Penktadienis, balandžio 19 d.

OLAN LT, UAB

OLAN LT, UAB
OLAN LT, UAB
Įmonės kodas 302583298
PVM mokėtojo kodas LT100005854919
Įmonės adresas Ateities pl. 31, LT-52167 Kaunas
Telefonas +370 643 14922, Faksas +370 37 210757
Telefonas +37064345605
Vadovas/direktorius Rytis Ratomskis
El. paštas info@olan.lt
OLAN LT, UAB

  Uždaroji akcinė bendrovė „OLAN LT“ Lietuvoje įsikūrė 2011 metais. Pagrindinė veikla - didmeninė prekyba granitine skalda, atitinkančia EN 12620, EN 13043, EN 13242 ir EN 13450 standartus, bei akmens trinkelėmis.

Tikslingai pasirinktas produkcijos tipas - granitinė skalda, akmens trinkelės – atsižvelgiant į žaliavos ilgaamžiškumą, patvarumą, dekoratyvumą. Granitas pasižymi plačiu panaudojimo spektru, gatvių, aikščių, skverų, kiemų grindimui atraminių sienelių, pamatų, pastatų sienų statymui bei dekoravimui.

Bendrovė sėkmingai bendradarbiauja su Ukrainos, Lenkijos ir Baltarusijos partneriais. Jau pirmaisiais įmonės gyvavivo metais iš Ukrainos į Lietuvą importuota 40 000 tonų įvairių frakcijų granitinės skaldos bei 10 000 kv. m akmens trinkelių.

Pagrindinis dėmesys skiriamas įmonės veiklos patikimumui, sutartinių įsipareigojimų vykdymui, produkcijos aukštos kokybės užtikrinimui, bendravimui ir sėkmingam bendradarbiavimui su klientais.

Įmonės misija – patikimai dirbti su kiekvienu klientu, tiekiant aukštos kokybės produkciją.

Vizija – tapti konkurencinga, viena iš pirmaujančių įmonių ne tik Lietuvos, bet ir Europos rinkoje.

◆  Ribotos atsakomybės bendrovė „OLAN Sp.zo.o" nuo 2006 metų veikia Lenkijos rinkoje, koncentruojant savo veiklą į granodioritinės ir gabrodiabazo skaldos platinimą ir pardavimą Lenkijos, Lietuvos, Ukrainos, Baltarusijos ir Rusijos rinkoje per savo atstovybes šiose šalyse.
Ukrainoje turime kasyklą, kuri jau daugiau kaip 30 metų gamina aukštos kokybės įvairių frakcijų skaldas. Ilgametės patirties dėka, mūsų įmonė gali patenkinti visus mūsų klientų reikalavimus dėl produkcijos asortimento ir kokybės.
Ribotos atsakomybės bendrovė „OLAN Sp.zo.o" yra pirmaujanti aukščiausios kokybės skaldos importuotoja iš Ukrainos.
Reguliariai atliekami Mechanizuotos Statybos ir Kalnakasybos Instituto Varšuvoje pirminio tipo skaldos tyrimai rodo, kad mūsų skalda, kaip viena iš nedaugelio Lenkijos rinkoje, atitinka pačius griežčiausius reikalavimus ir tvirtumo standartus, atspari mechaniniams ir atmosferiniams veiksniams.
Mūsų produkcija – tai platus skaldos asortimentas, naudojamas kelininkystėje, statyboje, geležininkystėje bei mažos architektūros kūryboje, kas patvirtina atitinkami sertifikatai, tame tarpe Gamybinės Produkcijos 2+ Patikros Sertifikatas ir Geležininkystės Instituto Atitikimo Sertifikatas.
Per savo veiklos laikotarpį ribotos atsakomybės bendrovė „OLAN Sp.zo.o" užėmė daugelyje šalių stipraus ir patikimo partnerio poziciją kelių statybos, geležinkelio linijos ir kitų objektų rinkoje.

 

PRODUKCIJA:

 GRANITINĖ SKALDA

 DEKORATYVINĖ SKALDA

 AKMENS GAMINIAI

 
 
 
Raktažodžiai: UAB “Olan LT”, UAB OLAN LT, akmens trinkelės, granitas, granitinė skalda, didmeninė prekyba granitine skalda, ... Žiūrėti daugiau
Svetainė yra atnaujinama. Galimi smulkūs nesklandumai.