Audioforma, UAB

Audioforma, UAB
Audioforma, UAB
Įmonės kodas 302714993
PVM mokėtojo kodas LT100006653711
Įmonės adresas Eugenijos Šimkūnaitės g. 11, LT-04130 Vilnius
Telefonas +370 67 434808
Vadovas/direktorius Vytautas Bastys
El. paštas info@audioforma.lt
Audioforma, UAB

MŪSŲ PASLAUGOS

Nesvarbu, ką planuojate suorganizuoti: svarbų oficialų renginį, nedidelį gyvo garso koncertą ar tūkstantines minias pritrauksiantį elektroninės muzikos festivalį, vietos klaidoms ir nesklandumams jame neturėtų likti.

Mes galime užtikrinti, kad visa renginio techninė pusė būtų įgyvendinta garantuojant maksimalią patirtį renginio dalyviams ir komfortą atlikėjams. „Audio forma“ pasirūpins tiek renginio koncepcija, tiek techninės įrangos transportavimu, montavimu ir priežiūra. Skirtingo formato renginiams siūlome konkrečiai situacijai pritaikytą aparatūros komplektaciją ir individualius sprendimus.

Mūsų garso operatoriai, šviesos dailininkai ir technikai apjungs savo žinias ir įgūdžius siekdami vieno tikslo – kad renginys būtų ne mažiau kaip įspūdingas.

➤Įgarsinimas

Aprūpiname renginius profesionaliomis garso sistemomis. Suprojektuojame mikrofonų, akustinių sistemų, kolonėlių, instrumentinės ir kitos įrangos išdėstymą, suderiname garsą bei prižiūrime visą sistemą renginio metu.

➤Apšvietimas

Siūlome scenos ir lauko erdvių apšvietimo sprendimus, kurie paryškins ir paįvairins pasirodymus suteikdami žiūrovui unikalią patirtį. Projektuojame, įrengiame ir renginio metu prižiūrime visą reikiamą šviesos scenografiją.

➤Elektrifikacija

Kad renginio techninis pagrindas veiktų nepriekaištingai, reikalingas sklandus elektros energijos tiekimas. Esant poreikiui suprojektuosime ir sumontuosime laikiną elektros instaliaciją, kuri aprūpins elektros energija įrangą, leis apšviesti dideles teritorijas.

➤Scena

Nuomojame ir montuojame visas reikalingas scenos konstrukcijas: scenines pakylas (su/be stogo), konstrukcijas aparatūrai ir kitus numatytus elementus. Tai, ką mes sukursime, bus patrauklu ir funkcionalu.

TECHNINĖ RENGINIŲ IR KONCERTŲ ĮRANGA

Net nedidelis koncertas ar renginys reikalauja profesionalios garso ir apšvietimo įrangos, todėl įrangos nuoma tampa racionaliu sprendimu. Teikiame įvairiapusiškas renginių įrangos nuomos paslaugas ir galime aprūpinti jūsų renginį ar festivalį šiuo techniniu inventoriumi:

➤Įgarsinimo įranga. „Meyer Sound“ ir kitų garso sistemų gamintojų įranga aukščiausiai garso kokybei sukurti.

➤Sceninis apšvietimas. Įvairūs scenos apšvietimo sprendimai.

➤Scenos konstrukcijos. Stabilios, patikimos scenos konstrukcijos patiems įvairiausiems renginių organizatorių poreikiams.

➤Elektros paskirstymo sistemos. Užtikrintas elektros tiekimas bei papildomos.

 
 
 
Raktažodžiai: Audioforma, Audioforma UAB, Audioforma UAB Vilnius, Audioforma UAB Vilniuje, Audioforma UAB kontkatai, Audioforma UAB veikla, ... Žiūrėti daugiau
Svetainė yra atnaujinama. Galimi smulkūs nesklandumai.