Deluxe baldai, UAB

Deluxe baldai, UAB
Deluxe baldai, UAB
UAB "DELUXE BALDAI" gamina aukštos kokybės, komfortabilius, funkcionalius bei stilingus minkštuosius svetainės ir miegamojo baldus.
Įmonės kodas 302631227
PVM mokėtojo kodas LT00006187916
Įmonės adresas Baltijos pr. 10A, LT-94108 Klaipėda
Telefonas +370 640 44822
Vadovas/direktorius Emanuelis Rūtelionis
Deluxe baldai, UAB

 Deluxe Baldai   gamina aukštos kokybės, patvarius ir gražiai atrodančius baldus, kurie yra kurti pagal originalius ir individualius modelius. Daugiau nei 16 metų patirtis dirbant su kanadietiškomis technologijomis leidžia Deluxe Baldai kurti aukštos kokybės produktus, kurie tarnauja dešimtmečiais ir pasižymi savo patogumu bei rafinuotu dizainu.

Deluxe Baldai  užsiima mažmenine prekyba savo parduotuvėse bei didmenine prekyba tiesiai iš gamyklos. Be įprastos produktų linijos, mūsų kompanija siūlo išskirtinių baldų liniją – Deluxe Premium. Pasirinkdami šią liniją, mūsų klientai savo pačių baldų idėjas paverčia apčiuopiamomis. Tiesiog papasakokite savo idėjas mūsų baldų projektuotojams, ir su profesionalų pagalba Jūsų idėjos virs realybe!

Mūsų produkcija jau pasitarnavo tokiose vietose kaip LCC Tarptautinis Universitetas (Klaipėda), Rygos baldų salonuose, Lietuvos Respublikos Seimo pastate. Su Deluxe Baldais visuomet galite mėgautis savo kavinės, restorano, viešbučio ar tiesiog jaukių namų dekoravimu. Apsilankę mūsų salone rasite modelius klasikiniam ir moderniam svetainės interjerui, miegamojo lovas, čiužinius, kavos staliukus ir kitus akcentus išskirtiniam interjerui.

Kiekvienais metais, priklausomai nuo klientų pageidavimų ir šiuolaikinių mados tendencijų, Deluxe Baldai  praturtina savo baldų kolekciją naujais modeliais, nuolatos gerindami gamybos technologiją ir plėsdami medžiagų tiekimą. Šitaip mes užtikriname savo klientams patvarią, patogią ir išskirtinę produkciją.

Deluxe Baldai  – patogus gyvenimas su karališkais jausmais.

 

PRODUKCIJA

SVETAINĖS BALDAI

Minkšti kampai

Sofos

Foteliai

Šezlongai

Baldai su reglaineriu

Kėdės, Baro kėdės

Pufai, Minkštasuoliai

Kavos staliukai


MIEGAMOJO BALDAI

Lovos

Spintelės

Minkštasuoiai

Foteliai

Čiužiniai, Antčiužiniai

 

VAIKŲ BALDAI

Vaikiškos lovos

 

SALONAI

Firminis salonas Vilniuje

PC „Baldų rojus”

Kalvarijų g. 125, Vilnius

Tel.: +37069926819

vilnius@baldaideluxe.lt

 

Darbo laikas:

I-V 10 – 20.00 val.

VI 10 – 18 val.

VII 10 – 15 val.

Firminis salonas Klaipėdoje

PC „Helios” galerija

Taikos pr. 56, Klaipėda

Tel.: +37069926858

klaipeda@baldaideluxe.lt

 

Darbo laikas:

I-V 10 – 19.00 val.

VI 10 – 15 val.

VII Nedirbame


 
 
 
Raktažodžiai: Deluxe baldai, Deluxe baldai UAB, Deluxe baldai kontaktai, baldai, prekyba baldais, prekyba baldai Vilnius, prekyba ... Žiūrėti daugiau
Svetainė yra atnaujinama. Galimi smulkūs nesklandumai.