Penktadienis, balandžio 19 d.

Rodana, IĮ

Rodana, IĮ
Rodana, IĮ
Mes padarome Jūsų baldų fantazijas realybe!
Įmonės kodas 277171090
PVM mokėtojo kodas LT100003000110
Įmonės adresas Klaipėdos g. 2, LT-99115 Šilutė
Telefonas +370 699 63145, Faksas +370 441 77768
Telefonas +370 608 99705
Vadovas/direktorius Romualdas Butkus
Svetainė https://rodana.lt/
Rodana, IĮ

➤IĮ „RODANA“ – tai patyrusių, kūrybingų  profesionalų komanda. Derinant  įgytas teorijos žinias ir darbuotojų patirtį, mes teikiame tik aukščiausios kokybės paslaugas. Baldų gamyba- mūsų įmonės specializacija. Esame nestandartinius baldus projektuojanti ir gaminanti įmonė, baldų gamybos srityje dirbame nuo 1993 metų. Nestandartiniai baldai – tai individualių išmatavimų ir unikalias idėjas išpildantys baldai. Todėl galimybė pasigaminti nestandartinį baldą reiškia galimybę turėti tai, ko reikia Jūsų aplinkoje. Visi gaminami baldai yra individualaus dizaino, pagaminti pagal projektą, ruošiamo kiekvienam klientui individualiai.

Individualaus dizaino baldų gamyba – tai procesas, į kurį įtraukiami mūsų įmonės specialistai ir Klientas. Pagrindiniai individualaus dizaino baldų gamybos uždaviniai: suprasti kliento poreikius, kokybiškai ir greitai realizuoti jo idėjas. Kiekvienam klientui yra ruošiamas unikalus projektas, atsižvelgiant į esamą situaciją: patalpos stilius, kambario geometrija, baldų eksploatavimo ypatumai. Mūsų baldai yra modernaus stiliaus ir dizaino. Dizaineris pasiūlys Jums viską, ko jums reikia. Taip pat galime pagaminti baldus pagal Jūsų individualų dizainą. Mes gaminame: virtuvės, svetainės, biuro, miegamojo, vonios kambario, vaikų kambario, lauko bei kitus baldus. Baldus gaminame iš LMDP ( laminuotos drožlių plokštės ), MDF (aukšto suslėgimo medžio dulkių plokštės) bei medžio masyvo. Naudojame tik kokybišką baldinę furnitūrą.

➤MŪSŲ VERTYBĖS: 

DĖMESYS KLIENTUI Kliento poreikiai mums yra svarbiausi. Džiaugiamės galėdami įgyvendinti jų išskirtines idėjas. 

GEROS SĄLYGOS DARBUOTOJAMS Tik turėdami gerus ir kvalifikuotus darbuotojus galime išsikelti sau aukštus tikslus. 

PARTNERIŲ PASITIKĖJIMAS Siekiant veiklos vientisumo ir tęstinumo, būtina sukurti abipusiu pasitikėjimu grįstus santykius su partneriais. 

KOKYBĖ Mums svarbu kokybė visose veiklos srityse: pradedant bendravimu, baigiant gaminio kokybe.

➤MŪSŲ VIZIJA

Suprasti klientų poreikius, pasiūlyti optimalų sprendimą bei tapti patikima, mėgiama ir rekomenduojama baldų gamybos įmone ne tik Lietuvos bet ir užsienio rinkose.

➤MŪSŲ MISIJA

Įsiklausant į kliento poreikius ir lūkesčius, pagaminti baldą, sukuriantį jaukią aplinką ir būti  ne didžiausia, o tik kokybiškas paslaugas teikiančia įmone.

Mums svarbus ne tik pelnas, bet ir klientų pasitikėjimas. Visada svarbu atsižvelgti į kliento poreikius ir norus.  Nuolat ieškome naujus būdus, kaip padaryti taip, kad klientas būtų patenkintas.

Savo klientams siūlome kokybę ir patikimumą.

Mes nuolat judame į priekį, ieškome naujų įdomių sprendimų.

Mums svarbi kiekvieno kliento nuomonė ir kliento norai.

 

➤PASLAUGOS:

Vonios baldai;

Vaikų kambario baldai;

Virtuvės baldai;

Stalai;

Miegamojo baldai;

Prieškambario baldai;

Sekcijos;

Bibliotekos ir viešbučio baldai;

Kiti gaminiai;

Biuro baldai;

Komodos;

Baro baldai;

Spintos;

 

 
 
 
Raktažodžiai: Nestandartinių baldų namams ir įstaigoms gamyba, baldai, baldų gamyba, laminuotos drožlių plokštės, furnitūra, baro baldai, ... Žiūrėti daugiau
Svetainė yra atnaujinama. Galimi smulkūs nesklandumai.