Balandžio 16 d., Antradienis

TROPIKŲ SAULĖ, soliariumas, UAB SAULĖ IR MADA

Įmonė Raktažodis Vietovė
» LR įmonės   » Kelionės, poilsis, laisvalaikis, pramogos   » Grožio, kosmetologijos salonai, kirpyklos

Įmonės kodas: 300050134
PVM mokėtojo kodas: LT100001193913
Adresas: Paežerio g. 3, Vaivadų k., LT-38446 Panevėžio r. sav.
Telefonas: (678) 08048
Vadovas/direktorius: Haroldas Puikis
Svetainė: www.tropikusaule.lt  
E.paštas: haris.puikis@gmail.com


Aprašymas:

Savo klientams siūlome sveikatingumo procedūras atliekamas pačiais moderniausiais aparatais ir aukščiausios kokybės kosmetika:

- Vakuuminiai masažai atliekami su “Weyergans High Care” kompanijos vakuuminiu masažo aparatu SPM Digital.

- Masažų metu naudojami aukštos kokybės“Weyergans High Care” preparatai: SPM GEL, SPM-A FLUID, SPM-S FLUID, ZIM CREAM, BODY PEELING;

- Ozono-deguonies terapijos procedūra atliekama „Panthermal“ kapsulėje. Tai šiuolaikinė įranga, suprojektuota ir pagaminta Italijoje;

- „Dermalife Spa- Jet“ – nauja daugiajutiminė vandens procedūrų sistema leidžia pasiūlyti klientui iš tiesu senovinius spa sprendimus modernioms problemoms;

- Pedikiūras atliekamas pėdų priežiūros prietaisu “Jupiter”, kurį pagamino vokiečių firma GERLACH TECHNIK. Pedikiūrui naudojamos „Gehwol“ – vokiečių firmos kosmetinės, gydomosios ir priešgrybelinės priemonės. Šių preparatų pagrindas – natūralios medžiagos;

- Depiliacijai naudojami DEPILEVE vaškai sukurti pušies sakų pagrindu, todėl nedirgina odos;

- „Tropikų saulės“ studijose naudojami naujausi modernus „Ergoline“ , „Soltron“, „Q-med“ ir „Megasun“ soliariumai visiškai atitinkantis visus keliamus ES standartų reikalavimus.




PASLAUGOS:
___________________________________________________________________________________________

Tropikų Saulė SPA Panevėžys. NAUJIENA!!! Kangalo žuvelės.

Ar išdrįsite išbandyti pėdas kutenančią SPA procedūrą? Jei svajojate apie sveiką, gražią ir labai švarią odą, pasitelkite į pagalbą natūralias gamtos gydytojas – Kangalo žuveles. Egzotiška procedūra turi ypatingą poveikį!

• Žuvelės šalina negyvą odą nuo pėdų paviršiaus;

• Žuvelės atlieka mikromasažą;

• Procedūros metu yra stimuliuojami akupunktūriniai taškai pėdose;

• Pagerėja kraujotaka;

• Pėdų oda prisisotina deguonies;

• Išsiskiria laimės hormonas-endorfinas, todėl gera nuotaika garantuota!

Mielieji, šiandien siūlome Jums dar nepatirtus pojūčius garantuojančią egzotišką SPA procedūrą kojoms su Kangalo žuvelėmis Tropikų Saulės studijoje adresu - Klaipėdos g. 103, Panevėžyje tel.: 8-698-88638

___________________________________________________________________________________________
- SOLIARIUMAI


Horizontalūs, vertikalūs.


___________________________________________________________________________________________

- MASAŽAI

Karštų akmenų masažas.Poveikis: gilus atsipalaidavimas per centrinę nervų sistemą, šalina pastovaus nuovargio sindromą, įtampą, nerimo jausmą, depresinę nuotaiką. Labai suaktyviną kraujotaką, medžiagų apykaitą.Po procedūros dar 2-3 dienas Jus lydi gera nuotaika, jėgų antplūdis, darbingumas ir vidinis ramumas. Darnus įvairios masažo technikos ir šiltų akmenų naudojimas palengvina chroniškus nugaros ir kaklo skausmus, giliai atpalaiduoja visą kūną, suteikia harmonijos ir ramybės būseną.






Tailandietiškas pėdos ir plaštakos masažas. Tailandietiškas pėdos ir plaštakos masažas – tai populiarus masažo būdas, garsėjantis puikiu poveikiu visam žmogaus organizmui. Tai paprastas ir natūralus terapijos būdas, stimuliuojantis pėdose esančius aktyvius taškus. Pėdose esantys marmos taškai balansuoja došas, padeda įveikti nuovargį bei tingulį, suaktyvina kraujotaką, jei dažnai šaltos galūnės, ar yra problemų su galūnių tirpimu.






Tibeto taurės masažas. Masažas aktyvina limfotaką, dėl to stiprėja imunitetas, mažėja celiulitas ir patinimai.Masažas taurėmis padidina raumenų susitraukimą ir tonusą.Vakuuminis – dinaminis Tibeto taurės metodas išvalo organizmą bei suteikia ryškiai išreikštą kosmetinį efektą.Vakuuminis – statinis Tibeto taurės metodas taikomas sergant peršalimo ligomis, bronchitais, plaučių ir juosmens raumenų uždegimais.
Rekomenduojama masažą atlikti reguliariai, 2-3 kartus per savaitę, 4 savaites iš eilės.








Tonizuojantis Ajurvedinis masažas.Atpalaiduoja susikaupusį emocinį stresą, šalina įtampą, nuramina protą.Padeda patirti džiaugsmą, sąmonės aiškumą, skatina norą dirbti ir kurti.Jo dėka laimės ir lengvumo pojūtis ilgam įsiskverbia į kūną ir sielą.










Aromaterapinis masažas.Aromaterapinis masažas skirtas tiems, kas ieško atsipalaidavimo ir poilsio. Šio masažo metu pasiekiama gili ramybė, atsipalaiduoja ir stiprėja visas organizmas, mažėja stresas, įtampa, gerėja nuotaika ir darbingumas, mažėja galvos ir raumenų skausmai, gerėja rankų ir šąlančių kojų kraujotaka, sušvelninami peršalimo simptomai.Be to, natūralūs augaliniai liejais minkština, drėkina odą, tolygiai paskirsto šilumą, suteikia jai blizgesio ir atsparumo, neleidžia nusausėti, daro ją tampresnę, elastingesnę, padeda išvengti pirmalaikio senėjimo.








Klasikiniai masažai.Klasikinis masažas – specialus masažas, kurio dėka pagerėja savijauta, dingsta nuovargis ir sumažėja skausmas.Klasikinis masažas grąžina jėgas, suteikia žvalumo, mažina kūno matmenis, padeda išlaikyti gražią figūrą. Procedūros metu stimuliuojama kraujo bei limfos apytaka.Taip pat pagerėja odos funkcijos, nuo jos paviršiaus greičiau pasišalina suragėjusios epidermio ląstelės, pagyvėja prakaito ir riebalinių liaukų veikla. Taip oda darosi elastingesnė bei atsparesnė neigiamiems išorės poveikiams. Masažas šalina galvos bei nugaros skausmus, pagerina bendrą kūno būseną po didelių apkrovų. Klasikinis masažas yra vienas patikimiausių būdų per pusvalandį ar valandą atsikratyti savo rūpesčių.





Vakuuminis masažas.Masažai atliekami su “Weyergans High Care” kompanijos vakuuminiu masažo aparatu SPM Digital. Naudojami kompanijos “Weyergans High Care” preparatai: SPM GEL, SPM-A FLUID, SPM-S FLUID, ZIM CREAM, BODY PEELING. Ši procedūra ypač svarbi gydant celiulitą, mažinant riebalų sankaupas probleminėse zonose, didinant odos elastingumą, ypač vidiniuose šlaunų paviršiuose, krūtų, pilvo srityse.










Medaus masažas.Meduje daugybė sveikatai naudingų medžiagų, medus -slopina uždegimus ir užgydo žaizdas, medus -geras vaistas nuo reumato ir skausmų, medus-unikalus energijos teikėjas, medus-maistas smegenims ir nervams, medus-efektyvi širdies apsauga, medus gydo odą ir palaiko jos jaunystę.Ši procedūra – nuostabus medaus, jo savybių ir masažuojančių veiksmų derinys, kuris skiriamas odai ir visamorganizmui.

___________________________________________________________________________________________


Ozono - deguonies terapija Italų mokslininkai sugalvojo efektingą profilaktinę ir reabilitacinę procedūrą, kurios pagrindinės dalys yra ozonas, deguonis ir aromaterapija. Tai speciali “PANTHERMAL” kapsulė. Vienintelė Baltijos šalyse tokia kapsulė, kurios pagalba iš organizmo pašalinami šlakai ir toksinai, valomas kraujas bei limfa, išvedami kenksmingi riebalai, išnyksta celiulitas ir depresija, mažėja svoris. O kokį malonumą žmogus patiria procedūros metu!

___________________________________________________________________________________________

Rūgštinis veido pilingas

Rūgščių procedūros (cheminis odos šveitimas) – tai speciali odos gydymo technika, kurios metu įvairios koncentracijos rūgštis veikia mūsų odą. Procedūros metu veikiamas ne tik odos paviršius, bet ir gilesni odos sluoksniai. Paveikta oda, greitai pašalina negyvų, paviršinių ląstelių sluoksnį, atidengdama giliau esančią šviežią, nepakenktą odą. Gilesnių odos sluoksnių veikimas rūgštimis skatina odos atsinaujinimą, kolageno gamybą, regeneraciją, stimuliuoja elastiną, sumažina porų kimšimąsi – spuoguotumą.

Rūgščių procedūros atliekamos šioms problemoms spręsti:
  • Nuo spuogų, acne;

  • Jautriai, sausai, raustančiai odai atgaivinti;

  • Nuo raukšlių, odos stangrinimui, jauninimui, skaistinimui;

  • Nuo pigmentinių dėmių, odos šviesinimui;

  • Nuo randų.


___________________________________________________________________________________________

Veido odos struktūros korekcija pagal odos tipą


Veido procedūros skirtos atgaivinti, regeneruoti odą, atstatyti odos apsauginę plėvelę bei suteikti odai tai ko jai labiausiai reikia. Veido procedūrų eiga : demakiažas, odos nuvalymas, odos šveitimas, serumas, masažas, veido kaukė bei baigiamieji kremai. Procedūros metu klientui nustatomas odos tipas, ir pagrindinius odos struktūros pakitimus, kuriuos procedūros eigoje spresime. T.y. dehidratuota oda, sausa oda, jaunatviniai spuogai, senstanti oda, juatri (kuperozine) oda.

___________________________________________________________________________________________

Makiažas




Atliekamas dieninis, vakarinis makiažas.

___________________________________________________________________________________________

Fotoepiliacija

Fotoepiliacija – plaukų šalinimas intensyvia pulsine šviesa (IPŠ)

Kaip tai veikia? Technologija panaši į depiliaciją lazeriu, tačiau fotoepiliacijos metu yra skleidžiami platesnio spektro šviesos impulsai nei lazerio spinduliai (skleidžiamo šviesos impulso bangos spektras yra nuo 400nm iki 1200nm), todėl gydymas laikomas saugesniu.

Kiek ilgai plaukai neatauga? Pašalinti plaukai neatauga metus ar dar ilgiau, vėliau procedūros vėl turi būti kartojamos.

Pliusai. Ilgalaikis depiliacijos efektas pasiekiamas dar greičiau nei depiliacijos lazeriu metu, nes naudojami didesnį paviršiaus plotą turintys šviesos šaltiniai, todėl galima depiliuoti ir didelius odos plotus, pvz., šlaunis, krūtinę. Fotoepiliacijos procedūros yra visiškai neskausmingos, lyginant jas su depiliacija vašku ar epiliacija.

Minusai. Kaip ir depiliacija lazeriu, ši technologija nėra efektyvi šalinant baltus ir žilus plaukus, t.y., neturinčius pigmento.

Patarimai. Prieš fotoepiliacijos procedūrą nuskuskite plaukus – tai užtikrins, kad šviesos impulso energija bus maksimaliai absorbuojama plauko svogūnėlyje.

___________________________________________________________________________________________

Depiliacija cukrumi

Cukraus pasta šalinant nepageidaujamą kūno plaukuotumą išsiskiria tuo, kad išraunami visi mažesni plaukeliai, kurie šalinant plaukus kitomis priemonėmis lieka nepašalinti. Cukraus pasta tepama ant odos paviršiaus prieš plauko augimo kryptį, o šalinama pirštais pagal plaukelių augimą. Ši technika nepažeidžia plauko svogūnėlio, odos, plaukeliai nelūžinėja, oda apsaugoma nuo plaukelių įaugimo. Metodas idealus tuo, kad toje pačioje vietoje plaukelius galima šalinti keletą kartų. Švelni cukrinė pasta apvelia plaukelius, bet neprilimpa prie gyvų odos ląstelių. Procedūra mažiau skausminga ir netraumuoja odos. Gali būti šalinami trumpesni plaukeliai - 3 mm ilgio plaukeliai. Plaukų šalinimas atliekamas pirštais plaukelių augimo kryptimi. Cukraus pasta – tai natūralus ir ypatingai švelnus produktas. Cukraus pastos sudedamosios dalys yra cukrus ir vanduo, todėl produktas tinka net ir pačiai jautriausiai odai.

___________________________________________________________________________________________


- KITOS GROŽIO IR SVEIKATINGUMO PASLAUGOS


Kompresinis limfodrenažas. Tai veiksminga priemonė masažo ir limfodrenažo procedūroms atlikti, naudojama įvairioms kosmetologinėms ir medicininėms problemoms spręsti. Kompresinės limfodrenažo sistemos užtikrina oro spaudimą į nuosekliai išdėstytas, tarpusavyje nesusisiekiančias masažinių kompresinių dėklų sekcijas, sudarydama kompresijos efektą. Šitaip stimuliuojama kraujo ir limfos apytaka.

Limfodrenažas – tai metodas, leidžiantis riebalus iš riebalinio audinio išstumti (pašalinti) į limfą ir taip pagreitinti jų pasišalinimą iš organizmo. Procedūra šiuo aparatu ne tik efektyvi, bet ir be galo maloni.





Depilicija vašku. Depiliacija vašku yra viena iš efektyviausių ir plačiai naudojamų plaukų šalinimo procedūrų. Puikiam plaukų šalinimo rezultatui pasiekti, kuris yra švarus ir higieniškas, naudojami „Depileve“ produktai.

Kūno pilingas (šveitimas). “Tropikų saulės” studijoje Vilniuje, nauja procedūra! Kūno pilingas, atliekamas BODY PELING WEYERGANS kosmetika. BODY PEELING – labai svarbi kūno priežiūros priemonė, kuri giliai išvalo odą, pašalina suragėjusį epidermio sluoksnį, paruošia odą bet kokiai procedūrai. Tinka visų tipų, net jautriai odai, padaro ją švelnia ir lygia.

Kūno įvyniojimas. Įvyniojimai – puiki priemonė odai gražinti, skaistinti, drėkinti ir maitinti. Jais iš audinių drenuojami skysčiai, mažinamos kūno apimtys.


Alginatinės jūros dumblių veido kaukės. Plastifikuojanti plėvelės kaukė – natūralus produktas, kurio sudėtyje yra jūros dumblių, alginatų, diato mų žemės (molių atmaina, kuri susidarė iš jūros dumblių telkinių).

Dermabrazė. Dermabrazija - gydomasis giluminis pilingas. Mikrodermabrazijai yra naudojami mikrokristalai, kurie, veikiami slėgio, yra tiekiami per antgalį ir mechaniškai šlifuojaarba pašalina viršutinį epidermio (paviršinio odos sluoksnio) sluoksnį. Specialia metodika “OXY-pressure” (suslėgtu deguonimi) giliai į epidermį įvedamas deguonis. Procedūra atliekama su “Weyergans High Care” kompanijos aparatu ,pagamintu Vokietijoje.

Vakuuminis veido valymas. Svarbiausias tikslas – “išvalyti” odą limfiniu keliu vakuuminių taurių pagalba. Atstatyti jos apsaugines funkcijas, pagreitinti regeneracinius procesus, sureguliuoti riebalinių liaukų veiklą, skatinti odos mikrocirkuliaciją.


Infrasauna. Pirtis – ne tik atgaiva kūnui, bet ir sielai: pagerėja savijauta, darbingumas, nuotaika. Taip yra todėl, kad šiluma įsiskverbdama į kūną perteikia organizmui energiją, kuri ir suteikia žmogui gyvybingumo. Infrasauna – tai naujosios kartos sveikatinimo priemonė, kuri galėtų laimėti XXI amžiaus pirties vardą.

"Spa Jet".DERMALIFE SPA-JET procedūros suteikia atsipalaidavimo ir geros savijautos pojūtį. DERMALIFE SPA-JET procedūros gali būti atliekamos su įvairaus spektro produktais. Klasikinę procedūrą charakterizuoją šveičiamieji ir drėkinantys kremai, gėliai, kūno įvyniojimas ir jūros dumblių kaukės, siekiant odą tonizuoti, išvalyti, pamaitinti, atgaivinti ir apsaugoti.




Pedikiūras. Pedikiūras – atliekamas pėdų priežiūros prietaisu “Jupiter”, kurį pagamino vokiečių firma GERLACH TECHNIK. GERLACH TECHNIK – iššūkis inteligentiškai pėdų priežiūrai. GERLACH TECHNIK prietaisas “Jupiter” – vienintelis Panevėžyje. Vienas iš pedikiūro aspektų – estetiškai atrodančios pėdos, tačiau pedikiūras taip pat padeda apsaugoti kojas nuo įvairiausių problemų: įaugusių nagų, nuospaudų ar net nagų grybelio.

Pedikiūras – suskirdusių kulnų gydymo pradžia. Šiandien yra daug priemonių, kad būtų galima atlikti kokybišką pedikiūrą.







"Aqua detox". Žmogus kiekvieną dieną gauna daugybę cheminių junginių iš maisto ir oro. Į organizmą pakliūva fosfatai, nitratai, pesticidai, emulsikliai, stabilizatoriai, konservantai ir daugybė kitų cheminių teršalų, esančių atmosferoje bei maiste. AQUA DETOX yra vienas iš naujausių mokslininkų išradimų, kuris, šio prietaiso gamintojų teigimu, gali būti naudingas ir padėti žmogaus organizmui.







"Kristalų lova". Kristalinė lova yra Joao Texeira de Faria, visame pasaulyje žinomo kaip John of God, išrasta gydomoji sistema, susidedanti iš specialios formos ir skirtingomis spalvomis šviesą skleidžiančių kvarco kristalų rinkinio. Kiekvienos kristalinės lovos kristalai yra iškasami mažame miestelyje Garimbo de Ouro Brazilijos glūdumoje iš didelio gylio, asmeniškai Dievo John‘o atrenkami ir ilgą laiką formuojami bei ruošiami naudojimui. Kristalinė lova turi 7-is nepaprastai skaidrius ir tiksliai poliruotus kvarco kristalus, nustatomus maždaug 12 colių virš kliento, gulinčio ant masažo stalo. Kiekvienas kristalas dirba su vienu iš septynių žmogaus energijos centrų – čakrų. Spalvoti spinduliai, parinkti, kad atitiktų čakros spalvą, skleidžia šviesą ir energiją per kristalus į kiekvieną atitinkamą centrą.




"Bioptron" lempa. Padeda greičiau gyti žaizdoms po sužeidimų ir operacijų, visų laipsnių odos nudegimams ir randams. Efektyvus gydant įvairias odos ir gleivinių ligas, komplikuotas žaizdas, ilgai negyjančias žaizdas, pragulas. Malšina sąnarių, galvos raumenų neuralginius skausmus. Efektyvus gydant virusinius ir bakterinius susirgimus. Geri rezultatai gydant gerklės, nosies, ausų ligas. Puiki kasdieninė odos priežiūros priemonė.







Jontoforezės pieštukas. Ši priemonė stiprina, bei regeneruoja odą, mažina maišelius po akimis, lygina ir stangrina odą. Senstant ir dėl įvairių žalingų aplinkos veiksnių mūsų oda plonėja, praranda elastingumą ir stangrumą. Dažniausiai šie defektai atsiranda aplink akis, pirmiausia paakiuose. Neretai dėl to patinsta oda ir atsiranda vadinamieji akių maišeliai. Jontoforezės pieštukas suteikia galimybę pačiam atlikti procedūrą. Ši priemonė turi ir daugiau privalumų: ji stiprina ir atnaujina odą. Jau daug dešimtmečių jontoforezė žinoma kaip puikus fizinės terapijos metodas, skatinantis aktyvių medžiagų poveikį odai. Jontoforezinis pieštukas stiprina ir atnaujina odą. Nuolat pulsuojanti srovė aktyvina tarp ląstelių susikaupusius jonus, gerina difuziją ir aktyvina ląstelių sintezę.

___________________________________________________________________________________________

Mada ir saulė, UAB taip pat siūlo įvairias sveikatingumo programas:

- “Maloni atgaiva” - vyrams ir moterims - infrasauna su viso kūno pilingu ir atpalaiduojančiu masažu;

- “Tropikų saulės anticeliulitinė programa” - infrasauna su viso kūno pilingu ir anticeliulitiniu masažu+įvyniojimas;

- “Saldus sapnas” - ozono deguonies kapsulė su relaksaciniu viso kūno masažu ir veido masažas su kauke;

- “Žavesio paslaptis" - viso kūno medaus masažas su veido pilingu, vakuuminiu masažu ir kauke.


Filialai:

Vilnius

Savanorių pr. 22 , Vilnius
Tel.: 8-5 2333648
Mob. 8-698- 05887
Darbo laikas: I-V 9-21 val., VI 10-19 val. VII nedirbame
El.paštas: savanoriu22@tropikusaule.lt

Panevėžys

Klaipėdos g. 103, Panevėžys
Tel. 8-45-443577
Mob. 8-698-88638
Darbo laikas: I-V 9-21 val., VI-VII 10-20 val.
El.paštas: tropikusaule103@gmail.com

Klaipėdos g. 28B, Panevėžys
Tel. 8-45 -460202
Mob. 8-698-40444
Darbo laikas: I-V 9-21 val., VI 9 -18 val., VII nedirbame
El. paštas: centras@tropikusaule.lt

Smėlynės g. 112, Panevėžys
Mob. 8-677-58238
Darbo laikas: I-V 9-21 val., VI-VII nedirbame
El. paštas: centras@tropikusaule.lt


Žemėlapis



Raktažodžiai: Saulė ir Mada UAB, Saulė ir Mada UAB Panevėžys, Saulė ir Mada UAB Panevėžyje, Saulė ir Mada UAB Vilnius, Saulė ir Mada UAB Vilniuje, Tropikų saulė, Tropikų saulė Panevėžys, Tropikų saulė Panevėžyje, Tropikų saulė Vilnius, Tropikų saulė Vilniuje, Tropikų saulė SPA, Tropikų saulė SPA Panevėžys, Tropikų saulė SPA Panevėžyje, Tropikų saulė SPA Vilnius, Tropikų saulė SPA Vilniuje, Tropikų saulė soliariumas, Tropikų saulė soliariumas Panevėžys, Tropikų saulė soliariumas Panevėžyje, Tropikų saulė soliariumas Vilnius, Tropikų saulė soliariumas Vilniuje, Masažas „SANTANA“, Masažas „SANTANA“ Panevėžys, Masažas „SANTANA“ Panevėžyje, Ajurvedinis, Akmenų masažas, Akmenų masažas Panevėžys, Akmenų masažas Panevėžyje, Alginatinė jūros dumblių kaukė, Anticeliulitinis masažas Panevėžyje, Anticeliulitinis masažas, Anticeliulitinis masažas Vilnius, Anticeliulitinis masažas Vilniuje, Anticeliulitinė programa, Anticeliulitinė programa Panevėžys, Anticeliulitinė programa Panevėžyje, Anticeliulitinė programa Vilnius, Anticeliulitinė programa Vilniuje, Aqua Detox, Aromaterapija, Aromaterapija Panevėžys, Aromaterapija Panevėžyje, Aromaterapija Vilnius, Aromaterapija Vilniuje, Aromaterapinis masažas Panevėžyje, Bikini depiliacija, Celiulitas, Celiulito profilaktika Pnevėžyje, Celiulito profilaktika, Deguonies kapsulė, Ozono deguonies kapsulė, depiliacija, depiliacija atliekama, depiliacija karštu vašku, depiliacija Panevėžyje, Aromaterapinis masažas Panevėžys, Aromaterapinis masažas Vilnius, Aromaterapinis masažas Vilniuje, depiliacija vašku, depiliacija vašku Panevėžys, depiliacija vašku Panevėžyje, depiliacija vašku Vilnius, depiliacija vašku Vilniuje, depiliacija vyrų, depiliacija vyrų Panevėžys, depiliacija vyrų Panevėžyje, depiliacija vyrų Vilnius, depiliacija vyrų Vilniuje, depiliacijos paslaugos, depiliacijos paslaugos Panevėžys, depiliacijos paslaugos Panevėžyje, depiliacijos paslaugos Vilnius, depiliacijos paslaugos Vilniuje, depiliavimas, depiliavimas Panevėžys, depiliavimas Panevėžyje, depiliavimas Vilnius, depiliavimas Vilniuje, Dovanų čekiai, Dovanų kortelės, Grožio procedūros, Grožio procedūros Panevėžys, Grožio procedūros Panevėžyje, Grožio procedūros Vilnius, Grožio procedūros Vilniuje, Grožio ir sveikatingumo centras, Grožio ir sveikatingumo centras Panevėžys, Grožio ir sveikatingumo centras Panevėžyje, Grožio ir sveikatingumo centras Vilnius, Grožio ir sveikatingumo centras Vilniuje, Gulimas soliariumas, Gulimas soliariumas Panevėžys, Gulimas soliariumas Panevėžyje, Gulimas soliariumas Vilnius, Gulimas soliariumas Vilniuje, Horizontalus soliariumas, Horizontalus soliariumas Panevėžys, Horizontalus soliariumas Panevėžyje, Horizontalus soliariumas Vilnius, Horizontalus soliariumas Vilniuje, Vertikalus soliariumas, Vertikalus soliariumas Panevėžys, Vertikalus soliariumas Panevėžyje, Vertikalus soliariumas Vilnius, Vertikalus soliariumas Vilniuje, Įdegio kosmetika, Įdegio kosmetika Panevėžys, Įdegio kosmetika Panevėžyje, Įdegio kosmetika Vilnius, Įdegio kosmetika Vilniuje, Įvyniojimas, Įvyniojimas Panevėžys, Įvyniojimas Panevėžyje, Įvyniojimas Vilnius, Įvyniojimas Vilniuje, Įviniojimas šokoladiniu kremu, Įviniojimas šokoladiniu kremu Panevėžyje, Ilgalaikė depiliacija, Ilgalaikė depiliacija Panevėžys, Ilgalaikė depiliacija Panevėžyje, Ilgalaikė depiliacija Vilnius, Ilgalaikė depiliacija Vilniuje, Infraraudonųjų spindulių sauna, Infraraudonųjų spindulių sauna Panevėžys, Infraraudonųjų spindulių sauna Panevėžyje, Infraraudonųjų spindulių sauna Vilnius, Infraraudonųjų spindulių sauna Vilniuje, Jontoforzės pieštukas, Jūros dumblių kaukė, Jūros dumblių kolageno kaukė, Kapsulė, Karštų akmenų masažas, Karštų akmenų masažas Panevėžyje, Kojų depiliacija, Kojų depiliacija Panevėžys, Kojų depiliacija Panevėžyje, Kojų depiliacija Vilnius, Kojų depiliacija Vilniuje, Kojų limfodrenažas, Kompresinė limfodrenažo sistema, Kūno masažas, Kūno masažas Panevėžys, Kūno masažas Panevėžyje, Kūno masažas Vilnius, Kūno masažas Vilniuje, Kūno pilingas, Kūno pilingas Panevėžyje, limfodrenažas, Maloni atgaiva, Masažai Panevėžyje, Masažas, Masažas akmenimis, Masažo paslaugos, Masažuoja, Medaus masažas Panevėžyje, Medaus masažas, Ozono kapsulė, Ozono-deguonies kapsulė, PANTHERMAL paslauga, Pilvo limfodrenažas, Rankomis atliekami masažai, Rankų limfodrenažas, Saldus sapnas, Sauna, Soliariumai Panevėžys, SPA centras, SPA centras Panevėžys, SPA centras Panevėžyje, SPA centras Vilnius, SPA centras Vilniuje, Stovimas soliariumas, Stovimas soliariumas Panevėžys, Stovimas soliariumas Panevėžyje, Stovimas soliariumas Vilnius, Stovimas soliariumas Vilniuje, Sveikatingumo programos, Sveikatingumo programos Panevėžys, Sveikatingumo programos Panevėžyje, Sveikatingumo programos Vilnius, Sveikatingumo programos Vilniuje, Sveikatinimo programos, Sveikatinimo programos Panevėžys, Sveikatinimo programos Panevėžyje, Sveikatinimo programos Vilnius, Sveikatinimo programos Vilniuje, Tibeto taurės masažas, Tropikų saulės anticeliulitinė programa, Vakuuminis masažas, Veido depiliacija, Veido masažas, Veido valymas, Vertikalus soliariumas, Viso kūno depiliacija, Viso kūno medaus masažas, Viso kūno klasikinis masažas, Žavesio paslaptis, Weyergans vakuuminis masažas, Braziliška depiliacija, Turbo soliariumas, Turbo soliariumas Panevėžys, Turbo soliariumas Panevėžyje, Turbo soliariumas Vilnius, Turbo soliariumas Vilniuje, Vertikalus soliariumas, Kūno įvyniojimai, Kūno įvyniojimai Panevėžys, Kūno įvyniojimai Panevėžyje, Kūno įvyniojimai Vilnius, Kūno įvyniojimai Vilniuje, Liekninantys įvyniojimai, Nugaros skausmas, Atpalaiduojantis masažas, Atpalaiduojantis masažas Panevėžys, Atpalaiduojantis masažas Panevėžyje, Atpalaiduojantis masažas Vilnius, Atpalaiduojantis masažas Vilniuje, Atstatomasis masažas, Atstatomasis masažas Panevėžys, Atstatomasis masažas Panevėžyje, Atstatomasis masažas Vilnius, Atstatomasis masažas Vilniuje, Klasikinis viso kūno masažas, Klasikinis viso kūno masažas Panevėžys, Klasikinis viso kūno masažas Panevėžyje, Klasikinis viso kūno masažas Vilnius, Klasikinis viso kūno masažas Vilniuje, Kremai, Infrasauna, Egipto žemė, Stuburo skausmas, Soliariumo abonementai, Limfodrenažas, Elektrostimuliacija, Raumenų tonuso didinimas, Kangalo žuvelių procedūra, Žuvelės Panevėžyje, Cello gelio įvyniojimas, Tajų masažas, Rūgštinis veido pilingas, Veido odos struktūros korekcija, Veido korekcija, Veido odos tipas, Serumas, Veido struktūra, Depiliacija cukrumi, Cukraus pasta, Plaukų šalinimas, Riebi oda, Jautri oda, Raukšlių mažinimas, Pigmentinės dėmės, Rūgštinis valymas, Brandi oda, Sausa oda, Dehidratuota oda, Šerpetojanti oda, Spoguotas veidas, Antakių korekcija, Antakių dažymas, Antakių korekcija ir dažymas, Carmex, Lūpų balzamas, Soliariumo kremas, Kremas deginimuisi, Yodeyma kvepalai, Kokybiški kvepalai, Geras masažas Panevėžyje, Kūno įvyniojimas, Darsonvalizacija, Darsonvalio plaukų procedūra, Darsonvalio veido procedūra, Parafino procedūra, Parafino procedūra rankoms, Parafino procedūra veidui, Giluminis veido valymas, Aromatic eterinių aliejų veido procedūra, Fotoepiliacija, Anticeliulitinis masažas Panevėžyje, Anticeliulitinė programa, Anticeliulitinis masažas, Atpalaiduojantis masažas, Atstatomasis masažas, Bikini depiliacija, Celiulitas, Celiulito mažinimas, Celiulito profilaktika Pnevėžyje, Celiulito profilaktika, Cello gelio įvyniojimas, depiliacija atliekama, depiliacija karštu vašku, depiliacija Panevėžyje, depiliacija vašku, depiliacija vyrų, Depiliacija, depiliacijos paslaugos, depiliavimas, Dovanų čekiai, Dovanų kortelės, Egipto žemė, Elektrostimuliacija, Grožio ir sveikatingumo centras, Grožio procedūros, Grožio salonas, Gulimas soliariumas, Įdegio kosmetika, ilgalaikė depiliacija, Įvyniojimas Panevėžyje, Įvyniojimas, Jūros dumblių kaukė, Jūros dumblių kolageno kaukė, Klasikinis viso kūno masažas, kojų depiliacija, Kojų limfodrenažas, Kompresinė limfodrenažo sistema, Kremai, Kūno įvyniojimai, Kūno masažas, Kūno pilingas, Kūno pilingas, Kūno pilingas Panevėžyje, Liekninantys įvyniojimai, Limfodrenažas, Masažai Panevėžyje, Masažas, Masažo paslaugos, Masažuoja, Medaus masažas Panevėžyje, Medaus masažas, Mergaitiška depiliacija, Nugaros skausmas, Pedikiūras Panevėžyje, Pedikiūras, Rankomis atliekami masažai, Raumenų tonuso didinimas, Soliariumai Panevėžys, Soliariumas, Soliariumo abonementai, SPA centras, Stovimas soliariumas, Stuburo skausmas, Turbo soliariumas, Vakuuminis masažas, Vakuuminis veido valymas, Veido depiliacija, Veido masažas, Veido valymas, Vertikalus soliariumas, Viso kūno depiliacija, Viso kūno klasikinis masažas, Viso kūno medaus masažas, Weyergans vakuuminis masažas, Žavesio paslaptis, Tajų elementai, Tajų masažas, Klasikinis masažas su tajų masažo elementais, Carmex, Lūpų balzamas, Soliariumo kremas, Kremas deginimuisi, Kūno įvyniojimas negyvosios jūros purvu, Antakių korekcija, Antakių dažymas, Alginatinė jūros dumblių kaukė, Anticeliulitinė procedūra Panevėžyje, Anticeliulitinė programa, Anticeliulitinis įvyniojimas Panevėžyje, Anticeliulitinis masažas Panevėžyje, Anticeliulitinis masažas, Antakių korekcija, Antakių dažymas, Antakių korekcija ir dažymas, Antakių korekcija vašku, Atpalaiduojantis masažas, Atstatomasis masažas, Bandažinis kūno įvyniojimas, Blakstienų dažymas, Bikini depiliacija Panevėžyje, Bioptron, Brandi oda, Carmex, Celiulitas, Celiulito mažinimas, Celiulito profilaktika Pnevėžyje, Celiulito profilaktika, CELLO GEL vyniojimasPanevėžyje, CELLO GEL procedūra Panevėžyje, Cukraus pasta, depiliacija atliekama, depiliacija karštu vašku, depiliacija Panevėžyje, depiliacija vašku Panevėžyje, depiliacija Panevėžyje, depiliacijos paslaugos, dermabrazija, Dovanų čekiai, Dovanų kortelės, Dvigubo drėkinimo procedūra, Dvigubo drėkinimo procedūra Panevėžyje, Egipto žemė, Elektrostimuliacija, Giluminis veido pilingas, Giluminis veido valymas Panevėžyje, gydomasis giluminis pilingas, Grožio ir sveikatingumo centras, Grožio procedūros Panevėžyje, Grožio procedūros, Grožio salonas, Gulimas soliariumas, Holistinis masažas Panevėžyje, Horizontalus vertikalus, Įdegio kosmetika, Ilgalaikė depiliacija, Įvyniojimas Panevėžyje, Įvyniojimas, Jūros dumblių kaukė, Jūros dumblių kolageno kaukė, Klasikinis masažas Panevėžyje, Klasikinis viso kūno masažas, Klasikinis masažas su tajų elementais, Kojų depiliacija Panevėzyje, kojų depiliacija, Kojų ir sėdmenų mioplastika, Kremas, Kūno įvyniojimai, Kūno masažas, Kūno pilingas, Kūno pilingas Panevėžyje, Liekninantys įvyniojimai, Masažai Panevėžyje, Masažas, Masažo paslaugos, Medaus masažas Panevėžyje, Medaus masažas, Mergaitiška bikini depiliacija, Mioplastika, Netradiciniai masažai, Nugaros mioplastika, Nugaros skausmas, Pažastų depiliacija Panevėžyje, Pilingas, Pilna bikini depiliacija, Rankomis atliekami masažai, Raumenų tonuso didinimas, Raumenų skausmas, Soliariumai Panevėžys, Soliariumas, Soliariumo abonementai, SPA centras, Stovimas soliariumas, Stuburo skausmas, Šveitimas, Turbo soliariumas, Tajų elementai, Tajų masažas, Vakuuminis masažas, Vakuuminis veido valymas, Veido masažas, Veido pilingas Panevėžyje, Veido srities depiliacija Panevėžyje, Veido šveitimas Panevėžyje, Veido valymas Panevėžyje, Vertikalus soliariumas, Viso kūno depiliacija, Viso kūno klasikinis masažas, Viso kūno medaus masažas, Viso kūno masažas su tajų elementais, Weyergans vakuuminis masažas, Kosmetologės paslaugos, Rūgštinis veido pilingas, Veido korekcija, Veido odos tipas, Serumas, Veido struktūra, Makiažas, Dieninis makiažas, Vakarinis makiažas, Vestuvinis makiažas, Depiliacija cukrumi, Plaukų šalinimas, Riebi oda, Jautri oda, Raukšlių mažinimas, Pigmentinės dėmės, Pigmentinių dėmių šalinimas, Rūgštinis valymas, Sausa oda, Dehidratuota oda, Šerpetojanti oda, Spoguotas veidas, Veido valymas, Nugaros valymas, Randų šalinimas, Strijų naikinimas, Guinot kosmetika, Kapiliarų gydymas, Kuperozinės odos gydymas, Veido kremas, Lūpų balzamas, Soliariumo kremas, Kremas deginimuisi, Yodeyma kvepalai, Kokybiški kvepalai, Geras masažas Panevėžyje, Kūno įvyniojimas, Kūno įvyniojimas negyvosios jūros purvu, Šveitimas su vaisių rūgštimis ”BEAUTY NEUVE”, Akių procedūra“EYE LOGIC“, AGE SUMMUM, LIFTOSOME stangrinamoji veido procedūra, AROMATIC eterinių aliejų veido procedūra, plaukų augimą skatinanti procedūra, Darsonvalio veido procedūra.


Veiklos sritys: Soliariumai, soliariumų įranga - Grožio, kosmetologijos salonai, kirpyklos

Ieškoti informacijos apie šią įmonę (Google)