Trečiadienis, balandžio 24 d.

Petro metalai, UAB

Petro metalai, UAB
Petro metalai, UAB
Petro metalai, UAB - juodųjų ir spalvotųjų metalų laužo supirkimas iš įmonių, organizacijų bei gyventojų.
Įmonės kodas 303391977
PVM mokėtojo kodas LT100008872015
Įmonės adresas Vasaros g.43, LT-68120 Marijampolė
Telefonas +370 685 30441
Vadovas/direktorius Edvinas Andriukaitis
Nuorodos Facebook
Petro metalai, UAB

 

PETRO  METALAI, UAB - juodųjų ir spalvotųjų metalų laužo supirkimas iš įmonių, organizacijų bei gyventojų. Superkame, tvarkome ir rūšiuojame bet kokių gabaritų juodo ir spalvoto metalo laužą, akumuliatorius, katalizatorius, nustatome metalų sudėtį. Eksportuojame ir importuojame išrūšiuotą metalą tiesioginiams užsakovams užsienyje, todėl galime pasiūlyti geriausias kainas.

_____________________________________________________________________________________

PASLAUGOS

JUODOJO METALO SUPIRKIMAS

UAB „Petro metalai“ iš įmonių, organizacijų bei gyventojų įvairiais kiekiais superka juodojo metalo laužą. Esant poreikiui, atvykstame į kliento nurodytą vietą, įrenginius, konstrukcijas demontuojame, laužą pakrauname ir išvežame savo transportu.

SPALVOTO METALO SUPIRKIMAS

Superkame šiuos spalvotuosius metalus: aliuminį (Al), varį (Cu), nikelį (Ni), cinką (Zn), alavą (Sn), šviną (Pb), titaną (Ti), vanadį (V), kobaltą (Co), molibdeną (Mo), germanį (Ge), niobį (Nb), telūrą (Te), volframą (W), bismutą (Bi), indį (In), galį (Ga).

KATALIZATORIŲ SUPIRKIMAS

Katalizatorius perkame atlikus spektrometrinę arba cheminę analizę ir nustačius jų vertę pagal tuo metu esančias tauriųjų metalų biržos kainas. Automobilių katalizatorius perkame taip pat ir bakeliais. Teikiame katalizatorių išėmimo (iškarpymo) iš bakelių paslaugą.

PAVOJINGŲ ATLIEKŲ SUPIRKIMAS

Iš įmonių, organizacijų ir gyventojų superkame ir tvarkome išeikvotus švino – rūgštinius akumuliatorius, šarminius akumuliatorius ir baterijas. Akumuliatorius yra cheminis elektros srovės arba maitinimo šaltinis, kurio veiklą galima po išsikrovimo atstatyti. Per eilę iškrovimo ir įkrovimo ciklų akumuliatorius praranda savo gebėjimą kaupti energiją ir jį belieka tik saugiai utilizuoti. Akumuliatoriai rūšiuojami pagal elektrolito tipą į rūgštinius ir šarminius.

PLASTMASĖS GAMINIŲ SUPIRKIMAS

Kasmet plastikų supirkimo veiklos kryptis tampa vis aktualesnė ir svarbesnė. Vis daugiau įmonių ir žmonių supranta ir sąmoningai elgiasi su tinkamomis perdirbti medžiagomis – perduoda jas perdirbti galinčioms įmonėms. „Petro metalai“ iš įmonių ir fizinių asmenų superka įvairias plastiko atliekas.

 
 
 
Raktažodžiai: UAB Petro metalai, UAB Petro metalai kontaktai, UAB Petro metalai paslaugos, Petro metalai, Petro metalai ... Žiūrėti daugiau
Svetainė yra atnaujinama. Galimi smulkūs nesklandumai.