Šeštadienis, balandžio 20 d.

Margūnas, UAB

Margūnas, UAB
Margūnas, UAB
Pagrindinė įmonės UAB "Margūnas" veikla – didmeninė ir mažmeninė prekyba cheminėmis medžiagomis.
Įmonės kodas 135102261
PVM mokėtojo kodas LT351022610
Įmonės adresas Ringuvos g. 53, LT-45245 Kaunas
Telefonas +370 37 491070
Telefonas +370 37 491077
Vadovas/direktorius Vilius Milčius
El. paštas margunas@margunas.lt
Margūnas, UAB

UAB „Margūnas“ įkurta 1998 m. Tai lietuviško kapitalo įmonė, kurios pagrindinė veikla – didmeninė ir mažmeninė prekyba cheminėmis medžiagomis. Nuo pat įmonės įkūrimo, pagrindinis įm. tikslas buvo užtikrinti aukščiausią kokybę visose teikiamų paslaugų ir įmonės valdymo aspektuose, todėl kompanija teikdama paslaugas vadovaujasi aukščiausias standartais. UAB „Margūnas“ partneriai yra labai gerai žinomi pasaulio cheminių medžiagų gamintojai iš: Rusijos, Kinijos, Lenkijos, Austrijos, Vokietijos, Italijos, Ispanijos, Prancūzijos ir kt. Kadangi sėkmingas bendradarbiavimas tęsiasi jau ne vienerius metus ir Margūnas įrodė savo, kaip gero verslo partnerio, patikimumą, bendrovė turi daugelio chemijos gamyklų oficialaus atstovo Baltijos šalyse teises.

 

Margūnas bendradarbiauja su partneriais galinčiais užtikrinti aukščiausią savo gaminamu produktų kokybę, todėl Margūno produktų asortimentą sudaro kokybiški produktai, tinkami naudoti įvairioms pramonės šakoms.

Mūsų klientai yra didelės maisto, alaus, tekstilės, stiklo, naftos perdirbimo, elektronikos, mašinų gamybos, statybos ir kitų pramonės šakų bei farmacinės, žemės ūkio bendrovės, vandens valymo įmonės. Pagrindinės eksporto šalys yra: Latvija, Estija, Baltarusija, Rusija, Lenkija, Suomija, Vokietija ir Čekija.

  

LOGISTIKA

AB „Margūnas“ yra įsikūręs atskiroje 1,2 ha teritorijoje. Bendrovė turi 4 000 m² sandėlius su geležinkelio ir automobilių rampomis, 1 500 m² gamybinius plotus ir 1100 m³ talpos rezervuarus skystiems produktams laikyti. Sandėliuose yra visi efektyviam darbui su dideliais prekių kiekiais reikalingi įrengimai. Taip pat bendrovė turi savo krovininį transportą, pritaikytą vežti pavojingas chemines medžiagas (ADR). Pirkėjams pageidaujant, prekės pageidaujamais kiekiais pristatomos nurodytu adresu. Taip pat Margūnas turi geležinkelio atšaką savo teritorijoje bei nuosavas traukinio cisternas, kurios yra pritaikytos krovinių gabenimui Lietuvos ir Rytų geležinkelio linijomis.

 

UAB „Margūnas“ teikia šias logistikos paslaugas:

Skystų produktų transportavimas traukinio cisternomis;

Produktų perkrova į ADR autocisternas arba IBC konteinerius;

Sandėliavimo paslaugos;

Krovinių gabenimas į Vakarų Europą.

Šiems darbams atlikti UAB „Margūnas“ turi visą reikiamą įrangą ir profesionalius darbuotojus.

 

PRODUKTAI

Chemijos pramonė;

Maisto pramonė;

Druska;

Tekstilės ir Odos išdirbimas;

Vandens ir Nuotekų valymas;

Elektros ir Šilumos gamyba;

Plastikai ir Polimerai;

Medienos Pramonė;

Betono ir Statybinių Mišinių gamyba;

Žemės Ūkis ir Trąšos;

TRANSPORTAVIMAS

UAB „Margūnas“ transporto parką sudaro 10 autocisternų (iš kurių 3 yra gumuotos) bei 5 užuolaidiniai tentiniai sunkvežimiai. Krovininis transportas yra pritaikytas:

Skystų ADR krovinių pervežimui autocisternomis;

Skystų maisto produktų pervežimui autocisternomis;

ADR krovinių pervežimui tentinėmis puspriekabėmis;

ADR krovinių pervežimui 10 – 12 tonų sunkvežimiais.

Pervežimai vykdomi Lietuvoje ir Europoje.

 

 

 
 
 
Raktažodžiai: Chemijos pramonės gaminiai, neorganinė chemija, organinė chemija, cheminės medžiagos, betono mišiniai, cemento mišiniai, druska, rūgštys, ... Žiūrėti daugiau
Svetainė yra atnaujinama. Galimi smulkūs nesklandumai.