūros dumblių vonios, sveikatinimo procedūros, automobilių aikštelė, seifas registratūroje, bevielis internetas, pažadinimo skambučiai, autobusiuko nuoma, pramogų laivas Vytenis, laivas, pramogų laivas, pramoginis laivas, pramoginio laivo rezervacija, pramogų laivo rezervacija, plaukimas laivu, vestuvės laive, gimtadienis laive, pobūvis laive, vakarėlis laive, šventimas laive, šventė laive, apžvalginis plaukimas, restoranas Seklytėlė, restoranas, restoranas ant skardžio, terasa ant skardžio, banketinė salė, banketinė salė su židiniu, židinys, restorano nuoma, restorano nuoma su maitinimu, restorano nuoma be maitinimo, vestuvės restorane, krikštynos restorane, gimtadienis restorane, jubiliejus restorane, įmonės vakarėlis restorane, ruošia banketus, ruošia furšetus, banketas, banketai, furšetas, furšetai, viešbutis-restoranas Sonata Birštonas, viešbutis Sonata Birštonas, viešbutis Birštonas, nakvynė Birštonas, apgyvendinimas Birštonas, maitinimas Birštonas, restoranas Birštonas, VIP apartamentai Birštonas, liukso tipo kambariai Birštonas, svočios apartamentai Birštonas, jaunavedžių apartamentai Birštonas, dviviečiai kambariai Birštonas, ramus poilsis Birštonas, viešbutis – restoranas Birštonas, viešbutis parko centre Birštonas, pasivažinėjimas karieta Birštonas, pasivažinėjimas dviračiais Birštonas, jodinėjimas žirgais Birštonas, teniso kortai Birštonas, baidarės Birštonas, kalnų slidinėjimo trasa Birštonas, sanatorijų paslaugos Birštonas, maudynės mineralinio vandens baseine Birštonas, povandeniniai masažai Birštonas, anticeliulitinė programa Birštonas, perlinės vonios Birštonas, vaistažolių vonios Birštonas, jūros dumblių vonios Birštonas, sveikatinimo procedūros Birštonas, automobilių aikštelė Birštonas, seifas registratūroje Birštonas, bevielis internetas Birštonas, pažadinimo skambučiai Birštonas, autobusiuko nuoma Birštonas, pramogų laivas Vytenis Birštonas, laivas Birštonas, pramogų laivas Birštonas, pramoginis laivas Birštonas, pramoginio laivo rezervacija Birštonas, pramogų laivo rezervacija Birštonas, plaukimas laivu Birštonas, vestuvės laive Birštonas, gimtadienis laive Birštonas, pobūvis laive Birštonas, vakarėlis laive Birštonas, šventimas laive Birštonas, šventė laive Birštonas, apžvalginis plaukimas Birštonas, restoranas Seklytėlė Birštonas, restoranas Birštonas, restoranas ant skardžio Birštonas, terasa ant skardžio Birštonas, banketinė salė Birštonas, banketinė salė su židiniu Birštonas, židinys Birštonas, restorano nuoma Birštonas, restorano nuoma su maitinimu Birštonas, restorano nuoma be maitinimo Birštonas, vestuvės restorane, krikštynos restorane Birštonas, gimtadienis restorane Birštonas, jubiliejus restorane Birštonas, įmonės vakarėlis restorane Birštonas, ruošia banketus Birštonas, ruošia furšetus Birštonas, banketas Birštonas, banketai Birštonas, furšetas Birštonas, furšetai Birštonas, viešbutis-restoranas Sonata Birštone, viešbutis Sonata, viešbutis Birštone, nakvynė Birštone, apgyvendinimas Birštone, maitinimas Birštone, restoranas Birštone, VIP apartamentai Birštone, liukso tipo kambariai Birštone, svočios apartamentai Birštone, jaunavedžių apartamentai Birštone, dviviečiai kambariai Birštone, ramus poilsis Birštone, viešbutis – restoranas Birštone, viešbutis parko centre Birštone, pasivažinėjimas karieta Birštone, pasivažinėjimas dviračiais Birštone, jodinėjimas žirgais Birštone, teniso kortai Birštone, baidarės Birštone, kalnų slidinėjimo trasa Birštone, sanatorijų paslaugos Birštone, maudynės mineralinio vandens baseine Birštone, povandeniniai masažai Birštone, anticeliulitinė programa Birštone, perlinės vonios Birštone, vaistažolių vonios Birštone, jūros dumblių vonios Birštone, sveikatinimo procedūros Birštone, automobilių aikštelė Birštone, seifas registratūroje Birštone, bevielis internetas Birštone, pažadinimo skambučiai Birštone, autobusiuko nuoma Birštone, pramogų laivas Vytenis Birštone, laivas Birštone, pramogų laivas Birštone, pramoginis laivas Birštone, pramoginio laivo rezervacija Birštone, pramogų laivo rezervacija Birštone, plaukimas laivu Birštone, vestuvės laive Birštone, gimtadienis laive Birštone, pobūvis laive Birštone, vakarėlis laive Birštone, šventimas laive Birštone, šventė laive Birštone, apžvalginis plaukimas Birštone, restoranas Seklytėlė Birštone, restoranas Birštone, restoranas ant skardžio Birštone, terasa ant skardžio Birštone, banketinė salė Birštone, banketinė salė su židiniu Birštone, židinys Birštone, restorano nuoma Birštone, restorano nuoma su maitinimu Birštone, restorano nuoma be maitinimo Birštone, vestuvės restorane Birštone, krikštynos restorane Birštone, gimtadienis restorane Birštone, jubiliejus restorane Birštone, įmonės vakarėlis restorane Birštone, ruošia banketus Birštone, ruošia furšetus Birštone, banketas Birštone, banketai Birštone, furšetas Birštone, furšetai Birštone, vandens pramogos, vandens pramogos Birštonas, vandens pramogos Birštone.


Veiklos sritys: Laisvalaikio, poilsio, pramogų organizavimas - Viešbučiai, svečių namai, moteliai - Kavinės, barai, restoranai

Ieškoti informacijos apie šią įmonę (Google)