Balandžio 25 d., Ketvirtadienis

LINKUVOS SOCIALINĖS GLOBOS NAMAI

Įmonė Raktažodis Vietovė
» LR įmonės   » Medicina, farmacija   » Globos, rūpybos įstaigos, socialinės paslaugos

Įmonės kodas: 9079455
PVM mokėtojo kodas: -
Adresas: Linkavičių k., LT-83405 Pakruojo r. sav.
Telefonas: (421) 48149
Faksas: (421) 48149
Mobilus tel.: (613) 27973
Vadovas/direktorius: Saulius Žaromskis
Svetainė: www.linkuvossocglobosnamai.lt  
E.paštas: linkuvos.s.g.n@erdves.lt


Aprašymas:

Linkuvos socialinės globos namai yra įstaiga prie Lietuvos Respublikos socialinės apsaugos ir darbo ministerijos, kurios paskirtis – užtikrinti ilgalaikę socialinę globą suaugusiems asmenims su negalia, dėl kurios jie negali gyventi savarankiškai, naudotis kitomis bendruomenės paslaugomis ir kuriems būtina nuolatinė specialistų priežiūra, kuriems dėl proto negalios ar psichinių sutrikimų nustatytas 0 – 40 procentų darbingumo lygis, specialusis nuolatinės slaugos ir priežiūros poreikis arba didelių ar vidutinių specialiųjų poreikių lygis.

Linkuvos socialinės globos namai yra Pakruojo rajone, Linkavičių kaime. Juose gyvena 300 gyventojų, dirba 150 darbuotojų.



Paslaugos:
__________________________________________________________________________________________

Pagrindinis globos namų tikslas yra teikti gyventojams socialinę globą, tenkinti psichologines, socialines, kultūrines, dvasines reikmes, užtikrinti jų saviraišką, padėti integruotis į visuomenę.

Globos namuose gyventojams teikiamos informavimo, konsultavimo, atstovavimo ir tarpininkavimo, socialinio darbo ir bendravimo, kasdieninio gyvenimo įgūdžių ugdymo ir palaikymo bei asmeninės higienos paslaugų organizavimo, sveikatos priežiūros, darbinių įgūdžių ugdymo (užimtumo), laisvalaikio organizavimo, apgyvendinimo, maitinimo ir kitos paslaugos pagal asmens savarankiškumo lygį ir poreikius.



Darbo laikas: Pir-Ket 08:00-12:00 ir 12:45-17:00, Pen 08:00-12:00 ir 12:45-15:45


Žemėlapis



Raktažodžiai: Globos namai, globos namai Pakruojo rajone, ilgalaikę globą suaugusiems su protine negalia, suaugusiųjų globa su protine negalia, Linkuvos socialinės globos namai, globos namai Linkuvoje, socialinės įstaigos, socialinė pagalba.


Veiklos sritis: Globos, rūpybos įstaigos, socialinės paslaugos

Ieškoti informacijos apie šią įmonę (Google)