Duksuna, UAB

Duksuna, UAB
Duksuna, UAB
UAB "Duksuna" autoservisas - vieta, kurios neaplenkia technologijos ir naujovės. Remonto darbai atliekami naudojant tik originalias dalis (priklausomai nuo metų – naujas arba naudotas), aukščiausios kokybės medžiagas, technologijas.
Įmonės kodas 168497620
PVM mokėtojo kodas LT684976219
Įmonės adresas Beržų g. 11, Senamiesčio k., 38410 Panevėžio r.
Telefonas +370 45 552360
Telefonas +370 698 86346
Telefonas +370 616 58620
Vadovas/direktorius Bronislovas Lialys
El. paštas autoduksuna@gmail.com
Duksuna, UAB

UAB "Duksuna"  autoservisas - vieta, kurios neaplenkia technologijos ir naujovės. Remonto darbai atliekami naudojant tik originalias dalis (priklausomai nuo metų – naujas arba naudotas), aukščiausios kokybės medžiagas, technologijas, todėl UAB „Duksuna“  yra lyderiaujanti, turinti 20 nuolat tobulėjančių darbuotojų (ateityje šį skaičių numatyta didinti), įmonė Panevėžio regione. Atskiros paslaugos (pvz., matinis dažymas) teikiamos klientams ne tik Lietuvos, bet ir Pabaltijo, Skandinavijos valstybių bei Rusijos federacijos. Dėka subalansuotų pajėgumų autoservise per mėnesį aptarnaujama virš 200 transporto priemonių (2010 m. rugsėjo mėn. duomenys). Tai įgalina aptarnauti didelius transporto priemonių parkus, pvz., Panevėžio rajono savivaldybė, LR Sveikatos apsaugos ministerija. Ateityje planuojama šį skaičių padidinti iki 350.

Autoservise veikia kėbulo remonto medžiagų, smulkių tvirtinimo detalių, dažų ir dažymo medžiagų parduotuvė.

Paslaugos

Dažymas matiniais dažais

YPATINGA PASLAUGA JUMS!!!

Dažome matiniais dažais! UAB "Duksuna" autoservisas tapo pirmu Panevėžio regione ir vienu iš pirmųjų Lietuvoje, turinčių technologiją ir įrangą atlikti transporto priemonių dažymą matiniais dažais (Matte). Tai naujo kartos technologija, kurios rezultatas patraukia dažno automobilių mylėtojo akį.

Kėbulo geometrijos atstatymas

Automobilių servise atliekami transporto priemonių geometrijos atstatymo darbai. Kvalifikuoti darbuotojai atstato net ir sudėtingiausio lygio karkaso pažeidimą. Transporto priemonių geometrija, priklausomai nuo jos sudėtingumo, atstatoma naudojant vieną iš 3 geometrijos atstatymo stendų: stacionarų arba kilnojamą. Nėra nei vienos transporto priemonės, kurios neįmanoma atstatyti iki gamintojo reikalavimų - tai šūkis, kuriuo mes tikime ir dirbame. Jūs netikite? Keletas transporto priemonių, kurių vairuotojai jau šiandien vėl mėgaujasi vairavimu.

Ruošimas dažymui

Dviejuose didelį plotą užimančiuose cechuose transporto priemonės ruošiamos dažymui. Vienu metu cechuose ruošiamos 8 transporto priemonės. Patalpos pritaikytos ir paaukštintiems mikroautobusams. Kėbulo dalys apdirbamos tik sausu būdu, medžiagas džiovinant ultravioletinėmis lempomis. Naudojame tik žymiausių ir patikimiausių gamintojų kėbulo paruošimo medžiagos, tuo užtikrindami Jus ir suteikdami ilgalaikes garantijas. Kėbulų paruošėjai nuolat stažuojasi užsienyje, kelia kvalifikaciją, dalyvauja seminaruose, susipažįsta su medžiagų ir technologijų naujovėmis. Kompetencija, kokybė, įsipareigojimų vykdymas, ilgalaikės garantijos, atsakomybė bei požiūris į darbą - visa tai Jūs rasite čia.

Kėbulų dažymas

Transporto priemonių dažymas - tai viena iš populiarių paslaugų. Dažome lengvasias ir komercines transporto priemones. Dažymo kameros aukštis pritaikytas net ir paaukštintiems mikroautobusams. Kompiuterizuotoje dažymo kameroje dažome tik žymiausių pasaulio gamintojų dažais. Automatiškai reguliuojamo slėgio dažymo kameroje dėka, transporto priemonių dažymo kokybė yra nepriekaištinga, pateisinanti kiekvieno įmonės kliento lūkesčius.

Transporto parkų priežiūra

Dėka subalansuotų pajėgumų, darbuotojų kvalifikacijos, remonto medžiagų kokybės, nepriekaištingos reputacijos bei optimizuotų technologinių procesų UAB "Duksuna" autoservisas aptarnauja net ir didelius transporto priemonių parkus, pvz., Panevėžio rajono savivaldybė, Lietuvos Respublikos Sveikatos apsaugos ministerija, AB bankas Snoras ir kt. Aukšta darbo kokybė, modernus požiūris į klientą, operatyvumas ir griežta atsakomybė - tai vertybės, kurios vienija stambių transporto parkų savininkus ir mus. Vienodas supratimas apie kliento poreikius mūsų darbe yra atskaitos taškas, o dėl kokybinės orientacijos didieji transporto priemonių parkų savininkai yra mūsų klientai.

 

DUKSUNA - BŪKITE RAMŪS, KIEKVIENAS DIRBKIME SAVO DARBĄ

 
 
 
Raktažodžiai: UAB Duksuna, UAB Duksuna kontaktai, UAB Duksuna paslaugos, Duksuna, Duksuna kontaktai, Duksuna paslaugos, Duksuna autosersivas, ... Žiūrėti daugiau
Svetainė yra atnaujinama. Galimi smulkūs nesklandumai.