Balandžio 18 d., Ketvirtadienis

FRIEDRICHO PASAŽAS, UAB

Įmonė Raktažodis Vietovė
» LR įmonės   » Lengvoji pramonė, plataus vartojimo prekės   » Drabužiai, aksesuarai, priedai

Įmonės kodas: 140766513
PVM mokėtojo kodas: LT407665113
Adresas: Tiltų g. 26A, LT-91246 Klaipėda
Telefonas: (46) 411076
Faksas: (46) 411076
Svetainė: www.pasazas.lt  
E.paštas: info@pasazas.lt


Aprašymas:

FRIEDRICHO PASAŽAS, UAB

Friedricho pasažas – vienas ryškiausių Klaipėdos simbolių. Čia susikerta ilga ir spalvinga senamiesčio istorija bei progresyvus šiuolaikiškumas. Kartą apsilankę Friedricho pasaže, Jūs pajusite, ką reiškia sustabdyti

Tokioje išskirtinėje vietoje nėra vietos nuoboduliui, pilkumai ir rutinai.akimirką.

Nuėjome ilgą kelią, siekdami paversti Friedricho pasažą ypatinga vieta ypatingiems žmonėms. Edrve, kurioje dominuoja gera virtuvė, puiki muzika, skoninga aplinka ir svetingumas. Kiekvienam užsukusiam svečiui mes siekiame padovanoti kuo daugiau šilumos, jaukumo, šypsenų ir neužmirštamų akimirkų.


Teikiamos paslaugos:
  • Furšetai, banketai

  • Išvežamieji furšetai, banketai

  • Salių nuoma

  • Šventinių tortų, pyragų kepimas

  • Indų nuoma ir aptarnavimo paslaugos

  • Dovanų kuponai

  • Muzika

  • Pasažo dovanos

  • Vaikų gimtadieniai




FRIEDRICHO PASAŽE RASITE:

Kavos ir likerio namai



Friedricho pasažo Kavos ir likerio namai – tai vieta, kur karaliauja gurmaniška atmosfera ir elitinių rūšių karštieji gėrimai. Esame pasiruošę nustebinti net didžiausius kavos gurmanus – siūlome skanauti daug įvairių kavos rūšių – nuo klasikinės iki pastiprintos "Bajorų". Didžiuojamės ir arbatų asortimentu – siūlome rinktis ne tik tradicines juodosios, vaisinės, žaliosios, baltosios ar raudonosios arbatos rūšis, bet ir paragauti gydomųjų ar itin aromatingų arbatos rūšių iš Ceilono, Indijos, Kinijos. Prie puodelio kavos ar arbatos jums visada pasiūlysime paragauti čia pat veikiančioje kepyklėlėje su didžiausia meile šviežiai iškeptų bandelių, pyragų, tortų. Nepamirškite paskanauti ir mūsų paruoštų ypatingųjų rankų darbo saldainių!



Taip pat čia galite užsisakyti šventinių kepinių. Plačiau.

Kavos namai, tel.: +370 46 411659



Picerija

Friedricho picerija garsėja pagal autentiškus italų virtuvės meistrų receptus iškeptomis gardžiomis ir kvapniomis itališkomis picomis. 2008 m. duris atvėrusioje picerijoje tikrieji italų virtuvės žinovai įvertino ne tik tobulą ir nepakartojamą itališkų picų skonį, bet ir kitų siūlomų patiekalų - itališkų naminių makaronų, karbonadų, kepsnių bei lietinių asortimentą. Ne veltui klaipėdiečiai ir miesto svečiai Friedricho pasažo piceriją vadina „Trattoria“ – taip tituluojamos populiariausios vietos Italijoje, kur šiokiadieniais žmonės susitinka sočių pietų, o savaitgaliais pietauja dideliame ir draugiškame šeimos rate.



Friedricho picerija, tel.: +370 46 493593



Restoranas

2006 m. duris atvėręs Friedricho restoranas Klaipėdoje – puiki vieta romantiškai vakarienei, garbingų svečių priėmimui, verslo pietums ir jaukioms asmeninėms šventėms.



Restoranas didžiuojasi savo virtuvės virtuozais – nuo pat restorano atidarymo dirbančiais aukščiausios kvalifikacijos virėjais Sandra ir Valerijumi. Nors restorano valgiaraštis nuolat atnaujinamas, jų dėka ir dabar lankytojai gali paskanauti ypatingo skonio restorano klasika tapusių patiekalų. Norintiems pasimėgauti restorane ne tik gardžiais, bet ir figūrai nekenkiančiais patiekalais – įvairūs žuvų ir jūrų gėrybių patiekalai. Jeigu Jūsų poreikių ir norų nepatenkins siūlomi valgiaraščio patiekalai, pagaminti iš lašišų, otų, starkių, skumbrių, langustų, jūros šukučių ar tunų, pagaukite savo laimikį! Šiuo tikslu restorano akvariume specialiai auginame upėtakius ir ešerius, kuriuos virėjai paruoš pagal Jūsų pageidavimus.



Friedricho restoranas, Steakhouse, tel.: +370 46 301070



Trapiche Steakhouse

Trapiche Steakhouse“ - tai maisto ir vyno sąjungą simbolizuojantis restoranas, duris atvėręs 2010 metais. Pagrindinė šio restorano "vinis" – argentinietiškas šaknis turintis ir ant grotelių keptas didkepsnis „Steak“.

Nepamirškite informuoti virtuvės meistrų, kokio dydžio ir kokio paruošimo lygio didkepsnio norėsite. O mes pažadame visada laikytis auksinės argentinietiškos taisyklės, kad tobulas didkespnis ruošiamas tik iš kokybiškos mėsos.

Maža to, esame pasiruošę Jums pasiūlyti ne tik kokybiškos, bet ir įvairios mėsos: be patiekalų iš kiaulienos ir vištienos, restorano valgiaraštyje rasite ir išskirtinių ėrienos, kepto triušio patiekalų.



Paprašykite padavėjo atnešti ir prie didkepsnių puikiai derančių "Trapiche" vynų – tai vienos garsiausių Argentinos vyninių tarptautinio pripažinimo ir vaisinio stiliaus atitikmuo. Juose išsaugotas visas paveldas, kuriuo didžiuojasi Argentina.

Restorano lankytojai mėgsta kartoti, kad sunkiausia akimirka – išsirinkti tai, ko norisi labiausiai. Linkime Jums lankytis mūsų restorane kuo dažniau – tada išvengsite sunkių apsisprendimo minučių ir ilgiau mėgausitės karšta argentinietiška saule!

Friedricho restoranas, Steakhouse, tel.: +370 46 301070



Vyninė

Friedricho vyninė – tai jaukus ir mielas kampelis gero vyno mėgėjams. Nuo vynų rūšių ir užkandžių įvairovės Jums svaigs galva. Mes didžiuojamės plačiu vynų pasirinkimu – asortimente beveik 500 rūšių vynų ir kitų alkoholinių gėrimų.

Mes vertiname darbuotojus, kurie žino apie vyną daugiau, nei patys apie save. Ir džiaugiamės kiekvienu vyninės lankytoju – ir mėgėju, ir tikru gurmanu.

Prie vynų siūlome aibę įvairiausių užkandžių: hamoną (ispanišką vytintą kumpį), hamono vėrinukus, pagal specialią receptūrą Friedricho pasaže marinuotas ispaniškas alyvuoges, įvairių rūšių prancūziškus ir itališkus kietuosius ir pelėsinius sūrius, paštetus.

Nors Lietuvoje įprasta vynų kultūros puoselėjimą priskirti rizikingų idėjų kategorijai, nūdien Friedricho vyninė pelnytai vadinama viena populiariausių Klaipėdos mieste ir Vakarų Lietuvoje. Klaipėdiečiai ir miesto svečiai noriai dalyvauja Friedricho vyninėje organizuojamose vynų degustacijose. Mūsų vyninės someljė pristato ne tik įvairių šalių bei regionų vynus, bet ir suteikia žinių, kaip dera vynus rinktis, derinti su maistu.

Tikrieji gurmanai gali rinktis ne mokomąsias vynų degustacijas, o teminius vakarėlius, kuriuose vynai pristatomi kategorijomis (kilmės šalis, kainos, kokybė, vakarienės tema). Mėgstantiems ragauti vyną ir sukantiems galvą, kuo nustebinti savo svečius, siūlome surengti jaukų šventinį vakarėlį Friedricho vyninės antrojo aukšto salėje. Vakarėlyje, kuriame gali dalyvauti iki 15 asmenų, metu surengsime vynų degustaciją su užkandžiais ir įdomiais pokalbiais.



Friedricho vyninė, tel.: +370 46 486959, +370 611 21156



Smuklė

Friedricho smuklėje renkasi sotų ir gardų tradicinį lietuvišką maistą mėgstantys bei autentišką Klaipėdos krašto virtuvę vertinantys gurmanai.

Siūlome šviežiai paruoštų įvairių mišrainių, sriubų, tradicinių keptų šonkaulių, patiekiamų su krienų padažu ar legendinių lietuviškų cepelinų. Patikėkite – skanesnių nerasite visame uostamiestyje!

Smuklės virėjai siūlo paragauti tradicinių žemaičių kukorių, balandėlių, žvejo užkandos, naminių dešrelių... O gal norėtumėte paskanauti kiaulienos karkos?


Friedricho smuklė, tel.: +370 46 211390




Ajurvediniai masažai


Pajuskite stebuklingą indiškų masažų ir ritualų galią! Ajurvedinių masažų salonas, įsikūręs Friedricho pasaže, siūlo unikalią galimybę pripildyti savo organizmą laimės hormonais, atsipalaiduoti ir pailsėti.

Mes žinome viską apie indišką natūralaus sveikatinimo sistemą ir siūlome išbandyti įvairias ajurvedinės terapijos procedūras.

Prisilietimų ir natūralių aliejų bei vaistažolių kvapų gydomųjų galių dėka atgausite dvasinę pusiausvyrą, atsikratysite toksinų ir energinių blokų, pasikrausite pozityvia energija.

Keli ajurdvediniai masažai (2-5 seansai) garantuoja iki pusės metų trunkantį gilios vidinės harmonijos, organizmo detoksikacijos, limfodrenažo gerinimo, kraujotakos aktyvinimo, širdies ritmo ir kvėpavimo atstatymo efektą, stiprina imunitetą ir pašalina galimus nemalonius raumenų spazmus, sąnarių, stuburo, galvos skausmus.



Mados kultas

Friedricho pasaže įsikūrusi jauki "boutique" stiliaus parduotuvė nuo 2006 metų džiugina klaipėdiečius ir miesto svečius žinomų pasaulio dizainerių rūbų, avalynės ir aksesuarų kolekcijomis.



Madinga ne tai, kas patinka, o kas tinka! Su šūkiu – “įgyvendinsime drąsiausias Jūsų idėjas!”, Mados kultas kviečia nesivaikyti stereotipinio, plačiosioms masėms būdingo mados kodo. Ateikite į „Mados kultą“ ir suprasite, kaip geriausi profesionalų sukurti sprendimai atskleidžia jūsų individualybę ir formuoja originalų bei skoningą jūsų stilių.

Esame pasiruošę supažindinti Jus su naujausiomis mados tendencijomis, formomis ir emocijomis, paaiškinti žaidimo spalvų deriniais taisykles ir atrasti tikrąjį, nepakartojamą ir madingą „aš“.

Daugiau informacijos apie kolekcijas – rasite internetiniame puslapyje www.madoskultas.lt ir socialiniame tinklapyje www.facebook.com




Restoranas Meriadianas

2012-aisiais klaipėdiečių verslininkų Aloyzo Kuzmarskio bei Aido Kaveckio iniciatyva ir pastangomis "Meridianas" buvo išgelbėtas nuo sunykimo, per porą metų atstatytas bei iš naujo įrengtas, laive ir vėl pradėjo veikti restoranas.

Atstatyto laivo interjeras skiriasi nuo buvusiojo erdviu išplanavimu, šviesiu koloritu bei išskirtinėmis detalėmis ir aksesuarais. Pavyzdžiui, pagrindinėje restorano salėje įrengtos stiklinės grindys, po kuriomis matyti išsaugotos senosios laivo medinės konstrukcijos, abiejuose bortuose, kitaip nei anksčiau, sumontuoti ypatingi iliuminatoriai, per kuriuos galima matyti ne tik tai, kas vyksta krante, bet ir daug daugiau...



Restoranas Meriadianas, tel: +370 46 411660, mob. tel: +370 615 61599



Maistas į namus

Pasinerkite į gurmaniško skonio pasaulį, neiškeldami kojos iš namų ar biuro.



Jums tik reikia pasinaudoti Friedricho pasažo paslauga „Maistas į namus“ ir valandos bėgyje ant Jūsų stalo garuos gardžiausi patiekalai.

Vietoj to, kad valgytumėte nesveikus šaldytus pusgaminius ar sukiotumėtės pusdienį virtuvėje, norėdami pagaminti ką nors ypatingo, tiesiog užsisakykite geidžiamą maistą iš Friedricho pasažo.

Mūsų valgiaraštyje – kulinarinis viso pasaulio žemėlapis: nuo itališkų picų ir lietuviškų cepelinų iki gardžiausių jūrų gėrybių.



Jūsų užsakytus patiekalus sandariai supakuosime ir pristatysime karštus su reikiamais įrankiais ir servetėlėmis. Garantuojame, kad maistas Jus pasieks ne ilgiau nei per 59 minutes nuo užsakymo priėmimo.

Daugiau informacijos: www.maistas-i-namus.pasazas.lt

Friedricho maistas į namus, tel.: +370 46 401320



Svečių namai

Friedricho svečių namai – tai visus šiuolaikinius reikalavimus atitinkantys svečių namai, alsuojantys senosios Klaipėdos senamiesčio dvasia. Mūsų svečiams siūlome įvairius numerius - nuo ekonominės klasės iki prabangių karališkųjų apartamentų.

Prabangaus klasikinio stiliaus svečių namai duris atvėrė 2009 m. liepą. Juose įrengti 5 dviviečiai ir 3 keturviečiai apartamentai, aprūpinti modernia buitine įranga. Mūsų svečiams siūlome įvairius numerius– nuo ekonominės klasės iki prabangių karališkųjų apartamentų.

Svečių namų lankytojų patogumui – malonumai, laukiantys greta veikiančiame Friedricho pasaže: įvairių šalių virtuvė, jaukios kavinės ir restoranai, muzikiniai vakarai savaitgaliais, vardinių rūbų parduotuvė, ajurvedinių masažų salonas. Visiems mūsų viešbučio svečiams – patrauklios nuolaidos!

Mūsų adresas: Šaltkalvių g. 3, Klaipėda. Daugiau informacijos – mob. tel.: +370 620 73337 arba tel. +370 46 391020, el. p.: hotel@pasazas.lt


Filialai:

Friedricho restoranas, Steakhouse, tel.: +370 46 301070

Friedricho picerija, tel.: +370 46 493593

Friedricho smuklė, tel.: +370 46 211390

Friedricho vyninė, tel.: +370 46 486959, +370 611 21156

Kavos namai, tel.: +370 46 411659

Friedricho maistas į namus ir įmones, tel.: +370 46 401320

Friedricho svečių namai, tel.: +370 46 391020, fax.: +370 46 391019, mob.: +370 620 73337

Restoranas Meridianas, tel.: +370 46 411660, mob.: +370 615 61599

Dėl konferencijų rengimo, salės nuomos, banketų bei furšetų teiraukitės mob.: +370 698 56752mob.: +370 698 56752


Žemėlapis



Raktažodžiai: UAB Friedricho pasažas, UAB Friedricho pasažas kontaktai, Friedricho pasažas, Friedricho pasažas kontaktai, Friedricho pasažo kontaktai, Kavos ir likerio namai, Kavos ir likerio namai kontaktai, Kavos ir likerio namai Klaipėda, Kavos ir likerio namai Klaipėdoje, kavinė Klaipėda, kavinė Klaipėdoje, Friedricho picerija, Friedricho picerija kontaktai, Friedricho picerijos kontaktai, Friedricho picerija Klaipėda, Friedricho picerija Klaipėdoje, picerija Klaipėda, picerijoje Klaipėdoje, Friedricho restoranas, Friedricho restoranas kontaktai, Friedricho restorano kontaktai, restoranas Klaipėdoje, restoranas Klaipėda, Trapiche Steakhouse, Trapiche Steakhouse kontaktai, Friedricho vyninė, Friedricho vyninė kontaktai, Friedricho vyninės kontaktai, vyninė Klaipėda, vyninė Klaipėdoje, Friedricho smuklė, Friedricho smuklė kontaktai, Friedricho smuklės kontaktai, smuklė Klaipėda, smuklė Klaipėdoje, lietuviška virtuvė Klaipėdoje, lietuviška virtuvė Klaipėda, lietuviški patiekalai Klaipėdoje, lietuviški patiekalai Klaipėda, ajurvediniai masažai Klaipėda, ajurvediniai masažai Klaipėdoje, Mados kultas, Mados kultas kontaktai, drabužių parduotuvė Klaipėda, drabužių parduotuvė Klaipėdoje, restoranas Meridianas, restoranas Meridianas kontaktai, Meridianas kontaktai, Friedricho svečių namai, Friedricho svečių namai paslaugos, Friedricho svečių namai kontaktai, svečių namai Klaipėdoje, svečių namai Klaipėda, apgyvendinimas Klaipėdoje, apgyvendinimas Klaipėda, viešbutis Klaipėda, viešbutis Klaipėdoje, furšetai Klaipėda, furšetai Klaipėdoje, furšetų organizavimas Klaipėda, furšetų organizavimas Klaipėdoje, banketai Klaipėda, banketai Klaipėdoje, banketų organizavimas Klaipėda, banketų organizavimas Klaipėdoje, išvažiuojamieji pobūviai Klaipėda, išvažiuojamieji pobūviai Klaipėdoje, išvažiuojamųjų pobūvių organizavimas Klaipėdoje, išvažiuojamųjų pobūvių organizavimas Klaipėda, išvažiuojamieji furšetai Klaipėda, išvažiuojamieji furšetai Klaipėdoje, išvažiuojamųjų furšetų organizavimas Klaipėdoje, išvažiuojamųjų furšetų organizavimas Klaipėda, salės nuoma Klaipėda, salės nuoma Klaipėdoje, konferencijų salė Klaipėda, konferencijų salė Klaipėdoje, šventiniai kepiniai Klaipėda, šventiniai kepiniai Klaipėdoje, tortų kepykla Klaipėda, tortų kepykla Klaipėdoje, konditerijos gaminiai Klaipėda, konditerijos gaminiai Klaipėdoje, tortų užsakymas Klaipėda, tortų užsakymas Klaipėdoje, indų nuoma Klaipėda, indų nuoma Klaipėdoje, aptarnavimo paslaugos Klaipėda, aptarnavimo paslaugos Klaipėdoje, Friedricho pasažo dovanų kuponas, Friedricho pasažo dovanų kuponai, gyva muzika Klaipėdoje, gyvos muzikos vakarai Klaipėdoje, gyva muzika Klaipėda, gyvos muzikos vakarai Klaipėda, Pasažo vasara, Muzikiniai vakarai, dovanos šventėms Klaipėda, dovanos šventėms Klaipėdoje, dovanų idėjos Klaipėda, dovanų idėjos Klaipėdoje, vaikų gimtadieniai Klaipėda, vaikų gimtadieniai Klaipėdoje, vaikų gimtadienių organizavimas Klaipėda, vaikų gimtadienių organizavimas Klaipėdoje, maisto užsakymas į namus Klaipėda, maisto užsakymas į namus Klaipėdoje, maistas į namus Klaipėda, maistas į namus Klaipėdoje, maisto užsakymas į biurą Klaipėda, maisto užsakymas į biurą Klaipėdoje, maistas į biurą Klaipėda, maistas į biurą Klaipėdoje, dovanų kuponai Klaipėda, dovanų kuponai Klaipėdoje, gera virtuvė Klaipėda, gera virtuvė Klaipėdoje, šventinių pyragų kepimas Klaipėda, kavos namai Klaipėda, kepyklėlė Klaipėda, verslo pietūs Klaipėda, vynų degustacijos Klaipėda, vynų degustacija Klaipėda, ajurvedinių masažų salonas Klaipėda, ajurvedinės terapijos procedūros Klaipėda, boutique stiliaus parduotuvė Klaipėda, maisto pristatymas Klaipėda,šventinių pyragų kepimas Klaipėdoje, kavos namai Klaipėdoje, kepyklėlė Klaipėdoje, verslo pietūs Klaipėdoje, vynų degustacijos Klaipėdoje, vynų degustacija Klaipėdoje, ajurvedinių masažų salonas Klaipėdoje, ajurvedinės terapijos procedūros Klaipėdoje, boutique stiliaus parduotuvė Klaipėdoje, maisto pristatymas Klaipėdoje


Veiklos sritys: Kavinės, barai, restoranai - Pobūvių organizavimas, salių, patalpų nuoma - Viešbučiai, svečių namai, moteliai - Maisto, gėrimų pristatymas - Drabužiai, aksesuarai, priedai - Avalynė, avalynės priedai, prekyba - Laisvalaikio, poilsio, pramogų organizavimas

Ieškoti informacijos apie šią įmonę (Google)