Ketvirtadienis, balandžio 18 d.

Gernora, UAB

Gernora, UAB
Gernora, UAB
GERNORA, UAB - prekinio betono ir kalkinio skiedinio gamyba, betono transportavimo paslaugos.
Įmonės kodas 165733745
PVM mokėtojo kodas LT657337417
Įmonės adresas Vingio g. 2M, 68131 Marijampolė
Telefonas +370 34354224
Telefonas +370 687 79614
Vadovas/direktorius Ričardas Karalius
El. paštas gernora1@gmail.com
Gernora, UAB

Gernora, UAB įregistruota 1994 m. Veiklą pradėjo vykdyti nuo 1996 m. Per šį laikotarpį įmonė nuosekliai augo išbandydama įvairias verslo sritis. Šiuo metu visas dėmesys skirtas  betono ir kalkinio skiedinio gamybai.

2006 m. įmonė pakeitė senus, susidėvėjusius dar tarybinių laikų betono gamybos įrenginius į naujus kompaktiškus vokiečių gamintojo Micromix mobil Gmbh įrengimus.  O 2016 m. tiesiai iš Vokietijoje vykusios parodos  BAUMA-2016, įsigijo naują mobilų betono mazgą ELKONMIX 35 QUICK MASTER . Įmonė ir toliau planuoja investicijas į naujas technologijas ir įrangą.

Naudodama šiuolaikines technologijas, sukauptą patirtį, kvalifikuotą personalą, įmonė tiekia produkciją Lietuvos statybininkams ir privatiems užsakovams Marijampolės apskrityje.

 


PROFESIONALIOS

PASLAUGOS

 

Gaminame įvairių klasių prekinio betono ir kalkinio skiedinio mišinius. Prekinis betonas yra transportuojamas savivarčiais, automobilinėmis maišyklėmis, betono siurbliais. Prekinis betonas esant poreikiui gali būti maišomas su kietėjimą lėtinančiais arba greitinančiais cheminiais priedais, plastikliais. Betono armavimui naudojame plastikinę arba metalinę fibrą.

 

 

MES JUMS SIŪLOME

GERIAUSIĄ KOKYBĘ

 

Cementas – miltelių pavidalo medžiagą, kuri, ją sumaišius su vandeniu, iš pradžių būna skysta/tiršta, o paskui sukietėja. Cementas yra daugelio mūrijimo medžiagų/mišinių sudėtinė dalis (taip betono bei skiedinio).

 

Betonas yra cemento, vandens, taip pat ir smėlio bei žvyro mišinys, kuris būna gana skystos konsistencijos. Betonas įprastai yra liejamas (pvz., iš jo liejamos grindys, grindinys ir pan.) – jis nėra skirtas plytų ar akmenų mūrijimui.

 

Skiedinys – cemento, vandens, smėlio ir kalkakmenio (klinčių) mišinys, gerokai tirštesnis už betoną. Skiediniu mūrijamos plytos, akmenys.

 

 

KAS YRA STATYBINIAI

UŽPILDAI?

 

Birios mineralinės (rečiau organinės) medžiagos, sudarančios neaktyvią betono mišinio dalį, įprastame betone užima 70-80% tūrio.

Tai inertinės su cemento mineralais nereguojančios medžiagos.

Užpildai gali būti gamtiniai, dirbtiniai, arba pakartotinai paruošti iš anksčiau statyboje naudotų medžiagų.

 

 

PAMATINIAI BLOKAI

 

Pamatų blokai – vidutinio ir didelio stiprio betono gaminiai, jie skirti juostinių ir koloninių pamatų statybai. Ši universali konstrukcija taip pat gali būti naudojama statant rūsio sienas, rūsio ir technines patalpas, garažus.

Betoniniai pamatų blokai turi būti atsparūs temperatūros pokyčiams, stiprūs, patvarūs.

Blokų gamyboje dažniausiai naudojamas C20/25 markės betonas.

Išmatavimai: 180x60x60 cm . Svoris: ~950 kg

Atsižvelgiant į betono klasę, armatūros narvelio buvimą ir naudojamą gamybos technologiją, skirtingo laipsnio atsparumo mechaniniam poveikiui ir neigiamam aplinkos poveikiui pamatų blokai.

 

LEGO BLOKAI

 

Lego blokai – tvirti ir ilgaamžiai, bei pasižymi paprasta montavimo sistema, kas įtakoja labai greitą statybą.

Lego blokai gali būti pakartotinai išardomi ir sumontuojami kitoje vietoje. Dažniausiai šie blokai naudojami siloso tranšėjoms, atraminėms sienutėms, įvairioms pramoninėms patalpoms atitverti, atliekų surinkimo aikštelėse ir kt.

Blokų gamyboje dažniausiai naudojamas C25/30 markės betonas.

Išmatavimai: 180x60x60 cm, 120x60x60 cm, 90x60x60 cm ir 60x60x60 cm.

Svoris: ~1,5 t. (180x60x60 cm)

 

KALKINIS SKIEDINYS SIENŲ MŪRINIMUI IR TINKAVIMUI

 

Kalkinių ir smėlio mišinys gaminamas iš smėlio kalkių ir cemento (gali būti ir be cemento). Kalkiniu skiediniu galima tinkuoti mineralinių medžiagų paviršius ir viduje ir išorėje, pvz.: plytas betoną ir pan. Tinka ir drėgnose ir sausose patalpose

Įmonė gamina kalkinį skiedinį pastatų sienų mūrinimui ir tinkavimui:

Kalkinis skiedinys mūrui 1:3;0/1;

Kalkinis skiedinys tinkavimui (mechanizuotam tinkavimui) S la, 1:2, 0/1

 

 

MES IŠMANOME SAVO DARBĄ

 

NEMOKAMA KONSULTACIJA

PASIKALBĖKITE SU MŪSŲ EKSPERTAIS!

Paskambinkite   +37068779614

Parašykite  gernora1@gmail.com

I-V 07.00-16.00


 
 
 
Raktažodžiai: UAB Gernora, UAB Gernora kontaktai, UAB Gernora paslaugos, Gernora, Gernora kontaktai, Gernora paslaugos, prekinio betono ... Žiūrėti daugiau
Svetainė yra atnaujinama. Galimi smulkūs nesklandumai.