Manukas, UAB

Manukas, UAB
Manukas, UAB
Krovininių automobilių, vilkikų, puspriekabių naudotų dalių prekyba ir remontas Šiauliuose
Įmonės kodas 145464458
PVM mokėtojo kodas LT454644515
Įmonės adresas Liejyklos g. 10, LT-78147 Šiauliai
Telefonas +370 41 55 33 44
Telefonas +370 687 40020
Vadovas/direktorius Alvydas Šedžius
El. paštas info@manukas.com
Manukas, UAB

◆ UAB "Manukas" nuo pat įkūrimo pradžios užsiima krovininių automobilių, vilkikų, puspriekabių refrižeratorių bei jų dalių prekyba ir remontu. Visos krovininių automobilių, vilkikų, puspriekabių dalys sandėliuojamos specialiai tam pritaikytose patalpose. Sandėliavimo patalpos užima didesnį nei 14 tūkstančių kvadratinių metrų plotą.

◆ Mūsų bendrovė siūlo labai platų autodalių pasirinkimą vilkikams, krovininiams automobiliams, puspriekabėms, autobusams bei kitai specialiosios paskirties technikai.

◆ Šiuo metu teikiame ir serviso paslaugas. Remontuojant vilkiką, krovininį automobilį ar puspriekabę, jums nereikės ieškoti reikiamos detalės, jūs paprasčiausiai viską galėsite įsigyti pas mus. O jei savo vilkiko, puspriekabės, autobuso ar kitokios jums reikalingos technikos neturite, tai pas mus galėsite ją išsinuomoti.

◆  Atsakingi ir išmanantys savo darbą bendrovės darbuotojai rūpinasi jūsų poreikias ir užtikrina aukščiausios kokybės paslaugas.

◆  Taigi tapkite nuolatiniais mūsų klientais ir jus džiugins ne tik platus automobilių dalių pasirinkimas ir kokybiškos serviso paslaugos, bet ir specialiai jums, pastoviems klientams, pritaikytos lanksčios nuolaidų sistemos.

PASLAUGOS:

Technika ir auto dalys

Serviso paslaugos

Transportavimo paslaugos


 
Raktažodžiai: UAB Manukas, Manukas, UAB kontaktai, Manukas, UAB veikla, Manukas, UAB paslaugos, prekiauja krovininiais automobiliais, prekiauja ... Žiūrėti daugiau
Svetainė yra atnaujinama. Galimi smulkūs nesklandumai.