Balandžio 18 d., Ketvirtadienis

P. VARKOJIS IR KOMPANIJA, UAB

Įmonė Raktažodis Vietovė
» LR įmonės   » Energetika, gamtiniai ištekliai   » Kuras, naftos produktai

Įmonės kodas: 161732763
PVM mokėtojo kodas: LT617327610
Adresas: Mokyklos g. 4, Kurmaičių k., LT-97240 Kretingos r.
Telefonas: (445) 48246
Faksas: (445) 48351
Mobilus tel.: (650) 46697
Vadovas/direktorius: Pranas Varkojis
Svetainė: www.varkojis.lt  
E.paštas: info@varkojis.lt


Aprašymas:

UAB „P. Varkojis ir Ko“ savo veiklą pradėjo 1994 m. Vystantysis gamybai bei tobulėjant technologijoms, kolektyvas išaugo iki 150 žmonių. Jau 17 metų įmonė gamina kokybiškus medinius langus, durys, lovas ir medinius sodo namelius. Įmonė savo gaminius yra pristačiusi daugiau nei 15 parodų.

Įmonė gamina įvairių matmenų ir konfigūracijos europinio (EURO 68, EURO 92) ir skandinaviško tipo (atsiveriančius į išorę) langus bei duris. Visos gamybai naudojamos medžiagos yra sertifikuotos ir atitinka joms keliamus reikalavimus. Europinio ir skandinaviško tipo langai gaminami iš pušies medienos. Medienos ruošiniai yra klijuoti tašai, todėl yra mažesnės medienos susitraukimo ir plėtimosi deformacijos, sumažėja iškrypimo, plyšių ir įtrūkimų tikimybė. Pušies medienos ruošiniai gali būti dygiuoti arba nedygiuoti. Gaminiai gali būti gaminami pagal europinį (į vidų), bei pagal skandinavišką (į išorę) standartą pagal užsakovo pageidavimą.





Nemažai produkcijos išvežama į Vokietiją, Daniją, Švediją, Norvegiją, Angliją, Rusiją, Ukrainą. Tačiau didelė gaminių dalis džiugina ir Lietuvos klientus. Šiuo metu įmonės gamyboje naudojama itališka įranga. Gaminių patvarumą ir ilgaamžiškumą užtikrina švediški dažai bei lakai. Per mėnesį įmonėje pagaminama 1000 m² langų, iki 100 durų, 200 vnt. lovų bei 400 namelių.

PRODUKCIJA:
______________________________________________________________________________________________

- Euro langai 92 mm. Nuo 2009 m. sausio mėn. UAB „P.Varkojis ir kompanija“ pradėjo gaminti naują 92 mm storio eurostandarto langą. Šis langas, kaip ir visi kiti euro langai, atsidaro į vidų. Tašas šiam langui gaminti klijuojamas iš keturių sluoksnių. Tai sąlygoja žymiai geresnes lango šilumos laidumo savybes. Langai dažomi kokybiškais švediškais Becker Acroma dažais, langų kaustymui naudojami vokiški Roto Frank AG apkaustais.

- Euro langai 68 mm.

- Skandinaviški langai. Langai Skandinavijos rinkai gaminami pasitelkus ilgaamžę skandinavų patirtį ir technologijas medinių langų gamyboje. Šio tipo langai atsidaro į išorę, jie puikiai tinka gyvenamajam namui, sodybai, vasarnamiui ar butui. Kiekvienam klientui galima rasti tinkamiausiai sprendimą pagal individualius poreikius ar reikalavimus. Skandinaviško tipo langai gali būti įvairiausių kombinacijų tipų. Langai gali būti sudaryti iš keletos varčių skirtingai išdėstytų. Stiklai gali būti suskirstyti skirtukais arba sudalinti atskirais paketais.Langų varstymo tipai: persiverčiantis, prašliaužiantis, pakeliamas į viršų, šoninio atidarymo, į šoną persukamas langas, nevarstomas.

- Stoglangiai.



______________________________________________________________________________________________

- Lauko durys. Duris gaminame iš klijuotos pušies medienos, stiklo paketo ir šiltintos plokštės. Durų storis 68 mm, durys gali būti dažytos, lakuotos, beicuotos. Slenkstis iš aliuminio arba kietmedžio, reguliuojami vyriai, spyna su kaiščiais trijose vietose. Užsakovas durų modelį pasirenka pagal pateiktą standartą arba individualų projektą.

- Skandinaviškos durys.Skandinaviškos lauko durys pagamintos pagal skandinaviškus standartus ir pritaikytos atšiaurioms žiemos sąlygoms. Šios durys yra kokybiškos, šiltos, atsparios atmosferos poveikiui. Kiekvienam klientui galima rasti tinkamiausiai sprendimą pagal individualius poreikius ar reikalavimus.

- Įsprūdinės durys. Įsprūdinės durys gaminamos iš pušies, uosio, juodalksnio medienos. Durys yra dažomos, beicuojamos, alyvuojamos pagal jūsų pageidaujamas spalvines charakteristikas. Kliento pageidavimu, dažykloje galime išgauti bet kokį medienos atspalvį. Į duris statomi vokiški reguliuojami, nereguliuojami vyriai. Įstatoma kliento spyna. Staktos perimetru tarpinė.



______________________________________________________________________________________________




Medis - tai ekologiškai švari gamtinė medžiaga, neturinti jokio kenksmingo poveikio, kuri išliko nepakitusi jau kelis tūkstančius metų. Nuo senų laikų žmonės statė medinius namus, kuriems svarbiausia buvo statybos paprastumas, medžiagų prieinamumas ir apsauga nuo blogo oro. Tradicinė namų statybos technologija iš medžio išlieka populiari iki šiol ir sulaukia vis daugiau šalininkų.



- Mediniai sodo nameliai gaminami iš eglės medienos. Sienų storis gali būti 28 mm, 45 mm, 70 mm. Langai ir durys kaimiško tipo arba europinio standarto. Atsižvelgiame į kliento pageidavimus namelio komplektacijoje.





______________________________________________________________________________________________

- Baldai. Lovos gaminamos iš juodalksnio medienos. Lovų matmenis galima rinktis, standartiniai matmenys: 140 x 200; 160 x 200; 180 x 200. Galima ir nestandartinius – pagal turimo ar pageidaujamo čiužinio išmatavimus. Matmenys nurodyti centimetrais.Lovos matmuo t.y. čiužinio matmuo.


______________________________________________________________________________________________

- Granulės yra švarus, natūralus ir visiškai nekenksmingas aplinkai, biokuro šaltinis. Granulės gaminamos iš medienos pjuvenų, saulėgražų lukštų, įvairių šiaudų, medienos drožlių, kurios yra sumalamos, išdžiovinamos ir supresuojamos į 8 mm diametro cilindrinės formos mažus gabaliukus.


Granulinis kuras yra ekologiškas ir tausojantis aplinką kuras, gaunamas iš atsinaujinančių gamtos šaltinių. Granulių degimo metu beveik neišsiskiria jokių lakių ar kenksmingų medžiagų. Šilumos energijos, pagaminamos naudojant medienos granules, kilovatvalandė kainuoja apie 11 centų. Tai yra tik šiek tiek daugiau nei malkų kaina.


- Prekiaujame aukščiausios kokybės 8 mm medžio granulėmis, sufasuotos maišuose po 17 kg. Prekiaujame įvairiais kiekiais. Mes daugiausiai parduodami granulės Klaipėdos, Palangos, Kretingos, Plungės miesto ir rajono pirkėjams.




______________________________________________________________________________________________

- Fasadinės sistemos



Darbo laikas: I-V 8.00-16.30, VI 8.00-12.00


Žemėlapis



Raktažodžiai: Medienos gaminiai, mediniai sodo nameliai, mediniai langai, klijuotos medienos langai, nestandartiniai langai, langai, palangės, medinės lauko durys, medinės pavėsinės, mediniai baldai, euro baldai, dailylentės vidaus ir lauko, grindų lentos, sodo nameliai, šiltas langas, storas langas, skandinaviški mediniai langai, skandinaviškos durys, europinio standarto langai, komodos, durys, medinės durys, vidaus durys, granulės šildymui, ekologiškas kuras, kuro granulės, pjuvenų granulės, europinio standarto langai, skandinaviški langai, langai su trijų stiklo paketų, langai su 3 stiklo paketų, sertifikuoti langai, mediniai langai Klaipėdoje, stori langai, šilti langai, ekologiški langai, eko langai, įvairus langai, apvalus langai, trikampiai langai, trapeciniai langai, lietuviški mediniai langai, 92 mm storio langai, 92 milimetrų storio langai, devyniasdešimt dviejų milimetrų storio langai, medinės lovos, įsprūdinės durys, lovos, lauko durys, mediniai nameliai, mediniai baldai, fasadinės sistemos, taupantys šilumą langai, euro langai, stoglangiai, P. Varkojis ir kompanija, UAB, varkojis ir kompanija, medienos gaminiai Kretingoje, mediniai langai Kretingoje, langai Kretingoje, langų gamyba Kretingoje, medinės durys Kretingoje, durys Kretingoje, durų gamyba Kretingoje, sodo nameliai Kretingoje, mediniai baldai Kretingoje, medinių baldų gamyba Kretingoje, klijuotos medienos langai Kretingoje, medinės lauko durys Kretingoje, medinės pavėsinės Kretingoje, mediniai stalai Kretingoje, pjuvenų granulės Kretingoje, granulės Kretingoje, ekologiškas kuras Kretingoje, skandinaviški langai Kretingoje, granulės šildymui Kretingoje, medinės lovos Kretingoje, stoglangiai Kretingoje, ekologiški langai Kretingoje, lovos Kretingoje, fasadinės sistemos Kretingoje.


Veiklos sritys: Langai, palangės, gamyba, įrengimas - Durys, staktos, durų gamyba, įrengimas - Mediniai, rąstiniai namai, pirtys, gamyba, statyba - Mediena, medienos apdorojimas - Baldų gamyba - Kuras, naftos produktai

Ieškoti informacijos apie šią įmonę (Google)