Ketvirtadienis, balandžio 18 d.

Dizaino pasaulis, MB

Dizaino pasaulis, MB
Dizaino pasaulis, MB
Dizaino pasaulis – reklamos ir dizaino kūrybinė studija, gebanti kurti ir realizuoti vizualinės komunikacijos priemones
Įmonės kodas 306243243
PVM mokėtojo kodas LT100015690715
Įmonės adresas Danės g. 6 – 501, Klaipėda, LT-92109 Lietuva
Telefonas +370 67474760
Vadovas/direktorius Vytautas Astrauskas
Nuorodos Facebook
Dizaino pasaulis, MB

➤Dizaino pasaulis –  studija, kuri kuria ir pristato klientui netradicinio mąstymo sprendimus. 2004 m. startavusi dizaino ir reklamos paslaugų komanda ieško idėjų ir bendradarbiavimo kaip vieninga vizualinio dizaino kūrimo ir reklamos gamybos profesionalų komanda, kuri drąsiai žiūri į iššūkius.

Sėkmę pelnėme, kai klientą suvokėme kaip partnerį. Vadovaudamiesi šiais principais, sugebame pateikti daugiau, nei jis tikisi. Kiekvienas klientas ar partneris yra mūsų galimybė tobulinti save ir siekti dar glaudesnio tarpusavio bendradarbiavimo.

Kaip Jūsų sėkmingo verslo reklamos plėtros konsultantai, siekiame, kad mūsų profesionalumo ir kompetencijos dėka būtų sėkmingai įgyvendinti patys pažangiausi ir unikaliausi grafinio dizaino ar įvairių reklamos sričių projektai.

Dizaino pasaulio istorija – viena iš nedaugelio reklamos kompanijų, teikianti ne tik pavienius reklamos projektus, bet ir pateikianti individualiai parinktus ir susistemintus reklamos projektų kompleksinius paketus.

Šiuo būdu mes siekiame ne tik išsiskirti iš kitų grafinio dizaino studijų ar reklamos paslaugų teikėjų, bet siekiame itin profesionaliai Jums parinkti efektyvius reklamos pateikimo būdus, kurie užtikrintų tinkamą įmonės biudžeto panaudojimą, įvaizdžio formavimą bei komunikacijos skatinimą.

Siekiame tapti Jūsų sėkmingos kompanijos ilgalaikiais partneriais, kurie ne tik kaip gamintojai ar projektuotojai, bet kaip partneriai patartų ir pakonsultuotų visais vizualinio ir grafinio dizaino klausimais, nes mūsų kompetencija ir patirtis yra stiprioji pusė.

Esame – patikima ir patyrusi vizualinio dizaino paslaugų kompanija, kuri specializuojasi grafinio dizaino ir reklamos projektavimo ir gamybos paslaugų tiekimo srityse. Studijoje dirba aukštos kvalifikacijos diplomuoti specialistai: reklamos ir grafinio dizaino ekspertai.

Studijos bazė yra įsikūrusi Lietuvos pajūryje – Klaipėdoje, todėl unikalių idėjų vėjai, dažnai sudrumsčia ir studijos kolektyvo mintis. Siekdami patenkinti ne tik siauros Klaipėdos ar Lietuvos rinkos poreikius, studija savo paslaugas siekia teikti ir teikia už Lietuvos ribų. Sėkmingai įgyvendinti projektai už Lietuvos ribų, leido mums išplėsti pripažinimo ribas ir už jos ribų

KOMPETENCIJA

Kūrybinė patirtis vizualinio dizaino komunikacijos srityje nuo 2000 metų.

INDIVIDUALUMAS

Pateikiame individualiai parinktus ir pritaikytus sprendinius.

IŠSKIRTINUMAS

Derindami skirtingas medžiagas ir technologijas, siekiame išskirtinio rezultato.

VERTĖS KŪRIMAS

Skatiname laiką ir lėšas nešvaistyti, o investuoti.

 
 
 
Raktažodžiai: Dizaino pasaulis, Dizaino pasaulio kontaktai, Dizaino pasaulis įmonė, Dizaino pasaulis adresas, Dizaino pasaulis telefonas, Dizaino ... Žiūrėti daugiau
Svetainė yra atnaujinama. Galimi smulkūs nesklandumai.