Raseinių r. Blinstrubiškių socialinės globos namai

Raseinių r. Blinstrubiškių socialinės globos namai
Raseinių r. Blinstrubiškių socialinės globos namai
Blinstrubiškių socialinės globos namai – užtikrinti ilgalaikę (trumpalaikę) socialinę globą nesavarankiškiems ar iš dalies savarankiškiems senyvo amžiaus asmenims ir suaugusiems asmenims su negalia
Įmonės kodas 190791978
Įmonės adresas Dvaro g. 6, Blinstrubiškių k., Paliepių sen., Raseinių r.
Telefonas +370 428 55122
Telefonas +370 656 68088
Vadovas/direktorius Rasa Šebelskienė
Svetainė http://www.bsgn.lt
El. paštas info@bsgn.lt
Raseinių r. Blinstrubiškių socialinės globos namai

Blinstrubiškių socialinės globos namai  (toliau – globos namai) yra stacionari socialinės globos įstaiga, kurios paskirtis – užtikrinti ilgalaikę (trumpalaikę) socialinę globą nesavarankiškiems ar iš dalies savarankiškiems senyvo amžiaus asmenims ir suaugusiems asmenims su negalia, kuriems būtina kompleksinė nuolatinė specialistų priežiūra.

Globos namuose apgyvendinami senyvo amžiaus ir suaugę asmenys su negalia, kuriems pagal senyvo amžiaus asmens bei suaugusio asmens su negalia socialinės globos poreikio nustatymo metodiką yra nustatytas ilgalaikės (trumpalaikės) socialinės globos poreikis.

 

Svarbiausieji Blinstrubiškių socialinės globos namų veiklos tikslai:

 

teikti ilgalaikę (trumpalaikę) socialinę globą, užtikrinančią asmens įvairiapusiškus poreikius ir geriausią interesą;

tenkinti psichologines, socialines, kultūrines ir dvasines kiekvieno globos namų gyventojo reikmes, užtikrinant jiems pasirinkimo teisę, įgyvendinant asmeninius poreikius ir sudarant galimybę palaikyti ryšius su bendruomene;

atsižvelgiant į globos namų gyventojų savarankiškumo lygį, poreikius ir interesus, užtikrinti jų saviraišką, skatinti ir padėti integruotis į visuomenę.

 

Blinstrubiškių socialinės globos namuose  stacionarios socialinės paslaugos teikiamos 210 gyventojų.

Mokestis už gyvenimą globos namuose nustatomas vadovaujantis Vyriausybės nustatyta tvarka. Mokama ne daugiau kaip 80% asmens pajamų , jeigu asmens turto vertė mažesnė už jo gyvenamosios vietos savivaldybėje nustatyto turto vertės normatyvą, už bazines paslaugas.

Už papildomas paslaugas mokama remiantis steigėjo patvirtintais įkainiais. Jeigu suaugusio asmens turto vertė didesnė už jo gyvenamosios vietos savivaldybėje nustatytą turto vertės normatyvą, mokėjimo už ilgalaikę socialinę globą suaugusiam asmeniui dydis per mėnesį padidėja vienu procentu, skaičiuojant nuo turto vertės, viršijančios normatyvą.

Asmens socialinių paslaugų poreikį bei finansines galimybes mokėti už socialines paslaugas vertina asmens (šeimos) gyvenamosios vietos savivaldybė. Mokėjimo dydis kiekvienam asmeniui nustatomas individualiai, atsižvelgiant į asmens finansines galimybes bei teikiamų paslaugų rūšį.

 

 

PARAMA

 

Jūs galite paremti Blinstrubiškių socialinės globos namus, skirdami iki 1,2% nuo savo sumokėto pajamų mokesčio. 1,2% paramą galite skirti kiekvienais metais. Taip pat Jūs galite skirti ir paprastąją paramą.

 

Rekvizitai:


Paramos gavėjas: Blinstrubiškių socialinės globos namai

Buveinės adresas: Dvaro g. 6, Blinstrubiškių k., Paliepių sen., 60345 Raseinių r.

Paramos gavėjo kodas: 190791978

Bankas: AB Luminor, B/k: 40100

Atsiskaitomosios sąskaitos Nr.: LT654010041400090034


 
 
 
Raktažodžiai: Blinstrubiškių socialinės globos namai, globos namai, stacionari socialinės globos įstaiga, ilgalaikė socialinė globa, trumpalaikė socialinė ... Žiūrėti daugiau
Svetainė yra atnaujinama. Galimi smulkūs nesklandumai.