Penktadienis, balandžio 19 d.

Agrovartai, UAB

Agrovartai, UAB
Agrovartai, UAB
Pagrindinė veikla - prekyba padangomis, akumuliatoriais, diržais ir žarnomis, taip pat prekėmis, skirtomis tiek pramonei, tiek ir žemės ūkio technikai
Įmonės kodas 135763191
PVM mokėtojo kodas LT357631917
Įmonės adresas Centrinė g. 2B, Ramučiai, 54464 Kauno r.
Telefonas +37068766940
Vadovas/direktorius Gintaras Pazniokas
El. paštas gintpazn@gmail.com
Agrovartai, UAB

Pagrindinė  AGROVARTAI, UAB  veikla - prekyba padangomis, akumuliatoriais, diržais ir žarnomis. Pas mus rasite prekių skirtų tiek pramonei, tiek ir žemės ūkio technikai.   

              Kolektyvas visada patars, kokią prekę geriau išsirinkti tam ar kitam atvejui. Nors mūsų kolektyvas pakankamai jaunas, šiame versle nesame naujokai. Kai kurie mūsų darbuotojai gumos gaminių srityje dirba jau 15  metų.

             Sudarinėjame ilgalaikes sutartis prekių tiekimui. Vykdome didmeninę ir mažmeninę prekybą. Didesnius užsakymus pristatome savo transportu. Mažesniems - esame sudarę sutartis su siuntų tarnybomis. Lanksti nuolaidų sistema. Nuolat plečiamas prekių asortimentas. 

________________________

Produkcija:

 

Diržai - įmonėje Jūs rasite apie 1000 pavadinimų diržų. Tai trapeciniai, pragilinto profilio, daugiaeiliai, ventiliatoriniai, varijatoriniai, šešiabriauniai, plokštieji, transporteriniai diržai tiek pigiausi, gaminti Rusijoje, tiek ir brangesni, tačiau aukštos kokybės diržai kaip danų gamybos "ROULUNDS", ar vokiečių "OPTIBELT". 

 

Žarnos - prekiaujame įvairios paskirties žarnomis: slėgio, suvirinimo, skirtų skysčių transportavimui, siurbimui, drožlių nutraukimui nuo įrengimų, tinkavimui ir tt. 

 

Padangos –

Visai žemės ūkio technikai

NVS šalių ir vakarų gamintojų krovininiams automobiliams

Krautuvams

Lengviesiems sunkvežimiams ir mikroautobusams

Lengviesiems automobiliams

 

Akumuliatoriai –

Visai žemės ūkio technikai

Sunkvežimiams

Lengviesiems sunkvežimiams ir mikroautobusams

Lengviesiems automobiliams

 

Naujienos / Akcijos

Visų, vakarietiškų ritininių presų, naujų diržų gamyba


 
 
 
Raktažodžiai: Agrovartai UAB, Agrovartai UAB Ramučiai, Agrovartai UAB Ramučių kaimas, Agrovartai UAB Ramučiuose, Agrovartai UAB Ramučių ... Žiūrėti daugiau
Svetainė yra atnaujinama. Galimi smulkūs nesklandumai.