Miruta, UAB

Miruta, UAB
Miruta, UAB
Gyvosios bakterijos, ekologiška ir sveika ateitis. Prekyba mikroorganizmais dirvožemiui, gyvuliams, grožiui, sveikatai.
Įmonės kodas 303089288
PVM mokėtojo kodas LT100007842613
Įmonės adresas Gimbogalos g. 4, LT-82220 Vėriškiai, Radviliškio r.
Telefonas +370 696 63855
Vadovas/direktorius Zenonas Rimkevičius
El. paštas uabmiruta@gmail.com
Nuorodos Facebook
Miruta, UAB

UAB MIRUTA – gali jums pasiūlyti dirvožemio gerinimo produktus su mikroorganizmais, skatinančius augalų augimą bei didinančius derlingumą. Probiotinius produktus skirtus gyvulininkystei. Taip pat produktus skirtus kvapų šalinimui ir nuotėkų tvarkymui. Visi produktai yra natūralus ir draugiški aplinkai.

Atstovaujame Greenland Technologia EM®, kuri yra viena iš lyderiaujančių inovatyvių mikrobiologinių sprendimų, kuriamų pagal patentuotą EM® technologiją, gamintoja. Ši EM® technologija sukurta Japonijoje vadovaujant profesoriui Teruo Higa ir jau daugelį metų sėkmingai naudojama visame pasaulyje. EM® technologijos produktai skirti žemdirbystei, augalininkystei, gyvulininkystei, sodininkystei bei namų aplinkos tvarkymui. Greenland Technologia EM® kuria, tobulina ir diegia pažangiausius mikrobiologinius sprendimus Lenkijoje bei visame Rytų Europos regione. Greenland Technologia EM® produkcija draugiška žmonėms, aplinkai ir gyvūnams.

 

 

 
 
 
Raktažodžiai: Miruta UAB, Miruta UAB įmonė, Miruta UAB firma, Miruta UAB kontaktai, Miruta UAB adresas, Miruta ... Žiūrėti daugiau
Svetainė yra atnaujinama. Galimi smulkūs nesklandumai.