Ketvirtadienis, balandžio 25 d.

Arūno Gavėnavičiaus įmonė, UAB

Arūno Gavėnavičiaus įmonė, UAB
Arūno Gavėnavičiaus įmonė, UAB
Projektuojame bei gaminame paminklus, antkapius, tvoreles, židinių apdailos detalės, akmenines vazas, laiptus bei palanges. Granito skaldelė, kapaviečių tvarkymas.
Įmonės kodas 154178954
PVM mokėtojo kodas LT541789515
Įmonės adresas J. Tumo-Vaižganto g.32, 29351 Svėdasai, Anykščių r.
Telefonas +370 615 96501
Vadovas/direktorius Svetlana Gavėnavičienė
El. paštas svetlanagav@gmail.com
Arūno Gavėnavičiaus įmonė, UAB

Kapavietės įrengimas – profesionalų rankoms

 

UAB „Arūno Gavėnavičiaus Įmonė“ – viena pirmųjų specializuotų kapaviečių projektavimo, montavimo, paminklų ir kitų akmens gaminių gamintoja, kuri savo veiklą pradėjo Lietuvai atkūrus nepriklausomybę. Esame komanda, tęsianti šeimos tradicijas, patirtį kaupianti ir savo veiklą vykdanti jau ilgiau nei 25-erius metus, per kuriuos klientų pasitikėjimo dėka įgyvendinome paprastesnius ar itin sudėtingus kapaviečių įrengimo sprendimus.

 

Sukaupta neįkainojama patirtis ir nuolatinis domėjimasis savo sritimi bei atsirandančiomis naujovėmis suteikia galimybę paslaugų užsakovams pasiūlyti laiko patikrintų, kokybiškų žaliavų gaminius. Jų apdirbimo metu naudojama moderni technika ir metodai padeda užtikrinti darnų kapavietės estetinį vaizdą ir ilgaamžiškumą, kas tampa svarbiausiais aspektais įrengiant vietą, kurioje poilsio atgulė artimas žmogus.

 

PAMINKLŲ GAMYBA

 

Šiuolaikinių paminklų gamyba yra susijusi su marmuru bei granitu. Marmuras yra kristalinė, metamorfinė uoliena, randama skirtingose pasaulio vietose. Jo paviršiuje dominuoja dryžiai, gyslos, suteikiantys raižytą vaizdą. Tuo tarpu, granitas – tai kieta, grūdėta kristalinė uoliena, dėl savo tvirtumo naudojama net kaip statybinė medžiaga. Ji pasižymi įvairiomis spalvomis, margais raštais. Dominuoja grūdėta tekstūra, dideli grūdėtumo telkiniai, kartais sudarantys tėkmės įspūdį.

 

Mūsų patyrusių meistrų patirtis leidžia iš šių medžiagų išgauti bet kokią Jūsų sugalvotą formą laužiant, šlifuojant ar poliruojant granitą, marmurą. Aukštos kokybės, ilgaamžiai produktai gaminami iš įvairių rūšių granito ar marmuro yra itin tvirti, atsparūs išorės veiksniams, todėl tikrai išsaugos Jums brangaus žmogaus atminimą.

 

Paminklai gali būti apdirbami keliais būdais. Įprastai reljefas pjaustomas pjūklais ir daromi grioveliai, tuomet jie gali būti poliruojami arba paliekami nepoliruoti. Paminklo briaunos taip pat apdirbamos specialiu disku. Atlikus šiuos darbus, ant paminklo iškalamos arba dedamos bronzinės ar metalinės raidės. Kuo daugiau įvairių detalių – tuo didesnė galutinė paminklo kaina.

 

Jūsų patogumui taip pat teikiame tvorelių, antkapių, vazų bei kitų akmens gaminių gamybos paslaugas, projektuojame kapavietes, montuojame paminklus, kalame raides, gaminame akmens plokštes, skirtas kapavietės uždengimui.

 

Mūsų teikiamos paslaugos:

 

paminklų ir antkapių statymas,

naujų ir senų kapaviečių tvarkymas,

kapaviečių projektavimas,

akmens skaldos užpylimas,

smėlio arba žemės užpylimas,

raidžių ant antkapių parinkimas ir kalimas,

metalinių raidžių ant antkapių klijavimas.

 

Kapavietės įrengimas ir rūpestis ja – labai individualus ir subtilus dalykas, leidžiantis parodyti, kaip mylime, branginame ir ilgimės išėjusiojo. Tiek antkapinis paminklas, tiek visas kapo dizainas gali atspindėti ir įprasminti artimojo asmenybę, šioje žemėje nuveiktus darbus. Todėl mes visuomet išklausome ir nuoširdžiai patariame, skiriame daugiau laiko pokalbiams ir gedinčiųjų apmąstymams, kaip jie įsivaizduoja įrengtą kapavietę. Jei reikia, pateikiame realių darbų pavyzdžių, kuriuos galima atkartoti, daugiau ar mažiau koreguoti, pasirenkant norimą akmenį, formą, raidžių raštą, pridedant pasirinktą tvorelę, vazas ir kitus akmens gaminius. Kapavietę galime visiškai įrengti ar prie jos įrengimo prisidėti iš dalies. Pasitelkiant skirtingą akmenį, raidžių iškalimo raštą, statulų siluetus – kapavietė tampa individualiu buvusio gyvenimo liudytoju ir išraiška.


 
 
 
Raktažodžiai: Paminklai, paminklai Anykščių rajone, antkapiai, antkapiai Anykščių rajone, tvorelės, tvorelės Anykščių rajone, akmens gaminiai, akmens ... Žiūrėti daugiau
Svetainė yra atnaujinama. Galimi smulkūs nesklandumai.