Balandžio 17 d., Trečiadienis

RV PLIUS, UAB

Įmonė Raktažodis Vietovė
» LR įmonės   » Kelionės, poilsis, laisvalaikis, pramogos   » Koncertų, renginių organizavimas, agentūros, įranga

Įmonės kodas: 302572711
PVM mokėtojo kodas: LT100005797512
Adresas: Minijos g. 2-301, LT-91234 Klaipėda
Telefonas: (608) 08500
Mobilus tel.: (672) 06048
Vadovas/direktorius: Tomas Mauricas
Svetainė: www.renginiuvizija.lt  
E.paštas: info@renginiuvizija.lt


Aprašymas:

Renginių vizija – tai jauni energingi žmonės Klaipėdoje, Kaune ir Vilniuje, kurie renginių organizavimą laiko savo darbu, poilsiu, hobi arba tiesiog gyvenimo būdu.

Esame įvairių renginių organizavimo specialistai ir galime padėti suorganizuoti įvairius renginius, tokius kaip įmonės kalėdinis renginys, vasaros sąskrydis ar piknikas gamtoje, naujo filialo atidarymas, miesto šventė, asmenines šventes, vestuves, jubiliejus.

Ir nesvarbu, kur Jūsų renginys vyks: Vilniuje, Klaipėdoje, Kaune, Šiauliuose, Panevėžyje ar kitame mieste. Stengiamės visada iki galo išsiaiškinti klientų poreikius, kad jie liktų patenkinti visu 100 proc.


Susisiekite su mumis
ir džiaugsimės galėdami pasiūlyti originalias idėjas Jūsų renginiui!



Renginiai - Verslo renginiai, Viešieji renginiai, Asmeninės šventės


Verslo renginiai

Verslo renginiai - viena iš populiariausių renginių formų, kuriuos dažniausiai kviečiama organizuoti mūsų profesionalų komanda. Tai renginiai, orientuoti į verslo žmones, kolegas, partnerius. Priklausomai nuo renginio pobūdžio bei jo tikslų, jie būna mažesni ar didesni, vidiniai ir išoriniai.


Viešieji renginiai

Mūsų profesionalumą įrodo viešųjų renginių organizavimas. Paprastai renginių organizatoriai vengia įvairių viešų švenčių organizavimo, nes atsakomybė yra be galo didelė, o lygis turi būti itin aukštas. Mūsų komanda kitokia. Viešieji renginiai, tokie kaip miesto šventės, kalėdiniai ir naujametiniai renginiai, valstybinės šventės ir minėjimai, koncertai, festivaliai ir t.t. - mūsų "arkliukas".

Asmeninės šventės

Asmeninių švenčių organizavimas – atsakinga užduotis, kuriai reikia pasitelkti visus sugebėjimus. Tai šventės, kurios yra svarbiausios kiekvieno žmogaus gyvenime: vestuvės, jubiliejus, krikštynos, išleistuvės.




Paslaugos


  • Renginių organizavimas

  • Renginių organizavimas Klaipėdoje ir Vilniuje. Organizuojant įvairias šventes, tokias kaip įmonių šventės, miesto šventes, jubiliejus, išleistuves ir kitus įvairaus žanro renginius, tenka žinoti ir susidurti su įvairiais sunkumais ir ypatumais. Kaip mes juokaujame, to išmokti negalima nei mokykloje, nei universitete, patirtį įgyti yra vienintelis būdas: praktika, tiesioginis darbas.



  • Renginių vedėjai

  • Renginių vedėjai yra svarbi kiekvieno organizuojamo renginio sudedamoji dalis, o gerai parinktas renginio vedėjas jau yra sėkmingo ir pavykusio renginio garantas. Mes galime pasiūlyti renginio vedėją, kievienai Jūsų planuojamai šventei, nesvarbu ar tai bus viešas miesto renginys ar asmeninė šventė artimiausių žmonių rate. Renginių vizijos siūlomi vedėjai visada pasiruošę Jums padėti!



  • Garso aparatūros nuoma

  • Garso aparatūros nuoma Vilniuje, Klaipėdoje ir visoje Lietuvoje. Įvairaus dydžio renginimams ir koncertams nuomuojame: garso aparatūrą, mikrafonus (laidinius, radio), garso apdirbimo pultus, grotuvus (CD, MD), taip pat teikiamos garso operatoriaus paslaugos, DJ paslaugos. Kokybiškos garso aparatūros nuoma lemia viso renginio kokybę, todėl pasikonsultuokite su mumis dėl aparatūros, net jei patys organizuojate savo renginį.



  • Atrakcionų nuoma

  • Nuomojame kokybišką inventorių įmonių renginiams. Siūlome šiuos atrakcionus: timpukas, trivietės kelnės, brolijos žiedas, trivietės slidės, tinklinis su paklodėmis, virvės tempimas, matininkas, mega pampersai, rankų lenkimas, varmens laikymas, lanko sukimas, šaudymas iš kanko ir arbaleto, lenktynės su karučiais, rodeo, varliagyvių lenktynės, ėjimas kibirais, kojūkai, karpių gaudymas, pagalvių mūšis, šaškės, smiginis, apsirenk – nusirenk, sumo, kaliošų metymas į taikinį, mega kauliukas, lovos klojimas, šokinėjimas su maišais, alaus gėrimo varžybos.



  • Atlikėjai

  • Bendradarbiaujame su daugeliu populiariausių muzikos atlikėjų ir grupių Lietuvoje. Pasirinkite vieną iš mėgstamų atlikėjų savo įmonės renginiui arba asmeninei šventei.



  • Konferencijų organizavimas

  • Profesionali “Renginių vizijos“ komanda padės Jums suorganizuoti, pravesti, sukoordinuoti įvairaus pobūdžio ir apimties konferencijas, seminarus, mokymus, forumus, asamblėjas. Mes planuojame, koordinuojame, valdome ir rūpinamės konferencija nuo pradžios iki pabaigos.
    Nesvarbu, ar esate privati, vieša, valstybinė ar nevyriausybinė organizacija, mes kiekvieną kartą įsiklausome į Jūsų pageidavimus ir atitinkamai teikiame paslaugas.




    Filialai:

    Ofisas Vilniuje: Laisvės pr. 60, Spaudos rūmai, Vilnius (įėjimas iš Sacharovo aikštės pusės)


    Žemėlapis




    Raktažodžiai: RV plius UAB, RV plius UAB kontaktai, RV plius UAB paslaugos, RV plius UAB veikla,RV plius, RV plius kontaktai, RV plius paslaugos, RV plius veikla, renginių vizija, renginių organizavimo specialistai, renginiai, kalėdinis renginys, vasaros sąskrydis, piknikas gamtoje, naujo filialo atidarymas, miesto šventė, asmeninės šventės, vestuvės, jubiliejus, klientas, verslo renginiai, viešieji renginiai, asmeninės šventės, verslo žmonės, viešųjų renginių organizavimas, verslo renginių organizavimas, renginių organizatoriai, šventė, naujametinis renginys, valstybinės šventės, minėjimai, koncertai, festivaliai, asmeninių švenčių organizavimas, krikštynos, išleistuvės, renginių organizavimas, renginių organizavimas Vilniuje,renginių organizavimas Klaipėdoje, įvairaus žanro renginiai, renginių vedėjai, renginio vedėjas, Renginių vizijos vedėjai, Renginių vizijos vedėjas, garso aparatūros nuoma, garso aparatūra, mikrafonai laidiniai, mikrafonai radio, garso apdirbimo pultas, grotuvas CD, grotuvas MD, garso operatoriaus paslaugos, DJ paslaugos, atrakcionų nuoma, timpukas, trivietės kelnės, brolijos žiedas, trivietės slidės, tinklinis su paklodėmis, virvės tempimas, matininkas, mega pampersai, rankų lenkimas, varmens laikymas, lanko sukimas, šaudymas iš kanko, šaudymas iš arbaleto, lenktynės su karučiais, rodeo, varliagyvių lenktynės, ėjimas kibirais, kojūkai, karpių gaudymas, pagalvių mūšis, šaškės, smiginis, apsirenk – nusirenk, sumo, kaliošų metymas į taikinį, mega kauliukas, lovos klojimas, šokinėjimas su maišais, alaus gėrimo varžybos, atlikėjai, atlikėjas, muzikos atlikėjai, muzikos grupės, grupė, konferencijų organizavimas, “Renginių vizijos“ komanda, konferencijos, seminarai, mokymai, forumai, asamblėjos


    Veiklos sritys: Laisvalaikio, poilsio, pramogų organizavimas - Pobūvių organizavimas, salių, patalpų nuoma - Koncertų, renginių organizavimas, agentūros, įranga - Konferencijos, konferencijų organizavimas, įranga - Muzikos, šokių grupės, kolektyvai, muzikantai

    Ieškoti informacijos apie šią įmonę (Google)