Šeštadienis, balandžio 20 d.

BABILONAS LT, UAB

BABILONAS LT, UAB
BABILONAS LT, UAB
Viešbutis, konferencijų salė, restoranas, banketai, dviračių nuoma ir turai
Įmonės kodas 134690160
PVM mokėtojo kodas LT346901610
Įmonės adresas Žalioji g. 38A, LT-44199 Kaunas
Telefonas +370 37 202545, Faksas +370 37 209156
Telefonas +370 612 62601
Nuorodos Facebook
BABILONAS LT, UAB

Viešbutis „Babilonas“ įsikūręs ramioje centrinėje Kauno Žaliakalnio vietoje, ant kalno nuo kurio atsiveria nuostabios miesto panoramos. Tik 10 minučių kelio pėsčiomis ir Jūs jau miesto centre ar senamiestyje. Svečiams patogu atvykti iki viešbučio iš bet kurios vietos, nes viešbutis yra šalia Savanorių prospekto – vienos iš pagrindinių Kauno miesto gatvių. Kelios minutės pėsčiomis ar dviračiu iki senojo Kauno funikulieriaus ir Jūs miesto centre – tai dar viena įdomi galimybė patekti į Kauno miesto pėsčiųjų Laisvės alėją, kuri tęsiasi daugiau nei 1.5 kilometro su daugybe kavinių, restoranų, klubų ir muziejų.
14 metų patirtį sukaupęs Babilono viešbučio personalas visuomet maloniai laukai Jūsų atvykstant.
Nedidelis ir jaukus viešbutis Jums gali pasiūlyti 24 šiuolaikiškai įrengtus europietiško stiliaus kambarius su oro kondicionieriais (2 liuksus su voniomis ir lauko terasomis, 2 keturviečius, 1 šešiavietį, 16 dviviečių, 3 vienviečius). Dėl svečių patogumo yra liftas, tiesioginio ryšio telefonai, kabelinė televizija, mini baras, plaukų džiovintuvas, dalis kambarių turi balkonus ir terasas. Du kambariai pilnai įrengti žmonėms su negalia. Svečių automobiliai be papildomo mokesčio saugojami dviejose viešbučio aikštelėse, o už papildomą mokestį – apšildomoje požeminėje aikštelėje. Kambariams jaukumo suteikia šiuolaikiški ekologiški mediniai langai, lietuviško lino užuolaidos ir gražūs miesto panoramos bei gamtos vaizdai pro langus.
Viešbučio darbuotojai visuomet pasiruošę padėti svečiui surasti pramogų laisvalaikiui, pasirūpinti bilietų rezervacija, transportu, suteikti pašto, fakso, interneto, raštvedybos paslaugas, pasitikti viešbučio svečius oro uoste. Viešbutyje veikia belaidis internetas, pirtis, vyno ir aliejaus krautuvėlė, čia galima įsigyti ir ekologiškų produktų. Viešbutis visada pasiūlys išsinuomoti dviračius ir jų priedus (šalmus, pirštines, kėdutes vaikams, dviračių laikiklius automobiliams). Profesionalūs turizmo gidai padeda ir pasiūlo suorganizuoti žygius dviračiais Kaune ir visoje Lietuvoje šeimoms, įmonių darbuotojų grupėms ir pavieniams asmenims.

RESTORANAS

Jeigu Jūs ruošiatės priimti svečius, organizuojate pobūvį ar įmonės šventę, kviečiame pasinaudoti mūsų teikiamomis paslaugomis restorane „Babilonas“ (banketui paruošta iki 50 vietų, furšetui – 60), taip pat Jūsų pasirinktose arba mūsų siūlomose patalpose visoje Lietuvoje (iki 300 žmonių). Turime galimybę organizuoti renginius su šventinėmis programomis ir aptarnauti renginiuose po atviru dangumi. Restoranas Babilonas turi patirties ir užsienyje: ruošė furšetus Varšuvoje bei Briuselyje Lietuvos įstojimo į NATO proga ir sulaukė aukštų įvertinimų.

KONFERENCIJŲ SALĖ

Jeigu Jums reikia suorganizuoti konferenciją, seminarą ar prezentaciją, siūlome pasirinkti 60 vietų viešbučio konferencijų salę su pilnai įrengta konferencine įranga, garso sistema ir oro kondicionieriais.
Konferencijos įranga: multimedia projektorius, skaidrių projektorius, plėvelių projektorius, video, magnetinė lenta, lenta - bloknotas, CD. 

Konferencijos tipas:

  • Teatrinis – 80 žm.
  • Klasės stilius – 64 žm.
  • Stačiakampis pasitarimų stalas – 40 žm.
  • U formos stalų išdėstymas – 60 žm.
  • O formos stalų išdėstymas – 42 žm.
  • Banketo stalų išdėstymas – 60 žm.
  • Stovimos vietos (priėmimas) – 80 žm.

DVIRAČIŲ TURAI

  • Kauno mieste
  • Panemunės pilys
  • Pajūrio turas Nida - Šventoji
  • Birštono, Žverinčiaus miško trasa
  • Kamastos žiedas
  • Gražutės didysis ir mažasis dviračių trasos žiedas
  • Pažintinis dviračių maršrutas „Olita – Orany“

VYNINĖ

Norime Jus pakviesti į mažą, bet jaukią vyno ir aliejaus krautuvėlę, įsikūrusią viešbučio patalpose. Prekiaujame ispaniškais, prancūziškais ir itališkais vynais, taip pat ispanišku alyvuogių aliejumi "Oleaurum". Šis aliejus yra, ko gero, geriausias Extra Virgin (ypač tyras) alyvuogių aliejus pasaulyje, kuris yra rūpestingo auginimo, atrankos ir gamybos proceso rezultatas iš Arbequina rūšies alyvuogių. Arbequina alyvuogės yra renkamos rankomis, esant pačiu tinkamiausiu nokimo momentu ir spaudžiamos tą pačią dieną. Taip įgyjamas nuostabaus vaisių skonio ir aromato balansas. Šio aliejaus galite įsigyti būtent pas mus, todėl laukiame Jūsų visų, vyno - aliejaus parduotuvėlėje.
Pas mus galite įsigyti vynų iš Katalonijos. Tai vienas iš svarbiausių vyndarystės regionų Europoje. Šioje provincijoje yra 11 užregistruotų vynuogininkystės regionų, tai Priorat, Mantsant, Tarragona, Conca de Barbera, Penedes, Catalunya ir kt. Regionų pavadinimai atsispindi ir vyno etiketėse. Daugelis vyno gamybos centrų ir mažų gamyklėlių įsileidžia lankytojus ir mielai pasakoja apie savo darbą. Sakoma, kad Katalonijos vynas yra pats skaniausias, nes krašto klimatas labiausiai atitinka vynuogėms sirpti reikalingas sąlygas. Ypač vertinamos kalnų šlaituose augančios vynuogės. Jos turi kovoti už būvį, sutelkti visas savo gyvybines pastangas, kad įsitvirtintų akmeningoje žemėje, tad iš jų gaminamas vynas būna tirštas, o skonis su daugybe atspalvių. Iš tokių plotų vynuogės surenkamos rankomis. Jei vynmedžiai seni, ant jų derliaus nedaug uždera, bet skoniu vaisiai pranoksta modernių vynuogynų vynuoges, kur pirmenybė teikiama greitai ir daug derliaus teikiamiems jauniems vynmedžiams. Jei norite paragauti šio krašto vyno, prašau užsukti pas mus.

    
 
 
Raktažodžiai: Babilonas LT, UAB, Babilonas LT, UAB kontaktai, Babilonas LT, UAB veikla, Babilonas LT, UAB paslaugos, ... Žiūrėti daugiau
Svetainė yra atnaujinama. Galimi smulkūs nesklandumai.