Balandžio 16 d., Antradienis

ALOTEKSA, UAB

Įmonė Raktažodis Vietovė
» LR įmonės   » Lengvoji pramonė, plataus vartojimo prekės   » Galanterija, bižuterija

Įmonės kodas: 135722223
PVM mokėtojo kodas: LT357222219
Adresas: S. Dariaus ir S. Girėno g. 2, LT-59212 Birštonas
Telefonas: (319) 55164
Mobilus tel.: (618) 27124
Svetainė: www.aloteksa.lt  
E.paštas: info@aloteksa.lt


Aprašymas: UAB "Aloteksa" buvo įkurta 2001 metais, kai grupelė didelę patirtį tekstilės srityje turinčių bendraminčių pasiryžo dirbti su užsienio klientais, platindami lietuviškus lininius gaminius. Vedami neblėstančio susižavėjimo natūraliais pluoštais, lietuviškomis tradicijomis ir nepriekaištingu amatininkų rankų darbu, įmonės įkūrėjai nusprendė surinkti visa, kas natūralu, gražu bei sveika, ir atidaryti parduotuvę Birštono kurorte. Šią parduotuvę jau pamėgo tiek vietiniai birštoniečiai, tiek svečiai iš visos Lietuvos, tiek užsienio turistai, besislankantys Lietuvoje. Tai tapo ne tik parduotuve, skatinančia natūralų gyvenimo būdą, bet ir mažyčiu muziejumi, kuriame galima pamatyti nuostabių Lietuvos amatininkų darbų.

Patys žavėdamiesi gamintojų originalumu ir nesibaigiančiu kūrybingumu, pasiryžome pasistengti, jog šie gaminiai būtų prieinami kuo didesniam žmonių ratui, praskaidrintų ir pradžiugintų dar daugiau širdžių ir atneštų jaukumo į dar daugiau namų. Štai kodėl dalį šių prekių nusprendėme perkelti ir į internetinę erdvę, kad natūralumas ir lietuviškos tradicijos būtų prieinamos kiekvienam Lietuvos ar užsienio gyventojui.

Tikimės, kad šiuos gaminius Jūs pamilsite taip pat, kaip juos mylime mes!


Elektroninė parduotuvė "Natūralu, gražu, sveika" priklauso įmonei UAB "Aloteksa", įsikūrusiai Birštone, Lietuvoje.







- Namų jaukumui
- Drabužiai ir aksesuarai
- Grožiui ir sveikatai
- Mūsų vaikams
- Suvenytrai


Žemėlapis



Raktažodžiai: Suvenyrai, dovanos, natūralus linas, natūrali tekstilė, ekologiški gaminiai, pagaminta Lietuvoje, rankdarbiai, dovanos, muziejus, natūralūs gaminiai, namų tekstilė, linas, medis, vilna, gintaras, tautinis stilius, senieji amatai, medus, bičių produktai, linų sėmenų gaminiai, sėmenys, žolių arbatos, pirties reikmenys, žalvaris, eteriniai aliejai.


Veiklos sritys: Drabužiai, aksesuarai, priedai - Suvenyrai, dovanos - Galanterija, bižuterija - Žaislai, prekės vaikams

Ieškoti informacijos apie šią įmonę (Google)