DETAVA, A. Šatrausko firma

DETAVA, A. Šatrausko firma
DETAVA, A. Šatrausko firma
A. Šatrausko firma DETAVA prekiauja atsarginėmis automobilių detalėmis, keturračiais, motoroleriais bei motociklais.
Įmonės kodas 149957256
PVM mokėtojo kodas LT499572515
Įmonės adresas Kepyklos g. 17, 62117 Alytus
Telefonas +370 315 70033
Vadovas/direktorius Artūras Šatrauskas
El. paštas info@detava.lt
DETAVA, A. Šatrausko firma


A. Šatrausko įmonė "DETAVA"  įkurta 1997 metais. Pagrindinės įmonės veiklos kryptys yra: prekyba atsarginėmis automobilių detalėmis bei prekyba keturračiais, motoroleriais, motociklais.

 

Mažmeninė prekyba automobilių detalėmis.

 

Savo pirkėjams siūlome daugiau kaip 25000 detalių asortimentą, kurio didžiąją dalį tiekia Vokietijos gamintojai. Prekiaujame ir ekonominės klasės gaminiais. Džiaugiamės gausybe nuolatinių partnerių, tarp kurių daugiau kaip 100 Lietuvos ir užsienio įmonių, dirbančių automobilizmo srityje.

 

Prekyba keturračiais, motoroleriais, motociklais bei jų detalėmis.

 

Prekiaujame vaikams skirtais hobi klasės keturračiais, motoroleriais, motociklais bei suaugusiems skirtais pramoginio-sportinio tipo motociklais ir keturračiais, kasdieniam susisiekimui tinkamais motoroleriais. Turime atsarginių dalių visiems prekiaujamiems modeliams, taip pat labai platų europietiškų bei kiniškų motorolerių ir keturračių, komplektuojamų su varikliais iki 250 cm3, rusiškų motociklų ir motorolerių atsarginių dalių asortimentą. Siūlome platų padangų keturračiams ir motociklams pasirinkimą.

_____________________

 

Pirkėjams, turintiems tarptautinę  CASHBACK  nuolaidų surinkimo kortelę arba virtualią telefone (app programėlėje), pervedame nuolaidą į kortelės sąskaitas:

10% autodetalėms

3% motodetalėms

Jau už maistą, kurą, keliones ir įvairias paslaugas galima susigrąžinti dalį mokamos sumos. Ir tai nieko nekainuoja. Išduodame nemokamą tarptautinę nuolaidų surinkimo CASHBACK kortelę (kuri veikia 52 -ose šalyse virš 400 000 priėmimo vietų, Lietuvoje 850 įmonių tame tarpe ir įmonėje „Detava“.

 

Parodę mūsų  CASHBACK  kortelę arba virtualią telefone, į sąskaitą susigrąžinsite dalį mokamos sumos. Pvz.: Viada 2%, Senukai 3%, Žygio Batai 7%, Salamander,  Čili 3.5% (išskyrus fračizines Čili), Step top 7% Kristiana 3.5%, Gintarinė ir Norfos vaistinės 2,5%, Vizija optika 3.5%, Vaga 3%, Presto 7%, Gjensidige 6.5% (tik skambinant tel 1626), Marceliutės klėtis 7% ir t.t.

 

Turintys  CASHBACK  kortelę didžiųjų prekybos centrų dovanų korteles perka su nuolaida, kuri pervedama į CASHBACK kortelę pvz.: IKI 3%, Senukai 3%, Čili 3,5%, VCUP 3% ir t.t.   IKI dovanų korteles galima papildyti per savo e-bankininkystę su 3% nauda

 

Turintys  CASHBACK  kortelę cashback app programėlėje gali didžiųjų prekybos centrų e-čekius (eVoucher) pirkti su nuolaida. Lietuvoje Audimas, Kristiana, Forum cinemas, Steptop, Zygiobatai, Salamander, Douglas,Avitela, Elektromarkt ir t.t. Lenkijoje – žABKA 

 

Daugiau kaip 13000 internetinių parduotuvių taip pat sugrąžina dalį mokamos sumos į kortelę  pvz.:  Alibaba 3,5%, AliExpress 3%, Booking.com 3%, eavalyne.lt  ir t.t.

 
 
 
Raktažodžiai: A. Šatrausko įmonė, Artūro Šatrausko įmonė, A. Šatrausko įmonė paslaugos, Artūro Šatrausko įmonė paslaugos, A. ... Žiūrėti daugiau
Svetainė yra atnaujinama. Galimi smulkūs nesklandumai.