Baltoji buhalterija, UAB

Baltoji buhalterija, UAB
Baltoji buhalterija, UAB
BALTOJI BUHALTERIJA, UAB - visos buhalterinės apskaitos ir finansų valdymo paslaugos.
Įmonės kodas 301128810
PVM mokėtojo kodas LT100003516815
Įmonės adresas Ratnyčios g. 58, 08215 Vilnius
Telefonas +370 610 03200
Vadovas/direktorius Sonata Stanislovaitienė
Nuorodos Facebook
Baltoji buhalterija, UAB

 UAB „Baltoji buhalterija“ – finansinės apskaitos ir mokesčių konsultacijų biuras. Jau daugiau nei 15 metų tobulėjame finansinės ir mokestinės apskaitos srityje.

Įvairių juridinių formų įmonėms bei fiziniams asmenims teikiame finansinės apskaitos paslaugas, atstovaujame savo klientus įvairiose institucijose (VMI, Sodra irk t.), konsultuojame mokesčių klausimais, atliekame finansinę veiklos analizę.

Mūsų darbuotojai yra aukščiausios kvalifikacijos apskaitos specialistai, kurie nuolat kelia kvalifikaciją ir teikia profesionalias apskaitos paslaugas.

UAB “Baltoji Buhalterija” savo veiklą vykdo remdamasi tam tikromis vertybėmis ir principais, kurių dėka sugebėjo tapti tuo, kuo yra dabar – patikima ir stabilia kompanija, prisidedančia prie klientų verslų kūrimo. Įmonės įkūrėja vystydama veiklą, pirmiausiai svarstė kokie yra kliento lūkesčiai kompanijos atžvilgiu. Ar mes, kaip kompanija, galime jam užtikrinti, jog viskuo bus pasirūpinta? Kuo mes klientui galime būti įdomūs ir ko jis gali tikėtis iš mūsų ateityje? Kokias žmogiškąsias ir profesines savybes turėtų turėti kompanijos darbuotojas, kad patenkintų ir netgi viršytų kliento lūkesčius, taip kurdamas kompanijos vertę? Na ir galiausiai, kuo pati įmonė nori tapti ilgalaikėje perspektyvoje.

Mūsų teikiamos paslaugos:

Buhalterinės apskaitos paslaugos

Vyriausiojo buhalterio paslaugos

Turto ir pajamų deklaravimas

Įmonių steigimas, įmonių likvidavimas

DOVANA NAUJOMS ĮMONĖMS

Naujai įsteigtoms įmonėms dovanojame pirmo mėnesio apskaitos paslaugas bei 1 valandos konsultaciją  apskaitos bei mokesčių klausimais!

Susisiekite su mumis   

+370 61003200

 
 
 
Raktažodžiai: UAB Baltoji buhalterija, UAB Baltoji buhalterija kontaktai, UAB Baltoji buhalterija paslaugos, buhalterinė apskaita Vilnius, buhalterinės ... Žiūrėti daugiau
Svetainė yra atnaujinama. Galimi smulkūs nesklandumai.