Penktadienis, balandžio 19 d.

Senevita, VšĮ

Senevita, VšĮ
Senevita, VšĮ
Įmonės kodas 186449068
Įmonės adresas Ryšininko g. 2, Nemenčinės sen., 15166 Vilniaus r.
Telefonas +370 523 81473
Telefonas +370 698 13420
Vadovas/direktorius Petras Jurgilas
El. paštas info@senevita.lt
Senevita, VšĮ

VšĮ „SENEVITA“ buvo įkurti 1997 m. miškingoje vietovėje prie Nemenčinės miestelio, Vilniaus rajone.

 

VšĮ „SENEVITA“ - tai globos įstaiga, skirta gyventi pensinio amžiaus žmonėms su didelių specialiųjų poreikių lygiu ar turintiems įvairią negalią, kuriems reikalinga globa ir slauga bei negalintiems gyventi savarankiškai. Turime įkurtą senatvinių demencijų skyrių, į kurį priimami asmenys, sergantys įvairiomis demencijos formomis, Alzheimerio liga.

 

Įstaigoje teikiamos ilgalaikės socialinės globos paslaugos:

 

apgyvendinimas

maitinimas

sveikatos priežiūros paslaugos

asmens higienos

laisvalaikio organizavimo ir kt. Paslaugos

 

Įstaigoje įrengti vienviečiai ir dviviečiai kambariai su atskirais sanitariniais mazgais. Gyventojai apgyvendinami kambariuose atsižvelgiant į jų poreikius ir sveikatos būklę.

Gyventojai maitinami 4-6 kartus per dieną valgyklos salėje, o turintiems judėjimo negalią gyventojams maistas pateikiamas gyvenamuosiuose kambariuose. Gyventojai maitinami pagal gydytojo paskirtas dietas.

Įstaigoje dirba kvalifikuota gydytoja terapeutė, slaugytojos, kineziterapijos specialistė, masažistas, ergoterapeutė bei socialiniai darbuotojai, kurie padeda gyventojui integruotis į naują socialinę aplinką, stengiasi sudaryti tinkamas gyvenimo sąlygas, atsižvelgiant į ligą ir negalią, taip pat išsiaiškinti jo poreikius ir surasti būdus jiems patenkinti, siekiant kuo didesnio asmens savarankiškumo.

Didelis dėmesys skiriamas gyventojų laisvalaikio bei užimtumo organizavimui. Šį darbą vykdo specialistai, atsižvelgdami į gyventojų pomėgius. Gyventojai laisvalaikį leidžia užsiimdami rankdarbiais, bibliotekoje, pasivaikščiodami, dalyvaudami koncertuose, kelionėse ar kita pasirinkta veikla.

Įstaigoje švenčiamos didžiosios metų šventės bei gyventojų jubiliejai. Dažnai aplanko svečiai: vaikų darželių auklėtiniai, įvairūs ansambliai ir kt.

___________________________


Parama

 

Jūs galite paremti VšĮ „SENEVITA“, skirdami iki 1,2%  nuo savo sumokėto pajamų mokesčio. 1,2% paramą galite skirti kiekvienais metais. Taip pat Jūs galite skirti ir paprastąją paramą.

 

Rekvizitai:

SENEVITA, VšĮ

Ryšininko k., LT-15166 Vilniaus r.

Įstaigos kodas: 186449068

„Swedbank“, AB

A/s LT987300010159097013


 
 
 
Raktažodžiai: Senevita VšĮ, Senevita VšĮ kontaktai, Senevita VšĮ veikla, Senevita VšĮ paslaugos, globos namai Senevita, globos ... Žiūrėti daugiau
Svetainė yra atnaujinama. Galimi smulkūs nesklandumai.