Balandžio 20 d., Šeštadienis

MYKOLO ROMERIO UNIVERSITETAS

Įmonė Raktažodis Vietovė
» LR įmonės   » Mokslas, švietimas, kultūra   » Aukštosios mokyklos, kolegijos

Įmonės kodas: 111951726
PVM mokėtojo kodas: LT119517219
Adresas: Ateities g. 20, LT-08303 Vilnius
Telefonas: (5) 2714625
Faksas: (5) 2676000
Svetainė: www.mruni.eu  
E.paštas: roffice@mruni.eu


Aprašymas: Studentai gali rinktis iš daugiau kaip 70 studijų programų ir specializacijų.

Bakalauro studijų programos: finansų ekonomika, teisė, teisė ir valdymas, verslo informatika, viešasis administravimas, socialinis darbas, psichologija, teisė ir penitencinė veikla, teisė ir policijos veikla, teisė ir muitinių veikla, teisė ir valstybės sienos apsauga.

Magistrantūros studijų programos: verslo nuosavybės ekonomika, verslo teisė, finansinės rinkos, viešoji politika, mokslo vadyba, informatikos teisė, sveikatos ekonomika, civilinė teisė, Europos Sąjungos teisė, darbo ir socialinio aprūpinimo teisė, Europos Sąjungos politika ir administravimas, savivaldos institucijų administravimas, mokesčių administravimas, viešasis administravimas, teisės psichologija, socialinis darbas, viešojo sektoriaus ekonomika ir kt.

Universitete veikia keletas jungtinių magistrantūros studijų programų: lyginamoji socialinė politika ir gerovė, tarptautinė teisė, kurių absolventai turi žymiai daugiau galimybių siekti karjeros ne tik Lietuvoje, bet ir Europos Sąjungoje. Visuose fakultetuose rengiama dar po keletą jungtinių studijų programų.


Raktažodžiai: Aukštosios mokyklos, kolegijos


Veiklos sritis: Aukštosios mokyklos, kolegijos

Ieškoti informacijos apie šią įmonę (Google)