Prienų globos namai

Prienų globos namai
Prienų globos namai
Prienų globos namai - tai Prienuose, ant Nemuno kranto, pušyne, įsikūrusi valstybinė pagyvenusių, senų ir neįgalių žmonių 210 vietų socialinės globos įstaiga
Įmonės adresas Panemunės g. 28, 59116 Prienai
Telefonas +370 319 60401
Vadovas/direktorius Inga Barkauskienė
Svetainė http://www.pgn.lt
El. paštas info@pgn.lt
Prienų globos namai

Prienų globos namai  yra įsikūrę ant Nemuno kranto širdžiai mielame gamtos kampelyje, kur ošia Žvėrinčiaus miškas, teikiantis palaimą ir dvasinę ramybę. 

Jeigu šiandien Jūs esate brandaus amžiaus, jaučiatės vienišas, sunkiai gyvenate dėl negalios, norite stiprinti sveikatą ir gyvenimo patirtimi pasidalinti su kitais, artimieji negali šiuo metu skirti reikiamo dėmesio, MŪSŲ NAMAI LAUKIA JŪSŲ.

Mūsų namuose Jus maloniai sutiks kvalifikuoti ir geranoriškai nusiteikę darbuotojai. Apsigyvensite vienviečiuose ir dviviečiuose, slaugos skyriuje dideliuose, erdviuose, jaukiuose kambariuose.

Jeigu Jūs pasirinksite mūsų namus, būsite suprastas, reikalingas, turėsite puikią galimybę būti tarp bendraamžių, bendraminčių, dalyvausite bendruomenės gyvenime. Gerbsime Jūsų privatumą, orumą, sudarysime sąlygas kurti ir tobulėti.

Mūsų namuose galėsite stiprinti ir palaikyti savo sveikatą. O gal Jus kamuoja bloga nuotaika, liūdesys? Mes galime pasiūlyti atgaivą Jūsų sielai – šviesos, spalvų, kvapų, dailės, burbulų pūtimo, žvakių liejimo, judesio terapijas, peizažoterapijos užsiėmimus.

 

VIZIJA – modernūs ir novatoriški, bendradarbiaujantys ir nuolat tobulėjantys, Europos Sąjungos standartus atitinkantys ir teikiantys kokybiškas socialinės globos paslaugas globos namai su edukacine ir reabilitacine misijomis.

MISIJA – teikti ir organizuoti kvalifikuotas, kokybiškas socialinės globos, asmens sveikatos priežiūros, reabilitacijos paslaugas senyvo amžiaus ir suaugusiems asmenims su negalia, skatinant jų įgalinimą, integraciją į visuomenę, plečiant mokymosi visą gyvenimą galimybes, mažinant socialinę atskirtį ir sudarant tinkamas, artimas namų aplinkai gyvenimo sąlygas.

 

Prienų globos namai  – tai Prienuose, ant Nemuno kranto, pušyne, įsikūrusi valstybinė pagyvenusių, senų ir neįgalių žmonių 210 vietų socialinės globos įstaiga


 
 
 
Raktažodžiai: Prienų globos namai, Prienų globos namai kontaktai, Prienų globos namai adresas, Prienų globos namai telefonas, ... Žiūrėti daugiau
Svetainė yra atnaujinama. Galimi smulkūs nesklandumai.