Adiurate, UAB

Adiurate, UAB
Adiurate, UAB
Turime ilgametę darbo patirtį, teikiant kompleksinio projektavimo
paslaugas nuo pradžios iki statybos leidimo gavimo. Susisiekime!
Įmonės kodas 303170719
Įmonės adresas I.Kanto g 18-2, Klaipėda
Telefonas +370 653 87778
Vadovas/direktorius Ramutė Lebedeva
El. paštas adiurate@gmail.com
Adiurate, UAB

Turime ilgametę darbo patirtį, teikiant kompleksinio projektavimo paslaugas nuo pradžios iki statybos leidimo gavimo. Padėsime Jums išvystyti Jūsų projektą nuo idėjos iki rezultato. Nesvarbu, kokia Jūsų vizija, mes bendradarbiausime su Jumis, kad sukurtume geriausią projektą, kuris tiks Jums.

Mes teikiame pastatų projektavimo, projektinių pasiūlymų rengimo, pastatų 3D brėžinių, statinių padalinimo ir paskirties keitimo projektų paslaugas

Mums kiekvienas projektas yra unikalus, ir tai atsispindi mūsų projektavimo procesuose. Mes visada siekiame užtikrinti, kad projektai viršytų kliento lūkesčius ir tai yra neatsiejama to kas esame dalis. Mūsų misija – parodyti aukščiausią vizijos, sąžiningumo ir lyderystės lygį visiems savo klientams.

„Adiurate“ sėkmė – tai supratimas, kad mažų problemų sprendimas yra toks pat svarbus kaip ir didelių plėtros projektų užbaigimas. Nesvarbu, ar tai vertės kūrimas kuriant naują koncepciją, ar sprendžiant sudėtingas inžinerijos problemas, mūsų patyrusi ir atsidavusi komanda yra pasirengusi priimti visus iššūkius, kad mūsų klientai būtų sėkmingi.

PASLAUGOS:

✔ Pastatų Projektavimas

Projektinių pasiūlymų sudėtį kiekvienu konkrečiu atveju nustato statytojas, atsižvelgęs į objekto sudėtingumą ir nustatytus reikalavimus.

Projektinių pasiūlymų rengimas

Projektinių pasiūlymų sudėtį kiekvienu konkrečiu atveju nustato statytojas, atsižvelgęs į objekto sudėtingumą ir nustatytus reikalavimus.

Pastatų 3D brėžiniai

Vizualizacijų kūrimas. Papildomas tekstas kuris bus naudingas klientams. Bet kuris aprasymas turetu buti apie 50-100 zodziu, trumpai apie paslauga.

✔ Statinių padalinimo ir paskirties keitimo projektai

Statinių padalinimo ir paskirties keitimo projektai – naujų turtinių vienetų formavimas, amalgamacija, sujungimas.

 
 
 
Raktažodžiai: UAB Adiurate, UAB Adiurate paslaugos, UAB Adiurate kontaktai, Adiurate, Adiurate paslaugos, Adiurate kontaktai, projektavimas Klaipėda, ... Žiūrėti daugiau
Svetainė yra atnaujinama. Galimi smulkūs nesklandumai.