Balandžio 24 d., Trečiadienis

DAMTRANSA, UAB

Įmonė Raktažodis Vietovė
» LR įmonės   » Automobiliai, transportas, pervežimai   » Automobilių transportas, paslaugos

Įmonės kodas: 304119567
PVM mokėtojo kodas: LT100009794015
Adresas: Perkūnkiemio g. 33-34, LT-12138 Vilnius
Telefonas: (686) 99222
Vadovas/direktorius: Kšištof Šuško
Svetainė: www.damtransa.lt  
E.paštas: info@damtransa.lt


Aprašymas:


Mes esame Damtransa komanda, kuri supranta ką reiškia krovinių gabenimas. Šiuolaikinis pasaulis neįsivaizduojamas be nuolatinio judėjimo, todėl teikiame profesionales krovinių gabenimo paslaugas. Prireikė atlikti perkraustymo darbus? Norite pervežti buitinę techniką?

Tada drąsiai kreipkitės, nes šiuos darbus atliksime ne tik operatyviai, bet ir su šypsena veide. Suprantame, ką žmogui reiškia jo asmenis turtas, gebame kreipti dėmesį į detales, todėl Jūsų patikėtas krovinys bus ne tik laiku, bet ir saugiai pristatytas.




  • Atliekame ir express pervežimo paslaugas visoje Lietuvoje bei užsienyje. Dirbti nebijome, kelius pažįstame, o turimos transporto priemonės yra pasiryžusios įveikti pakankamai didelį atstumą.


  • Koncentruojamės ne tik perkraustymo darbuose, bet ir atliekame dalinių siuntų bei krovinių pervežimo darbus. Čia svarbus laikas bei gebėjimas visada iškeltą užduotį atlikti iki galo. Jei turite kokių nors klausimų nebijokite susisiekti su mumis. Kiekvienas klausimas mums yra svarbus ir neabejotinai mes labai greitai pateiksime savo atsakymą bei galimas darbų išlaidas.


  • Taip pat teikiame ir transporto priemonių nuomos paslaugas. Nebijokite ir kreipkitės, nes progresyviai mąstanti komanda kiekvienam klausimui turi po kelis atsakymus. Tinkamą variantą surasime labai greitai.



  • Akivaizdu, kad mūsų darbo tikslas yra pakankamai paprastas – greitai ir be papildomų galvos skausmų nugabenti krovinius iš vienos vietos į kitą. Daugeliui atrodo, kad tokia paslauga – pakankamai elementari, bet Jūs pabandykite nepasiklysti, viską teisingai supakuoti ir niekada nepavėluoti. Mes tai galime, nes dirbame operatyviai, o šią savybe ne visi pasigirti gali.





    Operatyviai gabename krovinius mikroautobusais, vežame dalines siuntas bei krovinius , profesionaliai atliekame perkraustymus.

    • Vietiniai (Vilnius) įvairių krovinių pervežimai

    • Perkraustymai, buitinės technikos pervežimas

    • Tarpmiestiniai krovinių pervežimai

    • express pervežimo paslaugos visoje Lietuvoje ir užsienyje

    • Paletinių krovinių pervežimas (iki 10 euro palečių)


    Savo klientams siūlome pasinaudoti dvejomis transporto pervežimo priemonėmis.

    Renault Master 2013 metų mikroautobusas puikiai tiks, kai prireiks pervežti pakankamai nedidelį krovinį. Mikroautobuso ilgis yra 4,4 m, aukštis 2,1, plotis – 1,7 m, o tūris – 17 m3. Su juo be jokių papildomų rūpesčių iš vieno taško į kitą gebėsite pervežti ne tik baldus, namų apyvokos reikmenis, bet ir buitinę techniką.

    Rimtesniems kroviniams galime pasiūlyti ir Renault Master tentinį sunkvežimį. Transporto priemonė pagaminta 2013 metais, ji yra techniškai tvarkinga, o jos galimybės yra pakankamai įspūdingai, nes tento ilgis –4,85 m, aukštis – 2,4 m, plotis – 2,2 m, o tūris 25 m3. Daliniai kroviniai čia sutilps be didelio vargo, o nuomos kainos nėra jau tokios didelės.

    Suvokiame, kad transportavimo darbuose svarbus yra ne tik laikas, per kurį atliekama paslauga, bet ir pati kaina. Mūsų transportas yra pritaikytas tikslingam darbui atlikti, o klientas tikrai galės džiaugtis ir be galo teisinga kaina. Mieste mikroautobuso nuoma vienai valandai kainuoja 10 EUR, o užmiestyje kaina skaičiuojama nuo nuvažiuotų kilometrų. Nedidelis sunkvežimis po miestą keliaus už 12 EUR.

    Žinoma, mes siūlome pasinaudoti ne tik pervežimo paslauga, bet ir pasirūpinti krovėjais, kurie greitai ir profesionaliai paruoš daiktus kelionei, o atvykus į numatytą vietą, juos tvarkingai suneš ir sudės.





    Žemėlapis



    Raktažodžiai: Damtransa UAB, Damtransa UAB įmonė, Damtransa UAB firma, Damtransa UAB kontaktai, Damtransa UAB telefonas, Damtransa UAB adresas, Damtransa UAB veikla, Damtransa UAB paslaugos, Damtransa UAB vadovas, krovinių pervežimas, krovinių pervežimas Vilnius, krovinių pervežimas Vilniuje, krovinių pervežimo paslaugos, krovinių pervežimo paslaugos Vilnius, krovinių pervežimo paslaugos Vilniuje, tarptautiniai krovinių pervežimai, ekspedijavimas, ekspedijavimo paslaugos, skubių siuntų ekspedijavimas, skubių siuntų ekspedijavimas Vilnius, skubių siuntų ekspedijavimas Vilniuje, skubių siuntų pervežimas, skubių siuntų pervežimas Vilnius, skubių siuntų pervežimas Vilniuje, skubių siuntų gabenimas, skubių siuntų gabenimas Vilnius, skubių siuntų gabenimas Vilniuje, skubių siuntų gabenimo paslaugos, skubių siuntų gabenimo paslaugos Vilnius, skubių siuntų gabenimo paslaugos Vilniuje, skubių siuntų pervežimo paslaugos, skubių siuntų pervežimo paslaugos Vilnius, skubių siuntų pervežimo paslaugos Vilniuje, skubių siuntų ekspedijavimo paslaugos, skubių siuntų ekspedijavimo paslaugos Vilnius, skubių siuntų ekspedijavimo paslaugos Vilniuje, siuntų ekspedijavimas, siuntų ekspedijavimas Vilnius, siuntų ekspedijavimas Vilniuje, siuntų ekspedijavimo paslaugos, siuntų ekspedijavimo paslaugos Vilnius, siuntų ekspedijavimo paslaugos Vilniuje, siuntų pervežimo paslaugos, siuntų pervežimo paslaugos Vilnius, siuntų pervežimo paslaugos Vilniuje, siuntų pervežimas, siuntų pervežimas Vilnius, siuntų pervežimas Vilniuje, siuntų gabenimas, siuntų gabenimas Vilnius, siuntų gabenimas Vilniuje, siuntų gabenimo paslaugos, siuntų gabenimo paslaugos Vilnius, siuntų gabenimo paslaugos Vilniuje, krovinių ekspedijavimas, krovinių ekspedijavimas Vilnius, krovinių ekspedijavimas Vilniuje, krovinių ekspedijavimo paslaugos, krovinių ekspedijavimo paslaugos Vilnius, krovinių ekspedijavimo paslaugos Vilniuje, krovinių pervežimas, krovinių pervežimas Vilnius, krovinių pervežimas Vilniuje, krovinių pervežimo paslaugos, krovinių pervežimo paslaugos Vilnius, krovinių pervežimo paslaugos Vilniuje, krovinių gabenimas, krovinių gabenimas Vilnius, krovinių gabenimas Vilniuje, krovinių gabenimo paslaugos, krovinių gabenimo paslaugos Vilnius, krovinių gabenimo paslaugos Vilniuje


    Veiklos sritys: Ekspedijavimo paslaugos, logistika - Automobilių transportas, paslaugos

    Ieškoti informacijos apie šią įmonę (Google)