HIPERIONAS, UAB

HIPERIONAS, UAB
HIPERIONAS, UAB
UAB ,,Hiperionas" yra veržli, sėkmingai dirbanti kompanija, įsitvirtinusi šarvuotų durų, lauko ir vidaus durų, plastikinių langų, telefonspynių ir kt. gamintojų rinkoje.
Įmonės kodas 301635945
PVM mokėtojo kodas LT10003991010
Įmonės adresas Kalvarijų g. 125B, LT-08221, Vilnius
Telefonas +370 527 03604
El. paštas info@hiperionas.lt
Nuorodos Facebook
HIPERIONAS, UAB

APIE MUS


UAB ,,Hiperionas" yra veržli, sėkmingai dirbanti kompanija, įsitvirtinusi šarvuotų durų, lauko ir vidaus durų, plastikinių langų, telefonspynių ir kt. gamintojų rinkoje. Mūsų įmonė pasiūlys įsigyti specialios paskirties, įvairios išvaizdos bei komplektavimo durų ar langų, kurie tinka ne tik namų ūkiui, bet ir ligoninėms, įvairioms laboratorijoms, ofisams, katilinėms, gamybinėms patalpoms bei visuomeniniams ir prekybos centrams.


Mūsų įmonė siūlo itin platų vidaus, kambario, vidinių durų pasirinkimą - kiekvienas išsirinks sau tinkamas vidaus duris pagal durų modelį bei spalvą. Vidaus durys yra labai svarbi estetinė namų dizaino dalis, kuri ne tik atskiria patalpas, izoliuoja garsus, bet ir suteikia namams išskirtinį akcentą. 


Prekiaujame plastikiniais langais iš įvairių vokiškų profilių. Mūsų gaminami plastikiniai langai - aukščiausios kokybės produkcija, padedanti taupyti energiją ir gyventi šilčiau. UAB ,,Hiperionas" plastikiniai langai pasižymi išskirtine kokybe, gaminiai yra tvirti ir ilgaamžiai, gali būti įvairių formų, spalvų bei faktūrų. Mūsų aukštos kokybės plastikiniai langai reikalauja tik minimalios priežiūros.


TEIKIAMOS PASLAUGOS


* Šarvuotos, metalinės ir plieninės (lengvo tipo) durys 

* Metalinių garažo vartai

* Lauko (šiltos) ir vidaus durys

* Spynos

* Rankenos ir papildoma furnitūrą 

* Priešgaisrinės ir priešdūminės durys

* Saunos, pirties durys

* Telefonspynės ir domofonai

* Plastikiniai langai, papildoma furnitūra langams

* Tinkleliai nuo uodų, vabzdžių 

* Stogeliai (apsauginiai, virš durų)

 
Raktažodžiai: Hiperionas, Hiperionas UAB, Hiperionas UAB įmonė, Hiperionas UAB firma, Hiperionas UAB kontaktai, Hiperionas UAB adresas, ... Žiūrėti daugiau
Svetainė yra atnaujinama. Galimi smulkūs nesklandumai.